Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
poki píše:Stune píše:Stune - koukám na metřík - malá má narozeniny?poki píše:Přesně tak delám já
Mahjo - já dělám výstupky na ouška tak, že nasadím čepičku malýmu, odměřím si podle uší, označím špendlíkama a pak už jen háčkuju a zužuju
Měla, ale už 22.7. Musím to předělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vercao-čepky jsou dělané z Dory ,akorát černá je Elian ![]()
Poki-pejsek nikde není,paní jak jsem koukala ,ho udělala podle pejska na mikině.Zkus si ho nakreslit na papír a podle toho vytvořit ![]()
Jinak díky za odkaz na čepku s ouškama ,je pěkný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune-ta opička v té fialové barvě ,se mi k té čapce nelíbí,radši bez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Nebo ji udělej bílou s modrým nosem
Taky se mě nezda
ani jsem ji neprišívala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stune jako opice se ti docela povedla (-:, ale mě tam nesedí ta fialová… nějak se k tomu ladění nehodí.
jinak šály háčkuju na délku, spotřeba je podobná jako na čepičku, dělám délku cca 130 cm a na cca 10 až 11 řádků DS. A háčkuju jednoduše a dělám díry ((-: u holčičích. U klučičích jedu pořád DS ale dělám větším háčkem než čapuli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
opice povedená, ale taky bych tu fialovou zrovinka nedala..... tuhle schov a udělej jinou barvu.. ![]()
já mám jeden návlek na ruku.. a budu dělat teď druhý.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
stune jako opice se ti docela povedla (-:, ale mě tam nesedí ta fialová… nějak se k tomu ladění nehodí.jinak šály háčkuju na délku, spotřeba je podobná jako na čepičku, dělám délku cca 130 cm a na cca 10 až 11 řádků DS. A háčkuju jednoduše a dělám díry ((-: u holčičích. U klučičích jedu pořád DS ale dělám větším háčkem než čapuli.
Díky ![]()
Udělam jinou, už tu mam tři opice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nevíte náhodou jak do háčkované čepice všít flees? Kdysi jsem našla návod na MMB, ale dneska ho ne a ne najít.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tady jeden návod na podšití. a tady druhý http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit