Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak šáji malá je úžasná ((-: sluší všechny ((-: macík je šikulka ((-:
no a já dodělala další opice ((-: předvádí je taky dvě opice ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty jsi dobrá! a snad nespíš ne? já udělala jednu! ale nezbyla mi hnědá dora na třapce.. takže čekám na zásilku zboží - příze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci ne, nespím ((-: předevčírem jsem šla spát v pět a vstávala v sedm ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky jdu na radu.. mám dělat cosi takového.. co myslíte? háčkovat? plést???? a mám to udělat z camilly??? tedy jako bavlněné příze??? i s tím copkem? možná bych spíš háčkovala.. a pak udělala copánek z příze a ten všila do dírky nahoře.. na nošení by to šlo vypárnout.. a na focení nechat tam.. protože asi pak moc praktická na nošení s tím dlouhým ocáskem nebude. co myslíte???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
holky jdu na radu.. mám dělat cosi takového.. co myslíte? háčkovat? plést???? a mám to udělat z camilly??? tedy jako bavlněné příze??? i s tím copkem? možná bych spíš háčkovala.. a pak udělala copánek z příze a ten všila do dírky nahoře.. na nošení by to šlo vypárnout.. a na focení nechat tam.. protože asi pak moc praktická na nošení s tím dlouhým ocáskem nebude. co myslíte???![]()
macíku, asi jsem natvrdlá, ale co takového máš dělat??? Nechtěla jsi přidat fotku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Macíku, v tomto moc neporadím, já bych háčkovala a ocásek dala třeba na knoflíček, aby šel oddělávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
knoflíček dobrý nápad!!! to se mi líbííííí! ![]()
tak šup další nápady.. holky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty a háčkovala bys jí? nebo pletla? na fotce je pletená.. a asi obrace a hladce.. nějaký vzorek… ale já bych asi zkusila ten reliefní sloupek… a náhodou co ten návod aby byla celá z relief. sloupků.. zkoušela jsi jí???
teď jdu na zimní..
stojí mi tu zakázka.. větší.. nemám přízi a sakra ani peníze na ní! ale paní by byla ochotná mi to i tak zítra nebo ještě dnes poslat.. musím z toho udělat jednu čepku a dvě šály..
a pak tu mám ještě zimní pro kluka.. a pak dvě podzimky.. a pak tuhle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako úplně jenom z předních reliéfních ještě ne, ale ty dvě zimní ty jsou jenom z předních a zadních jak jsem sem nedávno dávala tu vločku a tu kytičkovou. jako jinak ta čepička, ta bude krásná i háčkovaná, ale efekt bude mít akorát asi i s tou vlnou viz ten tvůj zajíček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit