Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
krááásná !!! paní chtěla ale klasiku..ne háčkovanou.. ![]()
snad se bude líbit. ![]()
jdu na bambulkovou šálku..a pak dalšího zajdu tu mám.. ![]()
a pak návleky.. sakra mám toho moooc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku,návleky doré,maličko volnější jsou,ale to mi vůůůbec nevadí ![]()
a křtinová krásná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šájí tak super.. no oni pod bundou držet budou.. a lépe když neškrtí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku- paráda,taky už bych tam nic nenašívala.Tady moje dílo,dneska jsem to dodělala.Aty tvůj nápad,jen já dala autíčka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Macíku- paráda,taky už bych tam nic nenašívala.Tady moje dílo,dneska jsem to dodělala.Aty tvůj nápad,jen já dala autíčka
Krasné nové čepičky, moc povedene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaruško -
![]()
a křtinové jsou nádhera
Macíku a kytičky už bych nepřidávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaruško tak ty čapky s těma autíčkama nemají chybu ((-: jsem ráda, že jsem tě inspirovala ((-: doufám, že i já jednou budu dělat místo opic třeba autíčka ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, máte nádherné výtvory! Já teprve s háčkováním začala, k těmto pracem jsem nikdy moc vztah neměla, ale podařila se mi udělat čepička z dlouhých sloupků a měla jsem z ní šílenou radost, tak mě to nějak chytlo a aspoň něco u televize dělám a s blížící se zimou bude ta to více času, tak snad se něco více přiučím.
Potřebuji teď od vás radu, začala jsem dělat další čepičku, ale chci ji udělat s těmi „výstupky“ přes ouška, ale nevím, jak na to technicky. Poradíte mi prosím?
Dělám takovou podle vložené fotografie, kterou jsem našla u jedné maminky, která je prodává a moc se mi líbí, a měla bych z ní větší radost, kdybych si ji udělala sama.
Díky za radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit