Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1946
13.10.11 09:20

Se mě to povedlo dvakrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.10.11 10:02

Ahojky holky, tady zase taková krása :huban:

Starky deka úžasná :palec: šiš, jsou tu návody? :lol: toužím vše udělat.

Maci a návleky štrikuješ, to je parádní :palec:

Aty, jako vždy :palec:

Moni, krásné zvířátkové čepičky, jsi moc šikovná.

No všechno krásné, abych na nikoho nezapomněla :oops:

Já došmodrchala dle Aty :lol: teplejší, když se nám ochladilo, ale třikrát jsem předělávala závěr, buď moc dlouhá nebo krátká :zed: když to dodělávám, tak už model spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 10:21

kožíšku je parádní (-: no já taky jednu dodělala, ale nemám na ní nějak názor, co říkáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 10:21

holky paráááda!
já včera dotvořila ten kompletík.. a už je na cestě k nové majitelce… a jdu an další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 10:23

maci ta melírovaná vlna je fakt parádní (-: už z ní chci taky tvořit ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 10:23

Aty mě se líbí, jen já nejsem na takové velké květinové aplikace.. jinak čepička mooc pěkná a dobrý nápad ty bílomodré proužky.. jinak háčkované to oživí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 10:24

Aty je a pěkně se z ní háčkuje, jen je potřeba vzít větší háček ne nulu.. protože ta nitka pak zlobí.. už se těším na tvůj výrobek z ní! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 10:25

maci díky, no zákaznice chtěla světle růžovou se zeleným a bílým proužkem, no a já udělala toto ((-: v tu chvíli se mi to víc líbilo ((-: max. zůstane izce ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.10.11 10:28

Aty, mě se čepička moc líbí, ale ta kytička mi přijde až moc velká :think:

Maci, jééé, já budu trapná :lol: na ten falešný roláček máš návod a co to je za vlnu, mě se ty melírované líbí moc. Asi jste už psaly, to nějak nestíhám dočítat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
13.10.11 10:42

Ahoj! Můžu se vá sem tak trochu vtírnout? :wink: Nejdřív teda smekám, prošla jsem si fotogalerii a ty vaše výtvory jsou parádní :palec: A pak jdu s prosbou o radu. Já teda hodně pletu, i když háčkovat teoreticky umim, ale nakonec stejně skončim u jehlic a štrikuju malý různý světříky (hodila bych foto, ale teď nejsme u svýho PC, tak kdyžtak pozdějc). S háčkovánim mám jeden problém - výsledek je většinou takovej tuhej, nepoddajnej, obzvlášť na mimčo mi to přijde blbý. Jak to děláte, že máte ty čepičky měkký a nositelný? Je to sílou háčku nebo čim? Já posledně zkoušela klobouček z Katky a musela jsem udělat hodně „díratej“ vzor, aby to bylo měkký, přitom se mi původně moc líbil úplně jinej, taková ta „vějířková“ klasika, návod z MMB. Teď jsem se úplně zamilovala do čepičky „ušanky“ - pár stránek zpátky tu někdo dával odkaz na návod opět na MMB - ale bojim se, aby to bylo nositelný. Jakou sílu háčku tak používáte? Mám tu přízi batole a časem se chystám asi pro elian klasik. Jakej háček k tomu? Moc díky za radu, háčkování mě baví a chtěla bych konečně uháčkovat něco jinýho než letní krajkový vzorky, případně medvídky apod., u těch hraček ta tuhost až tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 10:59

ATy mě se taky líbí..
Krtku asi dost utahuješ.. vem si větší háček.. a háčkuješ z dlouhých sloupků?
jinak návod na nákrčník je zde:
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

měla jsem jen návod na pletení na čtyřech jehlicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
13.10.11 11:04
Macík74 píše:
ATy mě se taky líbí..
Krtku asi dost utahuješ.. vem si větší háček.. a háčkuješ z dlouhých sloupků?
jinak návod na nákrčník je zde:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…měla jsem jen návod na pletení na čtyřech jehlicích

Právě že to mám tuhý i z dlouhejch sloupků. A jaký tak číslo háčku? Já totiž mám jenom asi dva - na obháčkování pleteniny a ty zvířátka z krátkejch sloupků to stačí. Tak si musim nějakej větší koupit a nevim jakej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.10.11 11:20

Maci díky moc, já nevím, asi na měsíc zruším net, jinak to nestihnu :mrgreen: :mrgreen:

Krtku, já také ze začátku měla tuhoš, teď mám háčků několik a zkouším, kterým to jde lépe, sama nedokážu říct jakým, u pletení mi to přijde jednodušší :nevim: navíc je na etiketě napsáno číslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
13.10.11 11:29

kozisku, dík - zkusim koupit podle etikety plus nějakej o kousek větší. I když - mám tu plno zbytků, co už etikety dávno nemaj :zed: A dík za potvrzení, že u pletení je tohle jednodušší - jsem právě měla pocit, že to určitě funguje stejně, ale nějak neee, u pletení nemám problém, ta pletenina je asi obecně měkčí, takže i když vezmu jehlice moc tenký, většinou to nedopadne až tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.10.11 11:37

Stune - ty máš vzadu na té čepičce nějaké prodloužení na krk?

Příspěvek upraven 13.10.11 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat