Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty madame tricote a je to super, protože 100g klubko stojí na MMB cca 36 kč… jinak ji seženu u nás.. ale za 50 kč, popř. 43 kč.. záleží jak kde.. a uháčkuješ z toho hodně.. mrkni k pavlíně..
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak paní Pavlínka je naprosto úžasná! jelikož jsem už u ní brala asi třikrát poslední balíček mi poslala aniž by ode mě měla penízky na účtě.. slíbila jsem, že jí je pošlu 12 tého… a ona mi napsala, že s tím souhlasí a odeslala můj balíček a to bylo za 520 kč.. fakt je super! DOPORUČUJU!!! A DÍVALY JSTE SE NA TY DOPLŇKY CO KUPUJU NA ČEPULKY OD PANÍ Z FLERU??? taky mi má přijít zboží s motýlkama.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci jaké doplňky?
já se dneska snažím to vše stihnout
Ta paní Pavlína je fakt levná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mrkni tady kupuju různé našívací blbůstky na čepičky.. od berušek, srdíček, motýlků a tak…
![]()
korálky teda ne.. musíte zalistovat.. mám takové ty kytičky z fima… srdíčka.. a teď spoustu barevných motýlku!
http://www.fler.cz/zbozi?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kožíšku jo jo je fakt levná! rychlá a moc ochotná!
ATY šála jde dobře, jen teda furt jsem na vážkách.. jak tam jsou ty dírky, ale když bude uvázaná na krku.. tak snad dírky nevadí..
a jde rychleji než pletená! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty -paráda
![]()
Macíku-ty teda jedeš draku,zpomal,chudinky ručičky ![]()
Já jsem doteď používala Elian,a teď mám Doru,super příze. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci díky za odkaz ((-: asi vyzkouším.
jinak těch děr se neboj, mě těch 130 cm, vystačí na jedno obtočení, takže teplo kolem krku zaručeno. a není to tak objemný, je to poddajný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarko jsem ráda, že na Doru nemám sama názor že je super!!! taky jí mám ráda.. elian klasic má chloupek a přijde mi ostřejší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
tady ještě jinej pohled. miluju velký aplikace (-: ale musí být jedna, není ještě přišitá po obvodu, jenom přistehlá, tak se odchlipuje a je moooc nízko.
mě se právě líbí, že je nízko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki ona bude nízko, ale ne tak, bude mezi těma posledníma bílomodrejma pruhama, tak akorát aty se lístečky jemně dotýkaly spodního lemu čepičky, po francouzsku ((-: díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
poki ona bude nízko, ale ne tak, bude mezi těma posledníma bílomodrejma pruhama, tak akorát aty se lístečky jemně dotýkaly spodního lemu čepičky, po francouzsku ((-: díky.
mě se na tvých čepičkách líbí, že je máš takový jiný, než ostatní, vždycky něco novýho, co vynikne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K tomu merinu, mě se zdálo, že to taky nebude kousat, ale malá mě to dneska porád rvala z hlavy a pak měla čelíčko červený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stune já na kousavou vlnu, použila koupel v šamponu 2v1 dost to pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-jo Dora mě dostala,akorát ji musím objednávat přes internet,protože u nás ji tu nemají.Elian,já beru mimi,ten je trošku lepší než klasik,taky mi přijde ostřejší,a potom mám ráda Batole,to je pro děti super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
batole je dobrý! ale dost drahý!
ta dora se mi taky líbí.. já si seženu poblíž nás. ale mají omezený výběr barev.. takže teď ta objednávka byla právě na ní§
- načítám...
- Citovat
- Zmínit