Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mám taky čepici a šálu, ale čepici rozpářu a udělám znovu, prostě to nemám dle mých představ. no. jinak čapka i šála super ((-: taky jsem už dělala do oválu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-paráda,jak jinak
![]()
Aty-jsem zvědavá,máš super nápady
Šáji,Poki-teda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ta hnědo-růžová a tahle jsou pro sestřenice.. chtěly být stejné.. jen v jiných barvičkách..
a sedí! donesla jsem jí to.. tak super! a jdu na sovičku.. z té mám trošku obavu!
jen jsem se chtěla ještě zeptat zaháčkováváte konce příze? nebo je pak zapošijete??? a když zaháčkujete nevyvleče se to????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Tak holky, mám další… a konečně podle mého gusta, myslím tvar čepičky
POki jak jsi sem dávala fotečku čepičky se šnekem, toho jsi dělala z dlouhých sloupků a jen našila na čepičku že jo?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte…
tak som toho za posledné dni troška zasa naháčkovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a urobila som si jedno strašidielko keď už sa blíži ten halloween ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ešte jahôdka čo som dávnejšie skúšala, len to som sa učila tak mi vyšla maličká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
máte strašně krásné výtvory!! Procházím celou diskuzi a pomalu slintám nad každým vaším výtvorem! Já bych taky chtěla uháčkovat čepičku pro svojí holčičku, ale jsem pořád u základní placky, která se mi kroutí
hledala jsem různě na netu, ale nenarazila jsem na řešení nebo proč se to děje. Respektive nekroutí se, ale jde do tvaru čepičky už od druhé řady
Prosím, prosím poradí te mi jak na to?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit