Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
barviku jj udělám 6 řetízkových ok a do toho zkus nasoukat aspoň 20 sloupků buď dlouhých či krátkých.. nevím jak to děláš.. a pak bych každé zdvojila.. ona by ti fakt dělala nahoře špičku a lezla nahoru.. nebyla bys spokojená.. přidáváš tak aby to leželo jak kruh z papíru když položíš na stůl.. nesmí se vlnit - to už přidáváš moc… a nesmí se uzavírat - to dáváš málo.. ![]()
a neboj to klapne!!!
začla jsem tu sovičku.. a koupila na to přízi HIT - německá od výrobce schoeller stahl…
dělá i bavlněnou přízi LIMONE (podobná jak camilla, ale hezčí) a vypadá to luxusně! má jemný chloupek, ale přijde mi jemnější než elian klasic.. tak uvidíme jak se zadaří! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku - ty dokonale popisuješ přízi
- si to dokážu i představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fakt??? no zaujala mě.. klubo má 5 dkg… a stálo 29 kč.. ![]()
tak dívej tady je základní placka.. musí být prostě rovná.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuju holky za rady!
už mám opět pátou řadu a mám rovnou placičku
Teď už jen aby se povedl ten zbytek
Ještě jednou moc děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
barviku svou první čepici jsem párala celkem 18× ((-: a to několikrát úplně celou. no trpělivosti mám dost ((-: tu druhou asi taky tak ((-: a i teď dělám na jedný čapce už přes měsíc a do dneška jsem jí rozpárala už 8×. vesměs vždy téměř celou, dneska jí dokončím a budu doufat, že už budu spokojená, až jí zítra vyzkouším na dceři, jinak mě klepne ((-:
No trhalo mi to srdce to párat
byla jsem tak hrdá alespoň na ten kousíček, že se mi to vůbec povedlo
na nic nejsem šikovná, takže jsem měla radost i ze špičaté jarmulky
ale teď už to vypadá nadějně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barviku no super (-: gratuluji ((-: hlavně pořádně měř, abys jí neměla zase moc velkou ((-: no já dokončila aplikaci motýla, takže by event. čapka mohla být hotová, ještě rukavice a pak dokolečka ještě dvakrát a konečně můžu zakázku poslat až do Německa ((-: bývalá spolužačka.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
barviku no super (-: gratuluji ((-: hlavně pořádně měř, abys jí neměla zase moc velkou ((-: no já dokončila aplikaci motýla, takže by event. čapka mohla být hotová, ještě rukavice a pak dokolečka ještě dvakrát a konečně můžu zakázku poslat až do Německa ((-: bývalá spolužačka.....
Děkuju
měřím po každé řadě
ještě mi zbývají tři a pak možná půjdu spát ![]()
jinak gratuluji k zahraničnímu odběrateli a doufám, že se pochlubíš svým dílkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku kde jsi koupila tu přízi HIT? cena moc pěkná
a vypadá to dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barviku pak se určitě pochlub ((-:
no a tady to moje slavný dílo, který jsem osmkrát párala… fuška ((-: ještě dozdobit motýla, uháčkovat další dva na šálu, uháčkovat rukavičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oblouk u šály musím ještě doladit, tu jsem fakt nepárala, i když vykazuje jisté nedokonalosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty kráása!
panda ta je božííí! takovou mám dělat za nedlouho.. no paní by už chtěla teď.. ale nestíhám musí počkat nebo nic!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty a jak jsi dělala ty kytičky v té čepičce? je někde návod?? vypadá to dooost dobře!
jinak oblouk dělám tak, že v oblouku na krajích jakoby zdvojím sloupek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pando na ten kabátek se chystám hned jak nebudu mít ani jednu zakázku (-: udělám holkám pak na jaro, krásný, povedl se ti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit