Ha Harmonet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
573
8.10.07 20:05

Ha Harmonet

mám dotaz jestli některá z Vás měla problém při užívání Harmonet,já jí brala tři měsíce a dost mě začalo svědit kolem konečníku ve tříslech a podpaží,doktor mi řekl,že to není z ha,tak jsem šla na kožní a tam mi dali jen mast,ta moc nepomohla,ale zjistila jsem ,že když jsem vynechala těch sedm dní tak svědění přestalo,takže jsem teď nebrala ha vůbec a nic mě nesvědí,takže jestli máte některá podobný problém,tak se o něj podělte,jo a ještě neví někdo jestli se bude dál vyrábět Lindynette 20,tu jsem brala před tím a doktor mi řekl,že jí nebudou vyrábět.Díky moc J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
8.10.07 20:10

Jani, přesně stejné příznaky jsem měla 3 roky co jsem brala HA. Doktor mne léčil vším možným a jediné co mi zabralo bylo vysazení HA. Teď jsem 4 měsíce bez problémů. Problémy mi přestaly přesně do týdne od vysazení prášků. Mám dvě kamarádky, kterým vysazení HA zabralo také jako mně, takže není to jenom náhoda.

• Citovat
  • Upravit
TAPTINKA
9.10.07 10:00

Ha HARMONET

Ahoj, já měla Harmonet, ale přestala jsem ji úžívat protože jsem měla problémy s pletí - přešla jsem na Diane 35 a jsem spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
Žanda85
6.4.11 15:37

Ahojka!
Jíá brala harmonet několik let, ale vůbec žádné problémy. Vadil mi naopak Cilest a Diane mi vůbec nic nepřilepšila. Jinak teď přecházím na ty kroužky. Tak jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1