Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Poki čapka s vločkou je boží a ta růžova taky, jinak jsem též pro berušku, jen bych udělala buclatější tělíčko, ona nemusí hubnout ![]()
Jinak holky další nové čepulky krásné, fakt…
Šáji malá je kouzelná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vesna006 píše:Kajaaada1 píše:Možná by stačilo posunout nosánek trochu výš. A u té čepky jen s Kitty hlavou udělat nosík menší. Jinak jsou moooc krásné
ted mě napadlo, co kdybych oči a nos posunla dolů?jsem z toho fakt hotová, zapotila jsem se u toho a výsledek stojí za prd
možná taky malinko větší uši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
kytka je proti berušce fádní ((-: trochu zkrať nožičky a určo beruška (-: povedená, pěkná ((-:
souhlas ![]()
ještě možná trochu tlustější tělíčko a ty nožičky kratší - jinak vypadá jako pavouček
řekla ta co zatím udělala jen 2 malé kytky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Teda holky,vy jste se rozjely.Všechny výtvory![]()
![]()
Poki-paráda,i já jsem pro berušku
A já jsem dokončila první holčičí čepku,jinak dělám pro kluky a když nepočítám pro Emičku ,tak čapku pro holčinu jsem dělala jen v lázních se stonožkou a tady prvně s kytkama
Jaruško moc pěkná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šája píše:
a ještě
to je nádherný králíček
přímo k sežrání
to dělala macík?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky náááááádherné čapky. Sice teď moc nepřispívám, ale sleduji vás. Někdy sem zase hodím nějaké fotečky, ale nemám teď nic nafocený, ale když se bavíte o těch beruškách, tak házím inspiraci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki - vlna se jmenuje Carneval, moc ji neznám, ale paní vyndávala z výlohy a byla sleva
je silnější než Lada
Jinak stopro beruška
![]()
Jaruško, krásná čepička
ty holčičí jsou takové ňuňací ![]()
Šáji, no malá je kouzelná
A tohle jsi viděla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
veveruško, tak jsi aspoň měla čas háčkovat ((((-:, že?
no měla, jen jak malá spala, pak už to nešlo a teď tu zase sedím a čumím do emimina ![]()
ale začala jsem čepičku z té merino, moc pěkně se s tím dělá a asi tam zkusím dát podšívku - teda s pomocí mojí mamky (vyučená švadlena), tak snad nebude hryzat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
Holky náááááádherné čapky. Sice teď moc nepřispívám, ale sleduji vás. Někdy sem zase hodím nějaké fotečky, ale nemám teď nic nafocený, ale když se bavíte o těch beruškách, tak házím inspiraci
No ta je boží
![]()
Holky, tady ve městě bude akce na vlnu Glorie za 18kč, mám ji vzít? už jste myslím psaly, že je fajn, ale nejsem si jistá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:Aty píše:souhlas
kytka je proti berušce fádní ((-: trochu zkrať nožičky a určo beruška (-: povedená, pěkná ((-:
ještě možná trochu tlustější tělíčko a ty nožičky kratší - jinak vypadá jako pavoučekřekla ta co zatím udělala jen 2 malé kytky
už tloustne a zkracuje nohy
, ale je to na dlouho , uf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šája píše:
kožíšku, co mi to děláš?????![]()
kožíšek je asi chce pro tebe uháčkovat, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Danny841 píše:
No po pár zhlédnutí to snad pochopím a jestli se ještě mohu zeptat za jak dlouho jste zvládly ty krásné čepičky
první čepku jsem udělala asi týden po tom, co jsem vůbec začala
moje první pokusy byly úděsné, ale pak jsem našla na MMB super návod a bylo to
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… a paní má i návody na youtube
http://www.youtube.com/results?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit