Gynprodyl - kdy se dostaví MS
- Fotoalbum (8)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Gynprodyl - kdy se dostaví MS
Hezky den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho jste to obvykle dostaly po
dobrani Gynprodylu? Já dnes 3 den bez a MS nikde. Beru na podporu těhu.
Samozřejmě už si dělám naděje, ale než si udělám test chtěla bych
znát vaše zkušenosti. Mockrát děkuji všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ahoj, taky beru gynprodyl. Momentálně druhý cyklus. První cyklus jsem ms dostala 27den, dnes druhý cyklus s gynprodylem a 27den cyklu, ms nikde, tak jsem taky zvědavá..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, taky beru gynprodyl. Momentálně druhý cyklus. První cyklus jsem ms dostala 27den, dnes druhý cyklus s gynprodylem a 27den cyklu, ms nikde, tak jsem taky zvědavá..
@Anonymní píše:
Tak to jsem na to Teda zvědavá… Dneska jsem si Teda udělala test a negativní 😕 tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Chceme já jsem si ho
dělala včera, taky negativní, ale to jsem teda spíš ze zvědavosti a ani
jsem nečekala, že by byl pozitivní, protože to bylo dost brzo, tak uvidím..
jak dlouho neřeš gynprodyl? Jinak ten anonym jsem byla já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pejsekakocicka33 píše:
@Chceme já jsem si ho dělala včera, taky negativní, ale to jsem teda spíš ze zvědavosti a ani jsem nečekala, že by byl pozitivní, protože to bylo dost brzo, tak uvidím.. jak dlouho neřeš gynprodyl? Jinak ten anonym jsem byla já
Beru ho tenhle měsíc poprvé. Předtím jsem od 3.dne MS brala CLOSTILBEGYT. Byla jsem 14 den na ultrazvuku a dr řekla že to vypadá dobře… Řekla že pokud se to nepovede další měsíc by mi dala nějakou injekci na prasknutí toho folikulu s vajíčky… Já se až teď dozvídám co všechno ženské tělo umí 😁 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pejsekakocicka33 píše:
@Chceme
Muzu napsat do zpráv? 😊
Určité budu ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj holky, beru taky gynprodyl, první měsíc, beru na srovnání cyklu a na otěhotnění, mám dobrano 6 prášku, břicho na MS neboli ale bolí mě strašně prsa, je tohle normální? Nebo už je to třeba příznak těhotenství? Už jsem byla těhotná s manželem minuly rok, bohužel v 10 tt potrat 😔… nikdy jsem tento lék předtim neuzivala… po potratu jsem měla rozhazenou MS… snažíme se již 3 měsíc… dekuju za odpověď ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Karmen23 píše:
Ahoj holky, beru taky gynprodyl, první měsíc, beru na srovnání cyklu a na otěhotnění, mám dobrano 6 prášku, břicho na MS neboli ale bolí mě strašně prsa, je tohle normální? Nebo už je to třeba příznak těhotenství? Už jsem byla těhotná s manželem minuly rok, bohužel v 10 tt potrat 😔… nikdy jsem tento lék předtim neuzivala… po potratu jsem měla rozhazenou MS… snažíme se již 3 měsíc… dekuju za odpověď ❤️
Mě Teda prsa nebolela… A MS se mi dostavila až nějakých 6 dní po dobrani Gynprodylu. Takže držím palce aby to vyšlo a MS už nepřišla ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Chceme píše:
Mě Teda prsa nebolela… A MS se mi dostavila až nějakých 6 dní po dobrani Gynprodylu. Takže držím palce aby to vyšlo a MS už nepřišla ❤️
Až tak dlouho? Mě gynekolog říkal ze hned po vysazeni MS přijde… ze je to na srovnání cyklu a pomůže k otěhotnění… tak jsem z toho divoká 😁 a dekuju ❤️…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Karmen23 píše:
Až tak dlouho? Mě gynekolog říkal ze hned po vysazeni MS přijde… ze je to na srovnání cyklu a pomůže k otěhotnění… tak jsem z toho divoká 😁 a dekuju ❤️…
No já už jsem si naivně dělala test a 2 dny po negativním testu jsem to dostala… U každého to bude asi jinak, každopádně u mě 6 dní 😁 měla jsem tedy ještě předtím od 3. dne Clostilbegyt… Tenhle měsíc jsem bohužel bez protože vzhledem ke karanténe bych nemohla přijít k doktorce na sono, tak mi řekla že mám přijít až bude klid venku, tak jsem zvědavá 😁 takže mě to pěkně štve dvojnásob tahle situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Chceme píše:
No já už jsem si naivně dělala test a 2 dny po negativním testu jsem to dostala… U každého to bude asi jinak, každopádně u mě 6 dní 😁 měla jsem tedy ještě předtím od 3. dne Clostilbegyt… Tenhle měsíc jsem bohužel bez protože vzhledem ke karanténe bych nemohla přijít k doktorce na sono, tak mi řekla že mám přijít až bude klid venku, tak jsem zvědavá 😁 takže mě to pěkně štve dvojnásob tahle situace.
Aha, tak se nechám překvapit 😁, napisu… jo ten užívala kamarádka,
ale moc ji nepomohl 🤷♀️… pro tebe byl lepší?? Ty jsi ho
dostala taky na srovnání cyklu? A jak dlouho se snažíte? 😊 no teď
tahle situace je něco hrozného ale nepřestaneme se snažit
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj holky, můžu se přidat? Chtěla bych se vás zeptat, zda máte
nějaké vedlejší účinky po Gynprodylu Já ho beru dnes druhý den a jsem jak mátoha
motá se mi hlava a žaludek mám jako bych
spolkla cihlu
je to normální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Stessi píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Chtěla bych se vás zeptat, zda máte nějaké vedlejší účinky po GynprodyluJá ho beru dnes druhý den a jsem jak mátoha
motá se mi hlava a žaludek mám jako bych spolkla cihlu
je to normální?
Ahojky, jak ho uzivas? Já mám brát jeden večer… beru si ho nejlépe než jdu spát… jinak se mi točí hlava a jsem malátná 😁 ale jinak jsem hodně žravá( tak jako vždy ) 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kdy dostanu rodičovský příspěvek s porodním
- Kdy jít na zavedení tělíska?
- Kdy se zavádí tělísko
- Opožděná MS, negativní test
- Oplodněné vajíčko při ms
- Je tu kosmetička s vlastním salonem z MS kraje ?
- Státní MŠ - má cenu zkoušet posílat životopis na blind?
- Zkušenosti s MŠ Náměstí 28. řijna v Brně