Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
holky v rychlosti poslední letošní klobouček, jedeme za babi, tak až zítra večer ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - krása ![]()
Macíku- tunel bych dělala v podstatě jako úzkou čepku a delší, ale byl to jen nápad, to neřeš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki aha už rozumím.. no vidíš.. už to asi nechám.. nemám přízi.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki moooc pěkná! z čeho jsi háčkovala?? vypadaá to luxusně!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
poki moooc pěkná! z čeho jsi háčkovala?? vypadaá to luxusně!
to je cilka - vypadá to hezky, ale moc dobře se mi z ní neháčkovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teď tu tvořím jednu na křtiny.. a jsem zvědavá jak to dopadne.. ale to je klasika zavazovací a pletená. ale přidávám takovou krajku vháčkovávám ji na lem.. tak uvidím a bude pošitá perličkama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak opět paráda.
Macíku-
![]()
Aty-
![]()
Poki-
![]()
Já teď jedu podle Aty ty krásné kombinace zelené s bílou a černou ale místo opičky bude autíčko.Dodělávám druhou a čekají mě aplikace a mám pro kluky čepky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
holky, chytá mě háčkování a hledám na netu, kde bych se co dozvěděla.Na yotube moc toho není,jen takový základ.Prosím nevíte některá, kde bych našla něco pro začátečníky a pokračovala plynule dál..? prosím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
omlouvám se, že vám sem lezu, máte nádherné věcičky a moc šikovné ruce
![]()
no já jsem našla na MMB, dáš návody, pak háčkování a vyjede ti toho milion
a jeden má i odkazy na youtube a tam je fakt úplný základ pro začátečníky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulka píše:
Zdravím,
holky, chytá mě háčkování a hledám na netu, kde bych se co dozvěděla.Na yotube moc toho není,jen takový základ.Prosím nevíte některá, kde bych našla něco pro začátečníky a pokračovala plynule dál..? prosím![]()
ale tady ty návody jsou docela pěkně
http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, nečekala jsem, že mi tu někdo poradí. Ano, tyto všechny odkazy jsem našla a projela, takže začátek čepky vím i dlouhý a krátký sloupek celkem chápu, ale..
Na zkratky, přidávání a ubírání ok, to je pro mne řáholec
, prostě jsem začala v řadě 2 řetízkové oka-potom pokračovala dlouhými sloupky a háčkovala, až jsem si uvědomila, že vůbec nekončím a dělám jakoby šneka, ju? no borec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit