Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
veveruško no tak začátky jsou těžký, ale jinak než se to obháčkuje tak to u mě taky vypadá všelijak (-: kroutí se to dovnitř ven, uši nevypadají jako uši ((-: no prostě divočina, ale tím obháčkováním to pak dostane formu ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojík
ajo krása!!!!
pando též moc hezká!!!
já dokončila jednu na přání a líbí se! takže ok a jdu na čepici a nákrčník!
![]()
a to jsem ještě za včerejšek stihla bambulkovou šálku a ta je už na cestě k nové majitelce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty já vím…
ale prostě když buduješ zákanice víc jak pět let.. a vrací se k tobě je ti blbé je odmítat.. tak slíbíš.. jenže se toho nakupí moc! a pak jsem z toho hotová!
takže teď mám v nejbližší době čepici s nákrčníkem, dvakrát tuniku s čepicí, roláček, zajíčkovou ušanku, jednu dámskou vínově červenou, pak medvídkovou a další k tomu to zatím ani nevím co.. to si paní ještě vybírá.. a vše kdyby včera bylo je už pozdě..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty teĎ jsem se hecla a zkouším z dory dvojitě teda je to tuhoš ale zatím jakoš takoš oválek snad vypadá jako oválek, k uším jsem se ještě nedobrala
, díky za povzbuzení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško to dáš ((-: neboj ((-:
maci tak já se teď ani nikde neprezentuju, prostě bych to nedala ani náhodou (-: jako kdyby manžel ve svém volnu měl děti plně na starost a já si mohla v klidu háčkovat, tak ok. ale není to, takže smolík ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty no syn má tři roky.. a je šikula.. umí si pěkně hrát sám.. ale to víš často mě volá.. a odbíhám.. a tak.. ale přesto se dá! výhoda jsou ty dvě velké holky když jsou doma.. tak i s nima je… ale stejně.. nejvíc zvládnu po večerech. či víkendy… nebo když je doma manžel..
a je fakt, že se prezentuju jen na FB tam to mám v albu… a tady u podpisu.. a pak dávám výrobky na fler, ale ten je tak přesycen… že se tam prodává málo… sem tam něco…
spíš se vrací zákaznice zpět.. měly jarní letní a chtějí zimní a tak.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku, Pandi: Nádhera, fakt šikulky
![]()
Macíku: Teda ty jedeš, fakt velký obdiv
Ale je jasný, že odmítat je problém, když se lidé vracejí ![]()
Můžu se zeptat, jak udělat tu zajíčkovou ušanku? Je nádherná
Myslím ten základní tvar, ouška už pak nějak odvodím. Asi bude nejlepší jet podle návodu na nějakou klasickou ušanku na mimibazaru, že?
Jste fakt všechny šikulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku teda já koukám, jak jedeš
, fakt máš můj obdiv
. A na tu zajíčkovou by si návod neměla
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci ty teda jedes
Pando další krásná capka nemůžu se vynadívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
Macíku teda já koukám, jak jedeš, fakt máš můj obdiv
. A na tu zajíčkovou by si návod neměla
![]()
?
Já se o něj taky hlásím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky to je klasická čepička jak je háčkujete vy! když je hotová přidělané - přiháčkované z obou stran klapičky.. a pak ty ouška je růžový oválek dvě řady tuším polosloupků a pak celé obháčkované DS trošku jsem přidávala víc a ono se to stočilo…
jen pokud máte nějakou takkovou přízi co jsem měla já musíte si přidat vodící nit tzn. vzít něco slabšího akrylového a přidat abyste viděla kam máte píchnout.. a přidávala jsem asi možná maličko méně než klasickou čepičku ale to je potřeba vyzkoušet..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukám, že to jsem zase jednou něco vymyslela s tím zajíčkem
je fakt krásnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit