Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
13.10.11 19:03

Aty madame tricote a je to super, protože 100g klubko stojí na MMB cca 36 kč… jinak ji seženu u nás.. ale za 50 kč, popř. 43 kč.. záleží jak kde.. a uháčkuješ z toho hodně.. mrkni k pavlíně..
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 19:06

jinak paní Pavlínka je naprosto úžasná! jelikož jsem už u ní brala asi třikrát poslední balíček mi poslala aniž by ode mě měla penízky na účtě.. slíbila jsem, že jí je pošlu 12 tého… a ona mi napsala, že s tím souhlasí a odeslala můj balíček a to bylo za 520 kč.. fakt je super! DOPORUČUJU!!! A DÍVALY JSTE SE NA TY DOPLŇKY CO KUPUJU NA ČEPULKY OD PANÍ Z FLERU??? taky mi má přijít zboží s motýlkama.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.10.11 19:17

maci jaké doplňky? :think: :lol: já se dneska snažím to vše stihnout :lol: Ta paní Pavlína je fakt levná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 19:25

mrkni tady kupuju různé našívací blbůstky na čepičky.. od berušek, srdíček, motýlků a tak… :wink: :palec:
korálky teda ne.. musíte zalistovat.. mám takové ty kytičky z fima… srdíčka.. a teď spoustu barevných motýlku!
 http://www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 19:26

kožíšku jo jo je fakt levná! rychlá a moc ochotná!
ATY šála jde dobře, jen teda furt jsem na vážkách.. jak tam jsou ty dírky, ale když bude uvázaná na krku.. tak snad dírky nevadí.. :wink: :palec: a jde rychleji než pletená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
13.10.11 19:28

Aty -paráda :palec: :hug:
Macíku-ty teda jedeš draku,zpomal,chudinky ručičky :hug:
Já jsem doteď používala Elian,a teď mám Doru,super příze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 19:30

maci díky za odkaz ((-: asi vyzkouším.

jinak těch děr se neboj, mě těch 130 cm, vystačí na jedno obtočení, takže teplo kolem krku zaručeno. a není to tak objemný, je to poddajný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 19:41

Jarko jsem ráda, že na Doru nemám sama názor že je super!!! taky jí mám ráda.. elian klasic má chloupek a přijde mi ostřejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.10.11 19:41
Aty píše:
tady ještě jinej pohled. miluju velký aplikace (-: ale musí být jedna, není ještě přišitá po obvodu, jenom přistehlá, tak se odchlipuje a je moooc nízko.

mě se právě líbí, že je nízko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 19:48

poki ona bude nízko, ale ne tak, bude mezi těma posledníma bílomodrejma pruhama, tak akorát aty se lístečky jemně dotýkaly spodního lemu čepičky, po francouzsku ((-: díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.10.11 19:49
Aty píše:
poki ona bude nízko, ale ne tak, bude mezi těma posledníma bílomodrejma pruhama, tak akorát aty se lístečky jemně dotýkaly spodního lemu čepičky, po francouzsku ((-: díky.

mě se na tvých čepičkách líbí, že je máš takový jiný, než ostatní, vždycky něco novýho, co vynikne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
13.10.11 19:51

K tomu merinu, mě se zdálo, že to taky nebude kousat, ale malá mě to dneska porád rvala z hlavy a pak měla čelíčko červený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 19:52

stune já na kousavou vlnu, použila koupel v šamponu 2v1 dost to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
13.10.11 20:11

Macíku-jo Dora mě dostala,akorát ji musím objednávat přes internet,protože u nás ji tu nemají.Elian,já beru mimi,ten je trošku lepší než klasik,taky mi přijde ostřejší,a potom mám ráda Batole,to je pro děti super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 20:20

batole je dobrý! ale dost drahý!
ta dora se mi taky líbí.. já si seženu poblíž nás. ale mají omezený výběr barev.. takže teď ta objednávka byla právě na ní§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat