Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jo a další ((-: návod na kytičku je někde na mmb, ale nebyl v návodech, ale já se pokusím sepsat ((-: a dát sem.
jinak lada luxus je čistej akryl, takže nekouše a je moooc příjemná. ta malinová je dělaná dvojitě z příze Gloria taky akryl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady ještě jinej pohled. miluju velký aplikace (-: ale musí být jedna, není ještě přišitá po obvodu, jenom přistehlá, tak se odchlipuje a je moooc nízko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám s Ladou také jen dobré zkušenosti, v podstatě všechny svetříky má z ní, teď zkusím tu Doru, z té jsem jen háčkovala, také moc příjemná a hezky vypadá ![]()
Aty, tak jí zkus šoupnout výš, ale vidíš, líbí se všem, akorát na někoho větší ![]()
maci, jestli to nebudou karpály, na to je dobrá kostivalová mast ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty zkouším.. hele takže ten řetízek pak necháš jakoby uprostřed šály? nejdřív DS z jedné strany pak z druhé? a a tak???
snad mi to klapne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci jojo cca uprostřed, nebo k jedné straně, jak ti to vyjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://attic24.typepad.com/…cushion.html
tady návod na tu kytičku. jsou to tři první řady z toho polštářku ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak fajn, mamince se barevná kombinace na čepičce líbila ((-: jinak k ní ještě patří další dvě čepičky, ještě dodělat opice (-:, ale došel matroš (černá camilla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
tady ještě jinej pohled. miluju velký aplikace (-: ale musí být jedna, není ještě přišitá po obvodu, jenom přistehlá, tak se odchlipuje a je moooc nízko.
tady z tohoto pohledu to vypadá líp, taky bych ji dala výš
zkus ji ještě vyfotit až ji přišiješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- jo holky ještě dotaz, čím přišívate aplikace? bavlnkou? nebo nějakou přízí, doporučíte??

- Jo a fakt ta vlna Merino tak kouše??
jsem koupila 4 klubíčka 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško nevím jak ostatní, ale mě všechno, kde je jenom trošku skutečné vlny, kouše, nutí ke kýchání, škrábe v očích. mám koupenou z merina pro děti kuklu, ale sama bych to nesnesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty pěkný…
taky raději akryl 100% na zimní…
mě fakt vyhovuje ta Dora! nekouše je lesklá a vypadá pak pěkně.. mě přijde ta lada moc silná už..
ale mám jí tu taky..
![]()
např. perleta mi zas přijde protivná na čepičky..
taková moc umělá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak já mám své favority, Lada luxus, Elian nicky, i klasik a prostě vše od elianu ((-: a Gloria. potom samo různé příze od Níťáren, ale na ty dojde řada až na jaře. miluju Pandu, katku (je výrazně kvalitnější než camilla), a Silvu, teď tu mám 10 klubíček modré a 10 klubíček meruňkové Poly. ta silva je parádní. viz obrázek, je tam hedvábná nitka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Merino kouše míň jak obyč vlna. Je to z těch australských ovcí s dlouhou jemnou srstí. Ale musíš mrknout, jestli je to fakt 100% merino a ne nějaká směska. Pletla jsem z toho holce vlňáčky, ty se musí impregnovat lanolinem a to pak nekouše už vůbec
. Sama mám z toho čepici, (vypadá teda děsně, asi to předělám
) ale nevím, jestli bych z toho dělala třeba šálu, kor pro miminko ![]()
ALe zas merino je přírodní matroš, hřejivý, to tě žádný akryl tak nezahřeje, prodyšný. A podle mě by z něj byly super antismradový fusky
Prostě ty vlňáčky, když Týna trochu počurá, tak to vůbec nesmrdí, stačí vyvětrat.
Nesmutni, rozhodně bych to nevyhazovala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit