Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kožíšku ok umoudřila se.. nebo jsem jí prostě nějak nevěnovala pozornost..a dobrý!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Twee-krásné berušky ![]()
Poki-opravdu paráda ![]()
Macíku-ty divochu,krásný
![]()
Tak já jdu taky něco dělat,když jste se tak rozjely
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci sovičková je nádherná
, je trošku jiná než ta prťavá, ale to nemůžeš srovnávat s tou mini, leda by si udělala obří oči a zobák, ale to by asi nevypadalo hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
včera jsem dodělala kamarádce čepičku se šnekem a moc se líbila:) ted se chystám na autíčko, nemáte stažený jendoduchý návod jak na něj?:( dělala jsem jedno podle návodu z mmb a vyšla mi taková úzká nudle divná, asi zkusím ubrat oči:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, potřebuju poradit. na čepičce kytka a teď nechat původně, nebo jak jsem dodělala včera. díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vercaa píše:
včera jsem dodělala kamarádce čepičku se šnekem a moc se líbila:) ted se chystám na autíčko, nemáte stažený jendoduchý návod jak na něj?:( dělala jsem jedno podle návodu z mmb a vyšla mi taková úzká nudle divná, asi zkusím ubrat oči:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki díky, právě jsi mi potvrdila to co cítím ((-: nebudu nic přidávat (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Holky pomoc, snažim se o ušanku, ale vůbec nevim jak na krytí oušekČepku už mám uháčkovanou a teď jsem chtěla začít dělat poslední řadu, ale bez toho předku u čela, nevím jak to vysvětlit.. Ale vůbec nevím jak to udělat..
Poradíte?
Holky POMOOOC, prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jste strašně šikovné
Já ještě nemůžu zkoušet nemám doma háček, musím počkat do pátku a pak uvidím doufám, že nejsem úplně levá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit