Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mám dotaz jestli některá z Vás měla problém při užívání Harmonet,já jí brala tři měsíce a dost mě začalo svědit kolem konečníku ve tříslech a podpaží,doktor mi řekl,že to není z ha,tak jsem šla na kožní a tam mi dali jen mast,ta moc nepomohla,ale zjistila jsem ,že když jsem vynechala těch sedm dní tak svědění přestalo,takže jsem teď nebrala ha vůbec a nic mě nesvědí,takže jestli máte některá podobný problém,tak se o něj podělte,jo a ještě neví někdo jestli se bude dál vyrábět Lindynette 20,tu jsem brala před tím a doktor mi řekl,že jí nebudou vyrábět.Díky moc J.
Jani, přesně stejné příznaky jsem měla 3 roky co jsem brala HA. Doktor mne léčil vším možným a jediné co mi zabralo bylo vysazení HA. Teď jsem 4 měsíce bez problémů. Problémy mi přestaly přesně do týdne od vysazení prášků. Mám dvě kamarádky, kterým vysazení HA zabralo také jako mně, takže není to jenom náhoda.
Ahoj, já měla Harmonet, ale přestala jsem ji úžívat protože jsem měla problémy s pletí - přešla jsem na Diane 35 a jsem spokojená ![]()
Ahojka!
Jíá brala harmonet několik let, ale vůbec žádné problémy. Vadil mi naopak Cilest a Diane mi vůbec nic nepřilepšila. Jinak teď přecházím na ty kroužky. Tak jsem zvědavá…