Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
poki já jsem na velký aplikace a velký kšilty ((-: ..... dál to rozvádět nebudu ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty prosím o radu, nějak se tu peru s tou kitty, nejde mi to první ouško, , to druhé je celkem slušné si myslím
- asi jsem dřevo, ale nechápu - ty 3 KS mám udělat do 1 očka? nebo postupně a pak ještě 1KS a pak řetízkové oko?? já to dělala jako pokračování toho oválku… nebo mám ukončit oválek a udělat ucho zvlášť - i to první? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
Terad tak si dej vodící nit nějakou malinko jinou než je ta co máš! a uvidíš to půjde!! je fakt, že to jde vidět těžko.. a občas jsem vynechala očko kde jsem neměla, ale v těch chlupech to vidět vůbec není!
zkus to!!!
Moniko šálky - je to pletené pouze hladce. tím ti to udělá bambulky z jedné i druhé strany.. pokud pleteš jednu řadu hl. a druhou obrace máš bambulky z jedné strany a oči z druhé..
mrkni tady mám návod!
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
aha ja som ešte neplietla ale skusim dakujem moooc!! mám ju už rok doma takú bielo ružovú presne sa mi hodí k rukaviciam a plakala som že čo s tým ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
Díky, já koupila nějakou přízi s chloupkama na zajíčka jak dělaná, ale nejde s ní háčkovat. Přes ty chloupky není nic vidět ani s vodící přízí. Navíc jak to jednou člověk uháčkuje, už to nejde vypárat. Ach jo, ta by byla tak krásná
.
oo ja z takej háčkujem a rada… bavi ma to strašne.. teda ak je to to čo si predstavujem…
kuk na foto.. je to také niečo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
viem, že žirafu som sem už dávala ale mám to iba takto na foto. robila som ku tejto objednávke aj opičku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
opička je moc hezká!
a VEVERUŠKO Kitty dělám ouška tak, že háčkuji až k prvnímu oušku… a pak udělám do jednoho oka následucí - 1 ks, 1 polosl., 3 x DS, 1 polos. a 1 ks.
pokud by se ti zdálo krátké ouško místo polos. udělám DS a pak udělám tři dvakrátnahozené sloupky.. to vše do jednoho očka.. a jedu dál až k druhému a udělám to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, opět nádherné čepičky
![]()
Aty - kytičku jsem chtěla já, děkuji.
já mám nějakou střevní virozu, takže práce stojí.
o víkendu jsem uháčkovala dvě čepky - hnědou a černou, obě s růžovými obloučky. ještě udělat kytky a hotovo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku děkuju
, zkusím to i podle tebe, jenže já už přízi ustřihla a nestačí mi, ale nevadí, zkusím to znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kajaaada1 píše:
holky, opět nádherné čepičky![]()
![]()
Aty - kytičku jsem chtěla já, děkuji.
já mám nějakou střevní virozu, takže práce stojí.
o víkendu jsem uháčkovala dvě čepky - hnědou a černou, obě s růžovými obloučky. ještě udělat kytky a hotovo
brzké uzdravení
- u nás taky nic moc, dělají nám nový výtah a vrtačka mi vzbudila malou
a tak jde dnes odpoledne háček do kytek 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já se k tomu taky nemůžu propracovat!
nákup.. uklid… vyřizování na úřadě… teď chlebíčky pro dceru na stužkovák… a návštěva.. udělala jsem jednu řadu! ![]()
zítra jsem chtěla začít tuniky!!
a chybí mi nárčník a čepice!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
Aty prosím o radu, nějak se tu peru s tou kitty, nejde mi to první ouško, , to druhé je celkem slušné si myslím- asi jsem dřevo, ale nechápu - ty 3 KS mám udělat do 1 očka? nebo postupně a pak ještě 1KS a pak řetízkové oko?? já to dělala jako pokračování toho oválku… nebo mám ukončit oválek a udělat ucho zvlášť - i to první?
ano je to jenom pokračování toho oválku. takže jakoby oválek skončí postupně třema KS, uděláš jedno ŘO, abys mohla udělat další řadu z rubu, otočíš na rubovou stranu a pokračuješ jakoby v druhé řadě, kde jenom jednou píchneš do prostředního oka z těch tří KS z předchozí řady.
pokud jsi zvládla to druhé ucho dobře. tak prostě ten oválek ukonči a ucho udělej zvlášť (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zase krása ![]()
Panndy- ![]()
Macíku-
Jedeš jak trysková myš
Máš klučinu v lednu viď ,určitě jsem v té lednové skupině vídala tvé jméno
![]()
Moniko-opičková ![]()
Aty -paráda,pro dvojky se dělá dobře viď
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo úplně jsem zapomněla
pochválit opičkovou čepičku a další poklady
nádhera, opravdu ![]()
ráno mi paní z eshopu vlnapu odepsala, ale úplně mimozně, no nakonec jsem jí do mailu zkopírovala obsah košíku a poslala mi potvrzující mail, že předáno k vyřízení, myslíte, že by to mohli stihnout do konce týdne? ![]()
Aty moc děkuju, zkusím to podle tebe i podle macíka, nebo to nějak nakombinuju…
Ještě dotaz holky děláte aplikace ze stejné příze jako čepičku? jako myslím základ, ne třeba doplňky na té aplikaci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám aplikace ze stejné příze
… a dnešní pro mou neteřinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit