Gyn.problem...?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
26.2.09 20:11

Gyn.problem...?!

Jsem presne v pulce menstruacniho cyklu a posledni dva tri dny jsem jakoby porad vlhka, nejedna se o vytok /ackoli jsem na ne nikdy netrpela, takze vlastne ani nevim, jak by ten mel vypadat/, spis nejaka zvysena sekrece - cira, bez zapachu…
Pred tydnem jsem dobrala ATB na anginu, bohuzel to byly v poslednim mesici dvoje za sebou… Brala jsem zaroven radeji i Lactobacily, aby ty ATB nenapachaly tolik skody.
Myslite, ze tyto moje potize mohou byt zpusobeny tim? Nebo je mozne, ze je to k ovulaci? Nikdy jsem ale podobne „zvlhceni“ nepocitovala…
Mate s tim nekdo nejake zkusenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
26.2.09 20:14

Vypadá to na ty antibiotika. svědí tě to nebo pálí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
26.2.09 20:17

Ne, vubec nic takoveho. Jen cira tekutina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.2.09 20:29

pokud by tě začlo svědit nebo pokud to bude trvat déle, , tak utíkej k doktorovi, ale jinak by to mělo být OK… Může to být k ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
27.2.09 06:50

ahoj viděla bych to na ovulaci :wink: a plodný hlen, bývá čirý téměř vodnatý, nebo velmi tažný :wink: :D , takže pokud máš zájem o mimčo, tak se snaž, jinak raději ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.2.09 08:15

Ahoj,

ty lactobacily radši ber dlouhodobě, pro sichr. Mně se na mykózu nejvíc osvědčil Probian - v létě jsem měla 2 atb po sobě a pak se to rozjelo neskutečně. Vyzkoušela jsem několik značek a tyto jediný zaúčinkovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.4.09 22:03

podle toho, jak to popisuješ (a nemáš další potíže) je to ovulace.. moc dobře znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí