Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
16.10.11 20:52
poki píše:
Moje další práce

nádherná :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
16.10.11 20:53

Poki čapka s vločkou je boží a ta růžova taky, jinak jsem též pro berušku, jen bych udělala buclatější tělíčko, ona nemusí hubnout :wink:
Jinak holky další nové čepulky krásné, fakt…
Šáji malá je kouzelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.10.11 20:55
Vesna006 píše:
Kajaaada1 píše:
ted mě napadlo, co kdybych oči a nos posunla dolů?jsem z toho fakt hotová, zapotila jsem se u toho a výsledek stojí za prd
Možná by stačilo posunout nosánek trochu výš. A u té čepky jen s Kitty hlavou udělat nosík menší. Jinak jsou moooc krásné :palec:

možná taky malinko větší uši :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.10.11 20:59
Aty píše:
kytka je proti berušce fádní ((-: trochu zkrať nožičky a určo beruška (-: povedená, pěkná ((-:

souhlas :palec:
ještě možná trochu tlustější tělíčko a ty nožičky kratší - jinak vypadá jako pavouček :-) řekla ta co zatím udělala jen 2 malé kytky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.10.11 21:01
Jaroslava1 píše:
Teda holky,vy jste se rozjely.Všechny výtvory :potlesk: :potlesk: :palec:
Poki-paráda,i já jsem pro berušku :hug:
A já jsem dokončila první holčičí čepku,jinak dělám pro kluky a když nepočítám pro Emičku ,tak čapku pro holčinu jsem dělala jen v lázních se stonožkou a tady prvně s kytkama

Jaruško moc pěkná :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.10.11 21:03
Šája píše:
a ještě

to je nádherný králíček :potlesk: :potlesk: :potlesk: přímo k sežrání :lol: to dělala macík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.10.11 21:04

Holky náááááádherné čapky. Sice teď moc nepřispívám, ale sleduji vás. Někdy sem zase hodím nějaké fotečky, ale nemám teď nic nafocený, ale když se bavíte o těch beruškách, tak házím inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.10.11 21:04

veveruško, ano macík a děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.10.11 21:05

Poki - vlna se jmenuje Carneval, moc ji neznám, ale paní vyndávala z výlohy a byla sleva :lol: je silnější než Lada :think: Jinak stopro beruška :palec: :palec:

Jaruško, krásná čepička :potlesk: :potlesk: ty holčičí jsou takové ňuňací :hug:

Šáji, no malá je kouzelná :huban: A tohle jsi viděla :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.10.11 21:06
Aty píše:
veveruško, tak jsi aspoň měla čas háčkovat ((((-:, že?

no měla, jen jak malá spala, pak už to nešlo a teď tu zase sedím a čumím do emimina :mrgreen:
ale začala jsem čepičku z té merino, moc pěkně se s tím dělá a asi tam zkusím dát podšívku - teda s pomocí mojí mamky (vyučená švadlena), tak snad nebude hryzat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.10.11 21:06
tweetydee píše:
Holky náááááádherné čapky. Sice teď moc nepřispívám, ale sleduji vás. Někdy sem zase hodím nějaké fotečky, ale nemám teď nic nafocený, ale když se bavíte o těch beruškách, tak házím inspiraci

No ta je boží :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Holky, tady ve městě bude akce na vlnu Glorie za 18kč, mám ji vzít? už jste myslím psaly, že je fajn, ale nejsem si jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.10.11 21:07
veveruskaa píše:
Aty píše:
kytka je proti berušce fádní ((-: trochu zkrať nožičky a určo beruška (-: povedená, pěkná ((-:
souhlas :palec:
ještě možná trochu tlustější tělíčko a ty nožičky kratší - jinak vypadá jako pavouček :-) řekla ta co zatím udělala jen 2 malé kytky :oops:

už tloustne a zkracuje nohy :mrgreen: , ale je to na dlouho , uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.10.11 21:13

kožíšku, co mi to děláš????? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.10.11 21:14
Šája píše:
kožíšku, co mi to děláš????? :cert: :lol:

kožíšek je asi chce pro tebe uháčkovat, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.10.11 21:14
Danny841 píše:
No po pár zhlédnutí to snad pochopím a jestli se ještě mohu zeptat za jak dlouho jste zvládly ty krásné čepičky :lol:

první čepku jsem udělala asi týden po tom, co jsem vůbec začala :think: moje první pokusy byly úděsné, ale pak jsem našla na MMB super návod a bylo to :wink: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… a paní má i návody na youtube
 http://www.youtube.com/results?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat