Hádka

32
14.11.15 14:17

Hádka

Pohádali jsme se s přítelem, kvůli úplné blbosti. V poslední době se hádáme dost často. A nejvíce mě štve že vždycky za nim přijdu js a omluvim se i když je chyba na jeho straně on se nikdy ale opravdu nikdy neomluvi. A proto se ptám na radu jak vydržet s nim nemluvit co nejdéle aby přišel on a uznal ze chyba byla na jeho straně? :-( už mě nebaví byt porad tou nejhorší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
14.11.15 14:24
@terinka96 píše:
Pohádali jsme se s přítelem, kvůli úplné blbosti. V poslední době se hádáme dost často. A nejvíce mě štve že vždycky za nim přijdu js a omluvim se i když je chyba na jeho straně on se nikdy ale opravdu nikdy neomluvi. A proto se ptám na radu jak vydržet s nim nemluvit co nejdéle aby přišel on a uznal ze chyba byla na jeho straně? :-( už mě nebaví byt porad tou nejhorší :(

No tak nemluv, no…jaký chceš fígl? Nemluv…musíš to vydržet sama…pokud je opravdu chyba na jeho straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
14.11.15 14:28

@terinka96 Jen vydržet, jiný fígl na to není… na druhou stranu, nemusíš dosáhnout toho, aby se ti omluvil, klidně se může začít chovat, jako že se nic nestalo a neřešit to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
14.11.15 14:37

A co se nehadat? Pak nemusíš být uražená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.11.15 14:45

Rada bych se nehadala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 14:50

To je snad nejhorší řešení po hádce - nebavit se, nemluvit.
Pokud nejste schopni si věci nějak rozumně vysvětlit a vzájemně se respektovat, tak takový vztah asi nemá moc budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
23847
14.11.15 15:23
@terinka96 píše:
Pohádali jsme se s přítelem, kvůli úplné blbosti. V poslední době se hádáme dost často. A nejvíce mě štve že vždycky za nim přijdu js a omluvim se i když je chyba na jeho straně on se nikdy ale opravdu nikdy neomluvi. A proto se ptám na radu jak vydržet s nim nemluvit co nejdéle aby přišel on a uznal ze chyba byla na jeho straně? :-( už mě nebaví byt porad tou nejhorší :(

No tvl 8o :roll: Jediné, co nesnáším je tichá domácnost, chcípla bych, fakt že jo.
A proč se jako omlouváš když to není tvá chyba, tak s ním mluv normálně dál, jako by se nic nestalo, to nejde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.11.15 15:26
@terinka96 píše:
Rada bych se nehadala

A proč? Hádky jsou zdravé, pročistí se atmoška, pěkně si vyříkáte, co potřebujete, ale musí to mít nějakou úroveň, ne že si rozbijete kokosy. A pak žádná tichá domácnost, to je pak hádka úplně nanic. Jestli tě nas.re, tak mu to řekni, vyventiluj vše a je klid, ne? Nač se pak dál užírat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.11.15 15:27

Nejde taky nemám ráda tichou domácnost jenže přítel se nebaví a dělá urazeneho i když je vina na jeho straně a pokaždé za nim přijdu já a začnu se s nim bavit on nikdy. Proto chci aby věděl jaké to je a konečně si to uvědomil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
14.11.15 15:32
@Meha píše:
To je snad nejhorší řešení po hádce - nebavit se, nemluvit.
Pokud nejste schopni si věci nějak rozumně vysvětlit a vzájemně se respektovat, tak takový vztah asi nemá moc budoucnost.

Asi tak. Zjišťovat, jak co nejdýl nemluvit s přítelem je úplně zcestný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 15:35
@terinka96 píše:
Nejde taky nemám ráda tichou domácnost jenže přítel se nebaví a dělá urazeneho i když je vina na jeho straně a pokaždé za nim přijdu já a začnu se s nim bavit on nikdy. Proto chci aby věděl jaké to je a konečně si to uvědomil.

A proč mu to normálně neřekneš? Že se Ti nelíbí, že se uráží, nebaví se s Tebou, nikdy se neomluví.

• Citovat
  • Upravit
32
14.11.15 15:37

@Meha už sem to rikala xkrat a stejně je to porad stejný, bud nemluví nebo odejde a přijde až v noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 15:39
@terinka96 píše:
@Meha už sem to rikala xkrat a stejně je to porad stejný, bud nemluví nebo odejde a přijde až v noci :roll:

A proč s ním jsi?

• Citovat
  • Upravit
3677
14.11.15 15:59

Kolik vám je?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.11.15 16:04

20, 27