Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13256
13.10.11 11:39
Aty píše:
kožíšku je parádní (-: no já taky jednu dodělala, ale nemám na ní nějak názor, co říkáte vy?
Aty mě se líbí a ta kytička je dokonalá :palec: … nemáš návod?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.10.11 11:44

Aty - teď jsem dočetla a vidím, že mám na kytičků úúúplně jiný názor než ostatní :lol: , mě se fakt ty velký aplikace líbí, dítě to oživí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
13.10.11 12:06
poki píše:
Aty - teď jsem dočetla a vidím, že mám na kytičků úúúplně jiný názor než ostatní :lol: , mě se fakt ty velký aplikace líbí, dítě to oživí :palec:

Aty no mně se ta kytička taky líbí. Je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
13.10.11 12:19

Mně se ta kytička taky líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 12:51

holky dva dny mě už bolí zápěstí.. sakra ještě si uhnat zánět to bych teď teda nechtěla.. mám toho moooc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
13.10.11 13:12
poki píše:
Stune - ty máš vzadu na té čepičce nějaké prodloužení na krk?Příspěvek upraven 13.10.11 v 11:39

Ahoj :mavam:
nene, Barče je větší, tak se to vzadu ohrnulo :)

Kytička se mě taky líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.10.11 13:15
Stune píše:
poki píše:
Stune - ty máš vzadu na té čepičce nějaké prodloužení na krk?

Ahoj :mavam:
nene, Barče je větší, tak se to vzadu ohrnulo :)

Kytička se mě taky líbí :)

a já tě chtěla pochválit, jaký máš dobrý nápad :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
13.10.11 13:16

Aty, ta Lada luxus, nekouše? Dělaš ji dvojitě? Baru měla dneska venku čapku z merina a porad si to drbala a nakonec ji zahodila, že štípe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.10.11 13:25
Stune píše:
Aty, ta Lada luxus, nekouše? Dělaš ji dvojitě? Baru měla dneska venku čapku z merina a porad si to drbala a nakonec ji zahodila, že štípe :)

já taky háčkuju z lady luxus, jen jednoduše, je dost tlustá a já jsem „kousavec“ a mě nekouše :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
13.10.11 13:29
poki píše:
Stune píše:
Aty, ta Lada luxus, nekouše? Dělaš ji dvojitě? Baru měla dneska venku čapku z merina a porad si to drbala a nakonec ji zahodila, že štípe :)
já taky háčkuju z lady luxus, jen jednoduše, je dost tlustá a já jsem „kousavec“ a mě nekouše :wink: :mavam:

Jééé díky, objednám ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.10.11 13:31
Aty píše:
maci díky, no zákaznice chtěla světle růžovou se zeleným a bílým proužkem, no a já udělala toto ((-: v tu chvíli se mi to víc líbilo ((-: max. zůstane izce ((-:

mě se čepička moc líbí :palec: :potlesk: , jen ta kytička se mi zdá moc veliká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.10.11 13:37
Macík74 píše:
holky dva dny mě už bolí zápěstí.. sakra ještě si uhnat zánět to bych teď teda nechtěla.. mám toho moooc :roll:

Macíku, máš toho fakt moc, trochu zvolni, namaž si zápestí nějakým gelem nebo mastí proti bolesti, lupni jeden dva brufeny a jemně si to stáhni elastickým obinadlem :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.10.11 13:39
madla21 píše:
poki píše:
Aty - teď jsem dočetla a vidím, že mám na kytičků úúúplně jiný názor než ostatní :lol: , mě se fakt ty velký aplikace líbí, dítě to oživí :palec:
Aty no mně se ta kytička taky líbí. Je super :-)

Kytička je moc pěkná, jen trošku větší, možná to je tou fotkou :think: , taky bych si prosila návod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 14:31

no budu muset..
ATY prosím jdu na tu šálu.. když uděláš základní řetízek.. pak děláš DS do každého oka? když děláš DS a řetízkové oko do každého nebo ob jedno?? díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 14:49

S Těma dírama už rovnou po základním řetízku dělám ob jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat