Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
díky, už jsem našla
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5004
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:poki píše:Měla, ale už 22.7. Musím to předělatStune píše:Stune - koukám na metřík - malá má narozeniny?poki píše:Přesně tak delám já
Mahjo - já dělám výstupky na ouška tak, že nasadím čepičku malýmu, odměřím si podle uší, označím špendlíkama a pak už jen háčkuju a zužuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaruško - díky moc, už jsem pejska našla
- http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki-dík,já jsem si ho udělala i bez návodu.Až přišiji ,dám foto.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tedy to je rychlost, jakou jedete, se stydím, všechny výtvory moc krásné, šikulky
![]()
Aty, moc děkuji za návod na kšiltík
Sice ji bude nosit až příští rok, ale to neva, než jsem ji dohotovila, tak je zima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda všechny čepky jsou moc pěkný, fakt nechápu kde na to berete čas. Já se tu někdy s jednou pachtím i 3 dny
. Můj poslední výtvor s bambulkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
vážně vám závidím, jak umíte háčkovat i plést, krása! ![]()
Začínám s háčkováním jako začátečník, dá se vůbec přes internet dobře naučit háčkovat, nebo vy jste začínaly jinak? ![]()
Terrad, ty bambulky jsou v čepce, nebo našitý nahoře?
Ježiš, jak já bych chtěla už háčkovat, aspoň ty základy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
Teda všechny čepky jsou moc pěkný, fakt nechápu kde na to berete čas. Já se tu někdy s jednou pachtím i 3 dny. Můj poslední výtvor s bambulkama.
Tři dny
já i týden
sice mi to jde rychle, ale sedím tady a krafu ![]()
Maci děkuji nejen za pochvalu, ale i naději, že bude lépe, dneska jsme zase přišli zválení jako čuňata
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulko já se naučila přes youtube a mmb a háčkuju od letošního dubna, takže se dá (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulko já se naučila přes youtube a mmb a háčkuju od letošního dubna, takže se dá (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
Teda všechny čepky jsou moc pěkný, fakt nechápu kde na to berete čas. Já se tu někdy s jednou pachtím i 3 dny. Můj poslední výtvor s bambulkama.
Krásná, krásný barvičky! A malá je kouzelná!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulka píše:
Holky,
vážně vám závidím, jak umíte háčkovat i plést, krása!
Začínám s háčkováním jako začátečník, dá se vůbec přes internet dobře naučit háčkovat, nebo vy jste začínaly jinak?
Terrad, ty bambulky jsou v čepce, nebo našitý nahoře?
Ježiš, jak já bych chtěla už háčkovat, aspoň ty základy
Fakt se to dá naučit podle internetu, ale chce to zkoušet a háčkovat a háčkovat. Já jich už vypárala, ale když se mi něco hodně líbí, tak to pořád zkouším, než to nějak vypadá. Já háčkuju teprve tak od června nebo května. A bambulky jsou uháčkované zvlášť a pak našité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit