Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
saiiimona píše:saiiimona píše:Holky POMOOOC, prosím.
Holky pomoc, snažim se o ušanku, ale vůbec nevim jak na krytí oušekČepku už mám uháčkovanou a teď jsem chtěla začít dělat poslední řadu, ale bez toho předku u čela, nevím jak to vysvětlit.. Ale vůbec nevím jak to udělat..
Poradíte?
když já moc nevím, na co se ptáš… já dělám ouško každý zvlášť a až nakonec obháčkovávám celou čepičku i s oušky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:saiiimona píše:
Holky pomoc, snažim se o ušanku, ale vůbec nevim jak na krytí oušekČepku už mám uháčkovanou a teď jsem chtěla začít dělat poslední řadu, ale bez toho předku u čela, nevím jak to vysvětlit.. Ale vůbec nevím jak to udělat..
Poradíte?
Holky POMOOOC, prosím.
Nevím jestli ti to pomůže http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Tak jedna z merina, ale musim ji jeste prodloužit
Stune
… a to jsou reliéfní sloupky
? - taky se už musím dokopat zkusit čepičku z nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:saiiimona píše:Nevím jestli ti to pomůže http://www.mimibazar.cz/navod.php?…saiiimona píše:
Poradíte?
Holky POMOOOC, prosím.
já ještě přidám - http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:Stune píše:Stune
Tak jedna z merina, ale musim ji jeste prodloužit![]()
![]()
![]()
… a to jsou reliéfní sloupky
? - taky se už musím dokopat zkusit čepičku z nich
jj, jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky dělám ouška každé zvlášť.. uháčkuju čepici.. položím ji na půl s tím abych viděla boky čepičky.. a v místě ouška udělám cca 14 - 16 DS postupně ubírám.. a je to.. celkově oháčkuju..
díky.. holky..
ostatní jsou taky krásný!
jste šikuly!
potřebuju RADU! MÁM DĚLAT KRTKA.. CO DO TĚCH VLÁSKŮ NAHORU ABY TO DRŽELO???? DÍK..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc diky holky, já nechápu tohle: uháčkovala jsem ještě jednu řadu (ale POZOR!!!!! né celou vynachala jsem na přední straně čepice cca 17cm a ukončíme PO. Nechápala jsem jak vynechat ten předek… No nějak to zkusim a uvidíme, moc díky.
Holky Vy máte tak krásný výtvory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
saiiimo můžeš vyfotit? já prostě nevím co myslíš ((-:
nápodobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já na vlásky buď dělám řetízek nebo jenom vytažený oko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
tak já na vlásky buď dělám řetízek nebo jenom vytažený oko.
aha, já myslela, že chce, aby vlásky stály na vchu čepičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to škrobení ale maminka dělat nebude. tady řetízkový vlásky. ten řetízek drží dobře a když ho budeš hodně utahovat tak ti bude stát jak svíčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit