Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty krása ![]()
Poki nemám slov ![]()
Jo a merino jsem naložila do aviváže a je sametové
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Aty krása
Poki nemám slovJo a merino jsem naložila do aviváže a je sametové
![]()
jsi šikula, poradila sis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki krááása!
veveruško tak co podařilo se aspoň nějak udělat to ucho???? a když jsi ustřihla nevadí.. navaž a uzlík schováš dolů pod aplikaci..
ATY děláš to ucho stejně nebo tedy ne?? asi ne že? ty ho děláš do špičky.. a já do obloučku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kurník tyhle hodně výrazně fialové mám fakt ráda!!! v kombinaci se světlejší vypadají luxusně!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky máte moc krásné čepičky a jste fakt šikovné, že to zvládáte tak rychle. Mně trvá jedna čepička i týden. Teď jsem dokončila jednu teplejší

Příspěvek upraven 26.10.11 v 20:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
kurník tyhle hodně výrazně fialové mám fakt ráda!!! v kombinaci se světlejší vypadají luxusně!!!
přesně tak
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madla21 píše:
Holky máte moc krásné čepičky a jste fakt šikovné, že to zvládáte tak rychle. Mně trvá jedna čepička i týden. Teď jsem dokončila jednu teplejší
pěkná, ale je málo vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nepřidávej fotku do textu, ale pod textem klikni na … můžete přidat fotku - procházet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci já dělám do špičky ten základ, a pak tím obháčkováním to lehce dooblím ((-: podle tohoto obrázku jedu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki - nádhera
![]()
stune - a jaké máš merino? čistou vlnu?
Macíku, jj ucho jsem nakonec nějak dodělala a mezitím jsem si zkusila tu sněhovou vločku, ta mi dala trochu zabrat, a teď koukám na house a jdu zkusit dodělat tu kitty ![]()
Aty a ještě drzá otázka, jak ta malá kytička? je někde návod?
no nic ještě nemám ani tu kočku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak deset stránek dočítání nedám
ale výtvory všechny na hubičku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško dělám tak že udělám dvě řo do toho prvního udělám 6 ks. vezmu druhou barvu a do každého ks udělám 3 ds, ale píšu to z hlavy.. snad to je dobře
musela bych jí zkusit..
já dodělala tyrkys-modro-černou.. ještě nevím jaká bude aplikace.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit