Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
13.10.11 14:53

jo a další ((-: návod na kytičku je někde na mmb, ale nebyl v návodech, ale já se pokusím sepsat ((-: a dát sem.

jinak lada luxus je čistej akryl, takže nekouše a je moooc příjemná. ta malinová je dělaná dvojitě z příze Gloria taky akryl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 14:54

tady ještě jinej pohled. miluju velký aplikace (-: ale musí být jedna, není ještě přišitá po obvodu, jenom přistehlá, tak se odchlipuje a je moooc nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.10.11 15:00

Já mám s Ladou také jen dobré zkušenosti, v podstatě všechny svetříky má z ní, teď zkusím tu Doru, z té jsem jen háčkovala, také moc příjemná a hezky vypadá :palec:

Aty, tak jí zkus šoupnout výš, ale vidíš, líbí se všem, akorát na někoho větší :wink:

maci, jestli to nebudou karpály, na to je dobrá kostivalová mast :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 15:00

aty dík jdu to zkusit :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 15:29

aty zkouším.. hele takže ten řetízek pak necháš jakoby uprostřed šály? nejdřív DS z jedné strany pak z druhé? a a tak???
snad mi to klapne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 15:32

maci jojo cca uprostřed, nebo k jedné straně, jak ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 16:06

http://attic24.typepad.com/…cushion.html

tady návod na tu kytičku. jsou to tři první řady z toho polštářku ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 16:13

tak fajn, mamince se barevná kombinace na čepičce líbila ((-: jinak k ní ještě patří další dvě čepičky, ještě dodělat opice (-:, ale došel matroš (černá camilla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.10.11 16:47
Aty píše:
tady ještě jinej pohled. miluju velký aplikace (-: ale musí být jedna, není ještě přišitá po obvodu, jenom přistehlá, tak se odchlipuje a je moooc nízko.

tady z tohoto pohledu to vypadá líp, taky bych ji dala výš :think: zkus ji ještě vyfotit až ji přišiješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.10.11 16:49
  • jo holky ještě dotaz, čím přišívate aplikace? bavlnkou? nebo nějakou přízí, doporučíte?? :think:
  • Jo a fakt ta vlna Merino tak kouše?? :think: jsem koupila 4 klubíčka :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 17:13

veveruško nevím jak ostatní, ale mě všechno, kde je jenom trošku skutečné vlny, kouše, nutí ke kýchání, škrábe v očích. mám koupenou z merina pro děti kuklu, ale sama bych to nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.10.11 18:00

aty pěkný…
taky raději akryl 100% na zimní…
mě fakt vyhovuje ta Dora! nekouše je lesklá a vypadá pak pěkně.. mě přijde ta lada moc silná už..
ale mám jí tu taky..
:wink:
např. perleta mi zas přijde protivná na čepičky.. :think: taková moc umělá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 18:04

maci tu doru vyrábí kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.10.11 18:09

jinak já mám své favority, Lada luxus, Elian nicky, i klasik a prostě vše od elianu ((-: a Gloria. potom samo různé příze od Níťáren, ale na ty dojde řada až na jaře. miluju Pandu, katku (je výrazně kvalitnější než camilla), a Silvu, teď tu mám 10 klubíček modré a 10 klubíček meruňkové Poly. ta silva je parádní. viz obrázek, je tam hedvábná nitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.11 18:30

Merino kouše míň jak obyč vlna. Je to z těch australských ovcí s dlouhou jemnou srstí. Ale musíš mrknout, jestli je to fakt 100% merino a ne nějaká směska. Pletla jsem z toho holce vlňáčky, ty se musí impregnovat lanolinem a to pak nekouše už vůbec :palec: . Sama mám z toho čepici, (vypadá teda děsně, asi to předělám :oops: ) ale nevím, jestli bych z toho dělala třeba šálu, kor pro miminko :think:
ALe zas merino je přírodní matroš, hřejivý, to tě žádný akryl tak nezahřeje, prodyšný. A podle mě by z něj byly super antismradový fusky :mrgreen: Prostě ty vlňáčky, když Týna trochu počurá, tak to vůbec nesmrdí, stačí vyvětrat. :mrgreen: Nesmutni, rozhodně bych to nevyhazovala :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat