Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, omlouvám se, že reaguju, když Ti toho zřejmě moc neporadím, ale zaujalo mě téma. Užívám Gynex teprve týden, takže vlivů na ženské věci jsem si zatím nemohla moc povšimnout a beru ho, protože nemám ovulaci a štítná žláza bez hormonů nedělá, co by měla. Na gyndě by do mě cpali pořád antikoncepci, tak jsem si řekla, že spolu s hormonální jógou a gynexem zkusím tělu pomoci víc přirozeně a když nic, tak nic. Kromě toho, že jsem teď šíleně aktivní a už ani nevím, co je to únava, ať dělám cokoli, tak jsem si krom pár pupínků akné (které na sobě vidím poprvé v životě) všimla, že mi snad tam dole rostou i chloupky ( tak že by to bylo tím? ale už po třech dnech užívání?). Teda upozornil mě na to muž. V mém případě bych za to byla i ráda, vzhledem k tomu, že bych se konečně cítila víc žensky.)) Píše se, že gynex funguje na to, na co má. Já jsem prozatím moc spokojena.
Hezký večer, dnes mi bylo doporučeno užívat Gynex kapky kvůli tomu, že mě trápí nadměrně tvrdé a tmavé chloupky v podpaží. Prý by mi to mělo srovnat hormony v těle a pomoct s mým problémem. Máte s tím někdo zkušenosti? Případně můžete poradit něco jiného? Předem děkuji. (Prosím anonym - choulostivé téma)