Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Macík74 píše:
poki obě se ti povedly ale ta zimní je fakt úúúúžassná!máš jedničku s hvězdičkou!
jé, tak tu už jsem nedostala několik let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
ATY šálu jsem háčkovala dokola tedy do oválu.. děláš taky tak??? vycházelo mi to..
maci nedělám (-: a nechápu, že mě něco tak jednoduchýho nenapadlo ((-: díky za nápad ((((-: je to supeeeer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky moc děkuju za pochvalu
![]()
poki nádhera
obzvlášť ta zimní je vyvedená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - ta kytka je inspirace od tebe, ale není úplně přesně podle návodu
- dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki to přece vůbec nevadí (-: háčkování je o kreativitě ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:šak jasný, já návodová moc nejsem, pokaždé to skončí přizpůsobením mně
poki to přece vůbec nevadí (-: háčkování je o kreativitě ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ATy se tu chlámu jak blázen! fakt to tak neděláš?? no já jsem ten řetízek objela z jedný strany.. a pak z druhý hned.. a vyšlo mi to jakoby dlouhý ovál.. takže jsem to tak udělala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já to vždycky obracela ((-: a jela jsem rovně ((-: viz takhle ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no proto určitě zakladatelka udělala tadytu diskusi ((-: nikdo nemůže vědět vše ((-: se tady vzájemně inspirujeme… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty ahaaa..
holky sakra já mám toliko práce.. a ještě se na mě mračí, když řeknu, že to bude až za tři týdny a už prostě psala o tu věc před 14 dny… fakt toho mám moc! plnej diář sedím tu u toho do jedné v noci.. ach jo! už mě to točí! ještě se to nezdá!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci - tak toho toliko neber … já to dělám pro radost, tohle by na mě bylo moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki jsem na tom podobně jako maci, určo mámmíň zákazníků ((-:, ale prostě nestíhačka. ale ne že bych toho brala tolik, ale mám to nějak rozpočítaný ale to je půl dne skluzu, pak něco dalšího a už jsem týden ve skluzu..... ještě, že jsou tak trpělivý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki jenže odmítla jsem.. paní teda že se poptá jinde.. a během pár dní stejně se vrátila že chce..
domluvené byly dvě čepičky.. a najednou jsou z toho tři čepičky a šála…
a peníze už mi poslala na účet. a buch! odmítni! a jak píše ATY prostě nedošla včas příze.. tak jsem vzala dvě zakázky navíc. než dorazí.. a najednou je z toho zas víc.. protože k téhle čepici ještě jednu.. a tak..
a pak mi přiběhne ještě zakázka z fleru! a tam se platí provize.. a to udělat musím! nechci mazat všechny svoje výrobky.. ale prostě je toho mooooc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a většina zákaznic jsou ty co se vrací.. tzn. odmítni! budovala jsem si to snad pět let! nejdřív jsem měla zakázku jednou do měsíce… no holt to někdy tak narůstá.. ale od teď odmítám vše! do odvolání.. popř. zlepšení situace. nebo fakt až za měsíc a víc.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit