Hádka - rozchod?

Anonymní
31.10.19 23:21

Hádka - rozchod?

Ahoj holky, potřebuji znát váš názor. Pardon za anonymitu chodí tady hodně mých známých. S přítelem jsme se pohádali, spíš se pohádali on. Já jsem ten typ co řeší vše v klidu. Jsme spolu 4 roky a je dost cholerický. Vybouchne kvůli kravině. Samozřejmě to byla taky hloupost. Byl už, ale i sprostý a to jsem mu řekla jako že jak to semnou mluví. No rekl ze nikomu delat koko…a nebude a sebral se a odešel. Jen jsem čuměla jak puk a řekla
ať si jde. Je Nejspíš je u rodičů. Problém je v tom, že už mám dost těch jeho výbuchů a dětinského chování. Nedokážu si představit kdybychom měli děti a řešili vážnou věc. Ani mi doma teď nechybí. Jsou to dva dny co se neozval. :think: Teď uvažuji zda mu sbalit věci a ukončit to. Nedokážu si ho představit takhle třeba za 10 let. On totiž přijde třeba po víkendu a bude si myslet že je vše oka. Chci mít chlapa a ne dítě. Sbalily byste mu věci? Diky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
31.10.19 23:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji znát váš názor. Pardon za anonymitu chodí tady hodně mých známých. S přítelem jsme se pohádali, spíš se pohádali on. Já jsem ten typ co řeší vše v klidu. Jsme spolu 4 roky a je dost cholerický. Vybouchne kvůli kravině. Samozřejmě to byla taky hloupost. Byl už, ale i sprostý a to jsem mu řekla jako že jak to semnou mluví. No rekl ze nikomu delat koko…a nebude a sebral se a odešel. Jen jsem čuměla jak puk a řekla
ať si jde. Je Nejspíš je u rodičů. Problém je v tom, že už mám dost těch jeho výbuchů a dětinského chování. Nedokážu si představit kdybychom měli děti a řešili vážnou věc. Ani mi doma teď nechybí. Jsou to dva dny co se neozval. :think: Teď uvažuji zda mu sbalit věci a ukončit to. Nedokážu si ho představit takhle třeba za 10 let. On totiž přijde třeba po víkendu a bude si myslet že je vše oka. Chci mít chlapa a ne dítě. Sbalily byste mu věci? Diky :)

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
31.10.19 23:36

No primárně je potřeba mu jednoznačně předat informaci, že pro tebe je jeho chování naprosto nesnesitelé a že buď se začne učit zvládat svůj vztek a pracovat s vlastními chybami a nebo se rozejdete.

A pokud sebereflexi nezvládne a se změnou nezačne (a bude potřebovat pomoc, sám to nedá), tak ho normálně vyhoď.

Pro začátek třeba tohle:

http://www.ilom.cz/…dani-vzteku/

Je lepší to řešit bez toho, aby přišel domů a zjistil že jsou vyměněné zámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.10.19 23:39

Ja nevim :nevim:.Jestli vam to neklape celkove a nemate pevny vztah, nemilujes ho, tak ano. Jestli mate pevny a vyzraly vztah (coz pises, ze to chapu tak, ze nemate ale)jinak, tak ne a prislo by mi to jako malichernost.Ale otazka, jaky to vazne mate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.11.19 00:05

Sbalila. Sama říkáš, že Ti nechybí. Je dobré, že se mu nevnucuješ a nepíšeš mu. Napsala bych mu, že v tento den a hodinu si přijedeš pro věci ( ještě bych přiložila foto zabalených věcí). Buď ráda, že nemáte děti, převzaly by jeho vzor… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 00:10

Mám doma podobného manžela.
Je schopný v hádce (kvůli kravíně) trisknout snubním prstýnkem o stůl, že se mnou končí… Já se z toho složim, protože taková slova beru vážně a jsem našrot, nespím a tvořím krizové scénáře… Načež muž se následně omluví a chce fungovat, jakože se nic nestalo… X krát jsme to řešili, že mi toto ubližuje, že já slova vážím a taky vyřčené beru vážně… A udělá mi to znovu a znovu, uráží se, odchází z domu… Tchýně ho omlouvá, že jeho otec dělal to samé. Je možné, že to jsou geny či spíše převzaty model od rodicu. U nás se nic takového nedělo a já jsem z toho vždy úplně hotová. Jinak je to bezva chlap, super tata, ale horká hlava a to jeho chování je pro me vysilující.
Dobře to zvaž.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.19 05:12

Pořád nad tím přemýšlím co mi ten vztah dal :nevim: Doma moc nepomáhá protože má fyzicky náročnou práci. Já mám zase psychicky. Tím se vždy vymlouvá, že toho má hodně. Umí vše opravit, ale nedělá žádné domácí práce. To se musím vždy prosit. Asi jsem už citově vychladla kvůli tomu jak se chová. Asi mě od sebe odehnal. Upřímně ani na sex s nim nemám chuť. Jsou chvíle kdy je všechno fajn, ale pak přijde výbuch a můj pohled na nej se ještě více sníží. Přijde mi jako bych vnitřně na tuhle příležitost čekala. Že budu konečně volně dýchat. Ale udělat to je stále težké :?

• Citovat
  • Upravit
1506
1.11.19 09:51
@Anonymní píše:
Pořád nad tím přemýšlím co mi ten vztah dal :nevim: Doma moc nepomáhá protože má fyzicky náročnou práci. Já mám zase psychicky. Tím se vždy vymlouvá, že toho má hodně. Umí vše opravit, ale nedělá žádné domácí práce. To se musím vždy prosit. Asi jsem už citově vychladla kvůli tomu jak se chová. Asi mě od sebe odehnal. Upřímně ani na sex s nim nemám chuť. Jsou chvíle kdy je všechno fajn, ale pak přijde výbuch a můj pohled na nej se ještě více sníží. Přijde mi jako bych vnitřně na tuhle příležitost čekala. Že budu konečně volně dýchat. Ale udělat to je stále težké :?

Tak to sis asi právě odpověděla sama ne? :) Já bych mu teda spíš napsala, ať si dojede ty věci sbalit sám a klíče ať zabouchne :) Moc vzájemné harmonie tam totiž pro záchranu nevidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
1.11.19 10:52

Já bych mu sbalila než přijde, aspoň z většího, aby mu to pak netrvalo dlouho. Anebo všechno. V supermarketu najdeš krabice od zboží, tak do toho. Jsi v té pravé náladě, kdy na to máš klid a důvodů dostatek.
Však asi sama víš, že do smrti bys takhle žít nechtěla. Jenomže on to jinak neumí. Nic ho nepřeučuj, smysl to nemá. Tohle si nese z domova a jeho rodiče mu neumí říct, kde je jeho místo a že se neutíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106161
1.11.19 11:20
@wildcherry píše:
Ja nevim :nevim:.Jestli vam to neklape celkove a nemate pevny vztah, nemilujes ho, tak ano. Jestli mate pevny a vyzraly vztah (coz pises, ze to chapu tak, ze nemate ale)jinak, tak ne a prislo by mi to jako malichernost.Ale otazka, jaky to vazne mate.

prijde ti jako malichernost, kdyz ti cholerik v hadce treba nadava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí