Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zdá se mi, že je ta čapka z chlupaté vlny, min. ta tyrkysová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty díky.. no jenže já tu nic takového nemám.. a když koupím po klubíčku tak mi tu zas toho mraky zbyde.. a já už v tom mám takových peněz! mám tu skoro čtyři plné krabic přízí.. a stejně když někdo vybere.. tak tu barvu nemám..
a kupuju.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne ne aty ráda bych jí udělala z předních a zadních na střídačku, ale už odshora té čepičky.. ne začít DS.. rozumíš? máš někde návod???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na mmb určo je. no děláš na střídačku zrds, prds. ty zadní zdvojuješ a pak zase počítáš, aby ti další řada vyšla na střídačku, dokud nechytneš nějaký ten rytmus ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
njn nevím jak přidávat aby to vypadalook! je mi to jasné.. ve chvíli když už mám nabráno tolik očí co potřebuju.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky ještě jak tecchnicky to udělat na ten knoflík???? přemýšlím nad tím! na čpičku knoflík.. a na to nějak poutko??? máte nějaký nápad??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku, já teda mám asi nejmín co radit
ale dala bych na čepičku knoflíček a na ten ocásek bych uháčkovala poutko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky poradíte? jsem takový háčkovač, pletař amatér, občasník … když mě to chytne, tak valím halenky, šaty, pak na to rok nešáhnu …
potřebovala bych poradit, chci malé uháčkovat čepici na zimu, původně jsem chtěla z Merina (Vlnap), celý den jsem obíhala galanterie a nikde ho u nás nemají, čepici chci pro malou, měkoučkou, nekousavou, poradíte mi nějaký jiný materiál, který by se nenatahoval? díky moc
ten zajíček před pár příspěvkama je boží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
valkil díky.. a protahovala bys ten cůpek dovnitř do čepičky??? nebo ten knoflík nechala nějaký pěkný na té špičce z venku??? nebo jako myslíš na cůpek knoflík a zapínat jakoby do té dirky nahoře.. ale to by asi uvnitř tlačilo ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já háčkuju z Dory a jsem spokojená! lada luxus je ještě silnější.. mám tu ještě elian klasic ale ten má chloupek v klubíčku vypadá měkoučce ale čepička mi přijde ostrá ale ne kousavá! spíše z ní dělám ale čepičky už pro větší dětičky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elian jsem měla v ruce, taky mi tam vadil ten ostrej pocit z toho …
takže říkáš Dora nebo Lada luxus, mrknu, díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katek třeba ti holky ještě poradí.. já dělám z tohohle..
díííky to by fakt šlo! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-ty teda jedeš ,a co třeba patentku to by se k sobě přimáčklo a bylo by.Včera mi dorazila příze a mám tu i bambulkovou ,tu malou,stačí mi 50 g klubko na šálu pro kluky?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit