Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
maci háčkuju na délku, cca 130 cm. a cca na 10 řádků a dělám mezi díry. jako DS - ŘO - DS a dalšířádek háčkuju mezi díry. tady je to vidět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ty vaše výtvory, to je fakt nádhera. Úplně jsem se navnadila vašima výtvorama a asi se do toho taky pustím
. Zatím jsem si vytvořila deku do kočáru, tak se taky pochlubím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starrky píše:
Holky ty vaše výtvory, to je fakt nádhera. Úplně jsem se navnadila vašima výtvorama a asi se do toho taky pustím. Zatím jsem si vytvořila deku do kočáru, tak se taky pochlubím
Juuuu, ta je Boží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,jdu se tez pochlubit,je to moje 4.cepka a mela jsem ji rozdelanou asi mesic ![]()
A kdyz to tu tak pozoruju a ctu,tak jste me vyburcovali a je hotova,sice me berou krece,ale co ![]()
Ale vase vytvory jsou super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dani je moc krásná (-: i barevně.
jinak obdivuji dečku do kočárku (-: to je moc práce (((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starky kráááása! ta deka je úžasná…
a čepulka pak Dani taky..
jste šikuly..
Aty prosím hele popiš mi to trošku blíže.. na kolik začneš očí.. a tak.. díky..... jsem asi dement! mám dělat ty šály tři. .. a pletení moc nepřibývá…
já byla na dalším lovu příze.. ach jo to zas bylo peněz! ale mám!!! co jsem potřebovala až na jednu! no snad seženu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci začnu řetízkem, skončím až je dlouhý cca 130 cm, pak začnu DS. dojedu na konec udělám dvě očka a otočím a zase DS po celé délce, až takhle udělám 10 řádků skončím ((-: no a ta děrovaná se dělá stejně, akorát až udělám řetízek tak pak dělám DS - ŘO - DS - ŘO - DS..... skončím řadu, udělám dvě očka otočím a jedu zase DS - ŘO - ..... provlékám nit dírou, nepíchám do očka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - ta šála dělaná na délku s dírama je super nápad, to udělám taky …
Deka je náááádherná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte!
Môžem sa pridať?
háčkovaniu som prepadla keď som bola v poslednej fáze tehu, bo celý život som po tom túžila no nikdy som sa do toho nepustila a keďže som musela len ležať a ležať tak som konečne začala a tu je na ukážku mojich pár kúskov ![]()
https://www.emimino.cz/…ovanie-7088/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda moniko, krása
![]()
ten homer je výbornej, medvídek a všechny zvířátka taky a pak se mi moc líbí ty čepičky s těma dlouhýma jak to nazvat - střapečkama - tunýlkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ďakujem kočky ![]()
teraz mám rozrobené svoje prvé štucne a hneď po tom mám objednané ďalšie ![]()
mám toho teraz veľa, takže neviem či stihnem do toho aj nejaké nové výmysly ale v hlave ich mám neúrekom…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit