Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pohádali jsme se s přítelem, kvůli úplné blbosti. V poslední době se hádáme dost často. A nejvíce mě štve že vždycky za nim přijdu js a omluvim se i když je chyba na jeho straně on se nikdy ale opravdu nikdy neomluvi. A proto se ptám na radu jak vydržet s nim nemluvit co nejdéle aby přišel on a uznal ze chyba byla na jeho straně?
už mě nebaví byt porad tou nejhorší ![]()
@terinka96 píše:
Pohádali jsme se s přítelem, kvůli úplné blbosti. V poslední době se hádáme dost často. A nejvíce mě štve že vždycky za nim přijdu js a omluvim se i když je chyba na jeho straně on se nikdy ale opravdu nikdy neomluvi. A proto se ptám na radu jak vydržet s nim nemluvit co nejdéle aby přišel on a uznal ze chyba byla na jeho straně?už mě nebaví byt porad tou nejhorší
No tak nemluv, no…jaký chceš fígl? Nemluv…musíš to vydržet sama…pokud je opravdu chyba na jeho straně.
@terinka96 Jen vydržet, jiný fígl na to není… na druhou stranu, nemusíš dosáhnout toho, aby se ti omluvil, klidně se může začít chovat, jako že se nic nestalo a neřešit to.
To je snad nejhorší řešení po hádce - nebavit se, nemluvit.
Pokud nejste schopni si věci nějak rozumně vysvětlit a vzájemně se respektovat, tak takový vztah asi nemá moc budoucnost.
@terinka96 píše:
Pohádali jsme se s přítelem, kvůli úplné blbosti. V poslední době se hádáme dost často. A nejvíce mě štve že vždycky za nim přijdu js a omluvim se i když je chyba na jeho straně on se nikdy ale opravdu nikdy neomluvi. A proto se ptám na radu jak vydržet s nim nemluvit co nejdéle aby přišel on a uznal ze chyba byla na jeho straně?už mě nebaví byt porad tou nejhorší
No tvl
Jediné, co nesnáším je tichá domácnost, chcípla bych, fakt že jo.
A proč se jako omlouváš když to není tvá chyba, tak s ním mluv normálně dál, jako by se nic nestalo, to nejde? ![]()
@terinka96 píše:
Rada bych se nehadala
A proč? Hádky jsou zdravé, pročistí se atmoška, pěkně si vyříkáte, co potřebujete, ale musí to mít nějakou úroveň, ne že si rozbijete kokosy. A pak žádná tichá domácnost, to je pak hádka úplně nanic. Jestli tě nas.re, tak mu to řekni, vyventiluj vše a je klid, ne? Nač se pak dál užírat? ![]()
Nejde taky nemám ráda tichou domácnost jenže přítel se nebaví a dělá urazeneho i když je vina na jeho straně a pokaždé za nim přijdu já a začnu se s nim bavit on nikdy. Proto chci aby věděl jaké to je a konečně si to uvědomil.
@Meha píše:
To je snad nejhorší řešení po hádce - nebavit se, nemluvit.
Pokud nejste schopni si věci nějak rozumně vysvětlit a vzájemně se respektovat, tak takový vztah asi nemá moc budoucnost.
Asi tak. Zjišťovat, jak co nejdýl nemluvit s přítelem je úplně zcestný ![]()
@terinka96 píše:
Nejde taky nemám ráda tichou domácnost jenže přítel se nebaví a dělá urazeneho i když je vina na jeho straně a pokaždé za nim přijdu já a začnu se s nim bavit on nikdy. Proto chci aby věděl jaké to je a konečně si to uvědomil.
A proč mu to normálně neřekneš? Že se Ti nelíbí, že se uráží, nebaví se s Tebou, nikdy se neomluví.
@Meha už sem to rikala xkrat a stejně je to porad stejný, bud nemluví nebo odejde a přijde až v noci ![]()
@terinka96 píše:
@Meha už sem to rikala xkrat a stejně je to porad stejný, bud nemluví nebo odejde a přijde až v noci
A proč s ním jsi?