Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
17.10.11 20:12

Saiiimo super, je nádherná :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.10.11 20:16
Jaroslava1 píše:
To bylo na našich modelech ,ale foto nic moc :mrgreen:

Jaruško super stroj :pankac: :-D :palec:
Mám dotaz, ten kšilt se musí dělat s těmi reliéfními sloupky? nejde to jen z DS? nebo by to nedrželo? :think: :think: :think:
símsím poraďte, chci to zkusit na čepičce, co teď dělám :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.10.11 20:18

ne můžeš ho udělat z DS není problém! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
17.10.11 20:22

Holky výtvory jsou fakt super - já pořád pracuju na šále, ale s prckem toho času moc není. Jinak už mám objednanou přízi a zkusím taky zimní čepku, tak doufám, že z toho něco vytvořím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
17.10.11 20:33
Macík74 píše:

ale s reliéfníma vypadá líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.10.11 20:39

Holky poraďte, čím mám nahradit vlnu DROPS ALASKA firmy Garnstudio? Zkoušela jsem háčkovat z Merina tenhle baret http://www.mimibazar.cz/navod.php?… , ale byl to děs. Manžel si si ze mě dělal srandu, že se to dá využívat na víc způsobů, že jednou si do toho může člověk dát nákup, pak si z toho udělat vojenskej baret a podobně :-? :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 20:40
Terrad píše:
Holky poraďte, čím mám nahradit vlnu DROPS ALASKA firmy Garnstudio? Zkoušela jsem háčkovat z Merina tenhle baret http://www.mimibazar.cz/navod.php?… , ale byl to děs. Manžel si si ze mě dělal srandu, že se to dá využívat na víc způsobů, že jednou si do toho může člověk dát nákup, pak si z toho udělat vojenskej baret a podobně :-? :zed: .
:mrgreen: Tak s tim manželem si mě pobavila, sice neporadím, ale dobrý :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.10.11 20:42

No to jsem ráda :lol: , ale dělám to na hlavu o velikosti 54 cm a háčkovala jsem jak divá, pak vypárala, zkusila znova a celkově se na tom lopotím už 14 dní s přestávkama :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.10.11 20:42
poki píše:
Macík74 píše:
ale s reliéfníma vypadá líp :wink:

to je jasný :palec: jdu zkusit s těma reliéfníma sloupkama, a když to bude katastrofa, tak udělám z DS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.10.11 20:44
Terrad píše:
Holky poraďte, čím mám nahradit vlnu DROPS ALASKA firmy Garnstudio? Zkoušela jsem háčkovat z Merina tenhle baret http://www.mimibazar.cz/navod.php?… , ale byl to děs. Manžel si si ze mě dělal srandu, že se to dá využívat na víc způsobů, že jednou si do toho může člověk dát nákup, pak si z toho udělat vojenskej baret a podobně :-? :zed: .

ten je krásnej, ale na mě je to vyšší dívčí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 20:45
Terrad píše:
No to jsem ráda :lol: , ale dělám to na hlavu o velikosti 54 cm a háčkovala jsem jak divá, pak vypárala, zkusila znova a celkově se na tom lopotím už 14 dní s přestávkama :roll: .

jej, tak to máš svatou trpělivost.. Já se tady lopotila 2 dny s první ušankou a málem jsem u toho vykvetla.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.10.11 20:50

Kdybych jí neslíbila, tak už letěla do kouta, ale asi se holt omluvím, protože mi to nejde :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
17.10.11 21:03
Terrad píše:

Tak tohle byl jediný výrobek, který se mi ale vůbec nepovedl 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.10.11 21:05

Fakt? Tak že by to vážně bylo návodem a nemojí nešikovností. Řekni, že je to návodem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
17.10.11 21:09
Terrad píše:
Fakt? Tak že by to vážně bylo návodem a nemojí nešikovností. Řekni, že je to návodem :lol: .

Dělala jsem to teda z Camilly, tak to bylo tuhé a vůbec…stálo to za PRD. Musela jsem dělat víc řad, přidávala jsem víc oček a stejně to bylo blbě. Takže jasně návodem :mrgreen: Doufám, že se tu neukáže jeho majitelka 8-)

Příspěvek upraven 17.10.11 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat