Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Macíku - já teď dělám taky čepičku popáté - 4× jsem ji párala
, ale snad už dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky já zkoušela tuto kytičku, no sice to trošičku chápu, ale ne natolik, abych zvládla víc jak jeden a půl řady (((-: kdyby náhodou, tak poraďte ((-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… jsem to zkoušela celý včerejšek a dnešní dopoledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - čepička je nádherná ![]()
macíku -přeji pevné nervy. já než jsem uháčkovala první čepičku, tak jsem pořád párala. už jsem to chtěla vzdát, ale nakonec se zadařilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty-čepička
Ten návod jsem zatím nečetla,nebyl čas,ale snad se to dá pochopit,i když mi to někdy taky pěkně dlouho trvá než na to přijdu a pak to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty taky nemám časík.. jedu jak ďas… abych připravila co nejvíce výrobků do pátku pro tu švagrovou ! a pak tu mám tři čepičky zakázkou.. takže fofr!
už mám větší háček a tak snad zítra dojedu tu zimní.. a dodělám modrou co už mám skoro půlku… a koupila jsem si dvě příze na bambulkové šály.. tak jí udělám dvě šály.. dvě mám doma!
![]()
http://img.fler.cz/…4dd82375.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku - tak ta šála je úžasná ![]()
z té bamblukové příze se ta šála háčkuje taky z dl. sloupků?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jí pletu! ![]()
háčkovat se asi taky dá, ale neumím..
a jde naprosto super! je za chvíli hotová! a fakt měkoučká! fakt boží!! takže kdo umíte plést! šup sežeňte přízi a zkuste jí! budete nadšené!!!
je to MAXI TEDY - to jsou velé nopky na šálu vám stačí jedno klubko..
a menší nopky - TEDY - tam musíte mít klubka dvě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to jsem dělala různé barvičky.. byly fakt úžasné.. a vloni jsem jich dělala hodně..
kdo by zájem měl písněte… ale tady jsou holky šikulky takže jí zvládnete!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mrkněte na tohle video (je to na charitu) a rozešlete dál, prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki dík..
jde to velmi dobře… a jsou fakt měkoučké… kousek od nás je přímo výrobna a prodejna vlniky…
hledejte příze TEDY A MAXI TEDY.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maciku - já jsem z těch šál úplně paf, fakt nádhera. jdu hledat a objednat přízi. na MMB jsem našla tento návod a zdá se že to bude jednoduché
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
poki dík..
jde to velmi dobře… a jsou fakt měkoučké… kousek od nás je přímo výrobna a prodejna vlniky…
hledejte příze TEDY A MAXI TEDY..
na kolikátkách jehlicích to pleteš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit