Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
24.10.11 21:42

veveruško no tak začátky jsou těžký, ale jinak než se to obháčkuje tak to u mě taky vypadá všelijak (-: kroutí se to dovnitř ven, uši nevypadají jako uši ((-: no prostě divočina, ale tím obháčkováním to pak dostane formu ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.10.11 21:51

ahojík
ajo krása!!!!
pando též moc hezká!!!
já dokončila jednu na přání a líbí se! takže ok a jdu na čepici a nákrčník! :lol: :lol:
a to jsem ještě za včerejšek stihla bambulkovou šálku a ta je už na cestě k nové majitelce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
24.10.11 21:55

maci je povedená ((-: ale jinak jsi šílenec ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.10.11 22:02

aty já vím…
ale prostě když buduješ zákanice víc jak pět let.. a vrací se k tobě je ti blbé je odmítat.. tak slíbíš.. jenže se toho nakupí moc! a pak jsem z toho hotová!
takže teď mám v nejbližší době čepici s nákrčníkem, dvakrát tuniku s čepicí, roláček, zajíčkovou ušanku, jednu dámskou vínově červenou, pak medvídkovou a další k tomu to zatím ani nevím co.. to si paní ještě vybírá.. a vše kdyby včera bylo je už pozdě.. :lol: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.10.11 22:09

Aty teĎ jsem se hecla a zkouším z dory dvojitě teda je to tuhoš ale zatím jakoš takoš oválek snad vypadá jako oválek, k uším jsem se ještě nedobrala :-D , díky za povzbuzení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
24.10.11 22:12

macíkuto je jasné, že je to blbé, ale snaž se odpočívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
24.10.11 22:42

veveruško to dáš ((-: neboj ((-:

maci tak já se teď ani nikde neprezentuju, prostě bych to nedala ani náhodou (-: jako kdyby manžel ve svém volnu měl děti plně na starost a já si mohla v klidu háčkovat, tak ok. ale není to, takže smolík ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.10.11 22:56

aty no syn má tři roky.. a je šikula.. umí si pěkně hrát sám.. ale to víš často mě volá.. a odbíhám.. a tak.. ale přesto se dá! výhoda jsou ty dvě velké holky když jsou doma.. tak i s nima je… ale stejně.. nejvíc zvládnu po večerech. či víkendy… nebo když je doma manžel..
a je fakt, že se prezentuju jen na FB tam to mám v albu… a tady u podpisu.. a pak dávám výrobky na fler, ale ten je tak přesycen… že se tam prodává málo… sem tam něco…
spíš se vrací zákaznice zpět.. měly jarní letní a chtějí zimní a tak.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
25.10.11 06:02

Macíku, Pandi: Nádhera, fakt šikulky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Macíku: Teda ty jedeš, fakt velký obdiv :potlesk: Ale je jasný, že odmítat je problém, když se lidé vracejí :palec:
Můžu se zeptat, jak udělat tu zajíčkovou ušanku? Je nádherná :potlesk: :potlesk: :potlesk: Myslím ten základní tvar, ouška už pak nějak odvodím. Asi bude nejlepší jet podle návodu na nějakou klasickou ušanku na mimibazaru, že?

Jste fakt všechny šikulky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.10.11 06:15

Macíku teda já koukám, jak jedeš 8-o , fakt máš můj obdiv :kytka: . A na tu zajíčkovou by si návod neměla :oops: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.10.11 07:08

Maci - :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.10.11 07:21

Maci ty teda jedes
Pando další krásná capka nemůžu se vynadívat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
25.10.11 08:17
Terrad píše:
Macíku teda já koukám, jak jedeš 8-o , fakt máš můj obdiv :kytka: . A na tu zajíčkovou by si návod neměla :oops: :lol: ?

Já se o něj taky hlásím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.10.11 08:39

holky to je klasická čepička jak je háčkujete vy! když je hotová přidělané - přiháčkované z obou stran klapičky.. a pak ty ouška je růžový oválek dvě řady tuším polosloupků a pak celé obháčkované DS trošku jsem přidávala víc a ono se to stočilo…
jen pokud máte nějakou takkovou přízi co jsem měla já musíte si přidat vodící nit tzn. vzít něco slabšího akrylového a přidat abyste viděla kam máte píchnout.. a přidávala jsem asi možná maličko méně než klasickou čepičku ale to je potřeba vyzkoušet.. :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.10.11 08:56

koukám, že to jsem zase jednou něco vymyslela s tím zajíčkem :lol: je fakt krásnej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat