Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Macík74 píše:
delší nedělej… ne když bude zavazovací.. pak by to zavázat nešlo..
když budou cůpky tak to tak nevadí..
A to taky neviiim, jak ty cůpky potom přidělat…
Jsem jak z jiný planety, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saimono já udělám klasicky čepku.. ukončím jí a zapošiju… když mám hotovo vezmu háček přízi a položím jí před sebe tak abych jí měla složenou napůl abych viděla jakoby ouška a v místech kde to ouško má být píchnu háčkem a začnu háčkovat DS… udělám jich zhruba 14 - 16 otočím a jedu zpět.. a postupně ubírám.. když mám dost velkou klapku.. ukončím. a udělám na druhé straně.. celé to pak obháčkuji
a copky dělám tak že do hotové čepičky si nastřihám přízi v délce tak jak potřebuju a za to obháčkování je všechny naráz protáhnu to mi pomáhá manžel někdy jich je hodně potřebuju to našponovat a velkým háčkem to protáhnu dám na půl délky a rozdělím na tři prameny.. a spletu do copu..
popsala jsem to jasně? kdyžtak se ptej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
saimono já udělám klasicky čepku.. ukončím jí a zapošiju… když mám hotovo vezmu háček přízi a položím jí před sebe tak abych jí měla složenou napůl abych viděla jakoby ouška a v místech kde to ouško má být píchnu háčkem a začnu háčkovat DS… udělám jich zhruba 14 - 16 otočím a jedu zpět.. a postupně ubírám.. když mám dost velkou klapku.. ukončím. a udělám na druhé straně.. celé to pak obháčkuji
a copky dělám tak že do hotové čepičky si nastřihám přízi v délce tak jak potřebuju a za to obháčkování je všechny naráz protáhnu to mi pomáhá manžel někdy jich je hodně potřebuju to našponovat a velkým háčkem to protáhnu dám na půl délky a rozdělím na tři prameny.. a spletu do copu..
popsala jsem to jasně? kdyžtak se ptej..
A ty děláš to krytí z dlouhých sloupků? Ne z polovičních?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Stune-paráda,![]()
Macíku-to bude krása![]()
Aty-ta s tím modrým středem
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Krytky na ouška já dělám normálně z dlouhých sloupků
ahaa, to bych asi chápala líp, no tohle zkusim nějak dopáchat a příště to snad bude lepší
Nějak mi to hlava pořád nepobírá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krytí na ouška dělám jako bych pokračovala v čepičce.. tzn. když dělám celou čepičku z DS tak i krytí na uši tak dělám. dokonce vzor se snažím zachovat.. aby byla celá jakoby celistvá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Tak jedna z merina, ale musim ji jeste prodloužit
suprovní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:poki píše:Taky tak
Aty - dala bych tu s modrým středem
nápodobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
A šáteček
ten je nádhernej, jo jestli tohle budu někdy umět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci-já to zkusím také na návodu z MMB jsem to študovala a fakt .. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit