Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty píše:Aty mě se líbí a ta kytička je dokonalá
kožíšku je parádní (-: no já taky jednu dodělala, ale nemám na ní nějak názor, co říkáte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - teď jsem dočetla a vidím, že mám na kytičků úúúplně jiný názor než ostatní
, mě se fakt ty velký aplikace líbí, dítě to oživí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Aty - teď jsem dočetla a vidím, že mám na kytičků úúúplně jiný názor než ostatní, mě se fakt ty velký aplikace líbí, dítě to oživí
Aty no mně se ta kytička taky líbí. Je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dva dny mě už bolí zápěstí.. sakra ještě si uhnat zánět to bych teď teda nechtěla.. mám toho moooc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Stune - ty máš vzadu na té čepičce nějaké prodloužení na krk?Příspěvek upraven 13.10.11 v 11:39
Ahoj ![]()
nene, Barče je větší, tak se to vzadu ohrnulo ![]()
Kytička se mě taky líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:poki píše:
Stune - ty máš vzadu na té čepičce nějaké prodloužení na krk?Ahoj
Kytička se mě taky líbí
nene, Barče je větší, tak se to vzadu ohrnulo
a já tě chtěla pochválit, jaký máš dobrý nápad
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, ta Lada luxus, nekouše? Dělaš ji dvojitě? Baru měla dneska venku čapku z merina a porad si to drbala a nakonec ji zahodila, že štípe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Aty, ta Lada luxus, nekouše? Dělaš ji dvojitě? Baru měla dneska venku čapku z merina a porad si to drbala a nakonec ji zahodila, že štípe
já taky háčkuju z lady luxus, jen jednoduše, je dost tlustá a já jsem „kousavec“ a mě nekouše
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:Stune píše:já taky háčkuju z lady luxus, jen jednoduše, je dost tlustá a já jsem „kousavec“ a mě nekouše
Aty, ta Lada luxus, nekouše? Dělaš ji dvojitě? Baru měla dneska venku čapku z merina a porad si to drbala a nakonec ji zahodila, že štípe![]()
Jééé díky, objednám ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
maci díky, no zákaznice chtěla světle růžovou se zeleným a bílým proužkem, no a já udělala toto ((-: v tu chvíli se mi to víc líbilo ((-: max. zůstane izce ((-:
mě se čepička moc líbí
, jen ta kytička se mi zdá moc veliká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
holky dva dny mě už bolí zápěstí.. sakra ještě si uhnat zánět to bych teď teda nechtěla.. mám toho moooc
Macíku, máš toho fakt moc, trochu zvolni, namaž si zápestí nějakým gelem nebo mastí proti bolesti, lupni jeden dva brufeny a jemně si to stáhni elastickým obinadlem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madla21 píše:poki píše:Aty no mně se ta kytička taky líbí. Je super
Aty - teď jsem dočetla a vidím, že mám na kytičků úúúplně jiný názor než ostatní, mě se fakt ty velký aplikace líbí, dítě to oživí
Kytička je moc pěkná, jen trošku větší, možná to je tou fotkou
, taky bych si prosila návod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no budu muset..
ATY prosím jdu na tu šálu.. když uděláš základní řetízek.. pak děláš DS do každého oka? když děláš DS a řetízkové oko do každého nebo ob jedno?? díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S Těma dírama už rovnou po základním řetízku dělám ob jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit