Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
25.10.11 09:28

tak jsem zvládla dodělat dvě čepice pro dvojky (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.10.11 10:42

holky probůh jak dlouho vám trvá jedna čepička 8-o já to plácám už týden a furt nic nemám :think: každej den udělám pidid kousek, kterej druhý den vypářu, protože je blbě, nemám na to nějak čas, mám mimčo co přes den skoro vůbec nespí
než doháčkuji rukavičky tak bude jaro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.10.11 10:45

aty pěkný :palec:

šájo jo jo vymyslela sis to úžasně!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac:
ale nebýt té pěkné příze tak tak hezká není.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.10.11 10:50
pannda píše:
Tak ted nově dokončená…je volná, kdyby někdo chtěl :wink:

táá je kráásna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
25.10.11 10:51

Aty: Nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Macíku: Děkuju moc za rady :hug: Mám tu přízy rachel, nebo jak se to jmenuje, tak ještě dokoupím ten akryl. A ještě poslední dotaz amatéra :oops: - háčkovala jsi tu zajíčkovou jakými sloupky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.10.11 10:55

klasika dlouhé… krátké to bych seděla u čepičky ještě týden!
klasika dlouhých sloupků… jednou jsem ji párala.. protože mi vyšla fákt moc velká… a pak už to klaplo!
jo a poslední řadu jsem obháčkovala už bez té vodící aby nebyl v kraji vidět.. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.10.11 11:00
Macík74 píše:
klasika dlouhých sloupků… jednou jsem ji párala.. protože mi vyšla fákt moc velká… a pak už to klaplo!
jo a poslední řadu jsem obháčkovala už bez té vodící aby nebyl v kraji vidět.. :wink: :palec:

P)rosím prosím tie bambulkové šale si ako robila? ja mám tak krásnu vlnu a neviem si s tým rady.. nasla som zopár návodov ale nepáčia sa mi a tie tvije sú krááásne :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
25.10.11 11:10
Macík74 píše:
jo a poslední řadu jsem obháčkovala už bez té vodící aby nebyl v kraji vidět.. :wink: :palec:

Jsi zlato, děkuju moc :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.10.11 11:20

Díky, já koupila nějakou přízi s chloupkama na zajíčka jak dělaná, ale nejde s ní háčkovat. Přes ty chloupky není nic vidět ani s vodící přízí. Navíc jak to jednou člověk uháčkuje, už to nejde vypárat :zed: . Ach jo, ta by byla tak krásná :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.10.11 11:21

Díky, já koupila nějakou přízi s chloupkama na zajíčka jak dělaná, ale nejde s ní háčkovat. Přes ty chloupky není nic vidět ani s vodící přízí. Navíc jak to jednou člověk uháčkuje, už to nejde vypárat :zed: . Ach jo, ta by byla tak krásná :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.10.11 11:27

Terad tak si dej vodící nit nějakou malinko jinou než je ta co máš! a uvidíš to půjde!! je fakt, že to jde vidět těžko.. a občas jsem vynechala očko kde jsem neměla, ale v těch chlupech to vidět vůbec není!
zkus to!!!
Moniko šálky - je to pletené pouze hladce. tím ti to udělá bambulky z jedné i druhé strany.. pokud pleteš jednu řadu hl. a druhou obrace máš bambulky z jedné strany a oči z druhé..
mrkni tady mám návod!
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.10.11 11:29

Terad mě to šlo taky blbě.. a párat ještě hůř :lol: ale dalo se!
než jsem si zvykla.
a teď je hit dělat z bambulkové příze polštářky a deky pro miminka do kočárku plete se ale mezi bambulama dvě očka a oni jsou jedno těsně vedle druhého.. buď jedna strana hladce a druhá obrace a ten spodek se podšívá fleesem.. nebo stále hladce.. a máte oboustranný.. vypadá to moc pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.10.11 11:35

Aty - čepule :palec: a parádně velký šilty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.10.11 11:36

Já to snad ještě zkusím, ale ty nervy. Včera jsem 5× párala jednu čepku, nevím proč, ale pořád to nebylo ono a až večer to šlo, přitom je dělám stále stejně :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.10.11 11:37

Já to snad ještě zkusím, ale ty nervy. Včera jsem 5× párala jednu čepku, nevím proč, ale pořád to nebylo ono a až večer to šlo, přitom je dělám stále stejně :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat