Hadi ve snech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.7.15 09:13

Hadi ve snech

Ahoj, nedavno se mi zdal vazne zvlastni sen chtěla bych poradit protože nevim jestli je to blbost nebo jestli to neco znamena, sny mívám snad každou noc ale tenhle byl zvláštní zustal silně v hlavě:
Sen se odehraval v nejakych bazinach a mela sem hada ktereho sem mela na „voditku“ byl privazany za ocas a ja s nim po tech bazinach utikala pred krokodylem ktery ho chtel sezrat, do okoli jich tam bylo vic dokonce i hadu kteri vystrkovali z tela „trny“ a chteli nam ublizit (me a hadu na voditku) nakonec sem hada pustila a ten uz zvladl „utikat“ sam tak sem bezela pryc ale sel po me jiny a vetsi krokodyl porad sem se ohlizela a najednou po nem ze zadu skocil ten had a sezral ho a zachranil tentokrat on me, nakonec sem dobehla do nejakeho parku, bylo tam hezky, klid, spousta lidi a malinka zviratka, kocky, myval, veverka apod. Prochazela sem se tam a hledala sveho přítele ktereho sem pořád viděla před sebou a nemohla sem ho dohnat.. pak už sem se vzbudila.. mam na sny dobrou paměť, nekdy je to az otravne :? diky za radu :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kamikadze
30.7.15 09:42
  • Citovat
  • Upravit
624
30.7.15 09:49

Já na symboliku a význam snů věřím, ale nějak si nedokážu odvodit co by mohl znamenat ten tvůj. Před pár lety jsem ale po dobu půl roku měla opravdu každou noc jeden a ten samý sen - zdálo se mi každou noc, že jsem doma v koupelně u zrcadla a najednou si připlazí obrovský žlutý had a zabije mě zakousnutím se mi do krku. Po půl roce těchto každonočních snů mi umřel můj mladý kocourek na těžkou nemoc a spolu s tím byly pryč i sny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
30.7.15 09:55

Tak hadi obecně značí sexualitu, nevědomé impulzy, instinktivní část duše. Takže v obecné rovině sexualita na vodítku moc nepomáhá, puštěná z vodítka (osvobozená, volná, neomezená) tě dokonce zachránila. Obecně bych šla tímhle směrem, ty konkrétní asociace můžou být dost individuální + je lepší sen nevykládat jednotlivě, ale jestli se ti zdají živé sny, je dobré se zabývat komplexně řadou snů, bývají návodné v tom co v životě ti chybí, podceňuješ, někdy varují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.7.15 11:43

A co znamená, když jsem ve snu viděla spadnout velké letadlo, nad městem, kde jsem vyrostla? Chvilku se tam v tom snu mihl i otec, víc si nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.19 15:42

@lamicina
Sice dost pozde ale dekuji za dobrou napovedu :)
Myslim ze touhle cestou to dava docela smysl.. sny mám pořád, živé, dlouhé, někdy si je dosnívám sama.. Není to těžké, když víte, že sníte :D už řeším jen takové sny, ze kterých se budím ve špatném rozpoložení. :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí