Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není si ještě stoprocentně jistá novým vztahem, tak si tě nechává jako plán B, než si jistá bude.
@MrsNorris píše:
Není si ještě stoprocentně jistá novým vztahem, tak si tě nechává jako plán B, než si jistá bude.
no říká ze my to mame mezi sebou uzavřené me to taky neprijde jako uzavřené…
nejaka rada? „čekat“ schazet se sni byt sni kamarad… nebo se na to vykašlat at na ni nemyslim nebo tak?
co si budem… porad ji miluji ![]()
Takhle, i kdyby jí to s tímto přítelem nevyšlo a ona se „vrátila“, tak jen na vyplnění chvíle, než se zase objeví někdo další. Koukej na její chování k jiným lidem. Jak se chová k nynějšímu příteli? Jako nevěrná cubka. A jestli ji bastis její sladký kecy, tak tvůj problém…
@Anonymní píše:
no říká ze my to mame mezi sebou uzavřené me to taky neprijde jako uzavřené…nejaka rada? „čekat“ schazet se sni byt sni kamarad… nebo se na to vykašlat at na ni nemyslim nebo tak?
co si budem… porad ji miluji
Ty miluješ jí a ona nejspíš tebe tak proč jste se rozešli? Neustálý kontakt dobrý není ![]()
@Halamka píše:
Takhle, i kdyby jí to s tímto přítelem nevyšlo a ona se „vrátila“, tak jen na vyplnění chvíle, než se zase objeví někdo další. Koukej na její chování k jiným lidem. Jak se chová k nynějšímu příteli? Jako nevěrná cubka. A jestli ji bastis její sladký kecy, tak tvůj problém…
no mate pravdu
ona ho poznala kdyz mezi nami byla takova krize ja chodil pozde z prave a kdyz jsem prisel driv sel jsem s kamarady ven ona ho mezitim poznala a za cca mesic jsme se rozesli napada me jestli nema treba vysoke ego ze si nechce pripustit ze udelala chybu neno tak neco
@Markéta80 píše:
Ty miluješ jí a ona nejspíš tebe tak proč jste se rozešli? Neustálý kontakt dobrý není
no meli jsme krizi jak uz jsem psal ona si nasla prvne kamarada kteremu to rikala pak z tpho vznimli to ze vztah semnou ukoncili a zacala snim a ted ji nejspis uz chybim nebo tak neco rikala ze nikdy nebude nikoho milovat jak me ze vi ze s tim novym to nebude jak semnou ale je snim a my to pry mame mezi sebou vyresene ![]()
@Anonymní píše:
no meli jsme krizi jak uz jsem psal ona si nasla prvne kamarada kteremu to rikala pak z tpho vznimli to ze vztah semnou ukoncili a zacala snim a ted ji nejspis uz chybim nebo tak neco rikala ze nikdy nebude nikoho milovat jak me ze vi ze s tim novym to nebude jak semnou ale je snim a my to pry mame mezi sebou vyresene
Tak za ní furt nelez, o to déle se v tom budeš plácat
Pokud ona si cokoliv uvědomí tak jedině tak že se nebudete stýkat
Co by měla měnit když má tebe i jeho ![]()
Proto není přátelství mezi bývalými partnery možné okamžitě. V hodně případech se ty dva pak točí přesně v tomhle kruhu. Po rozchodu by si měl jít každý svou cestou, srovnat si život a pak se případně s ex kamarádit. Asi to slyšet nechceš, ale mě spíš přijde, že jí mate to jak jste spolu často v kontaktu a pořád dokola se ta „rána“ otvírá. Třeba to tak není, ale mě to tak přijde podle toho co píšeš ![]()
Podle mě se jí líbí že o ní mají zájem dva chlápci.
Očividně jí ale nijak extra nechybíš když nemá potřebu tě 2 týdny vidět nebo ti napsat. Udělala si z tebe poslušného pejska který jí zůstane věrný.
Nelez za ní, kašli na to.Ex je ex a ikdyby jste si něco zase spolu začali tak byste se dřív nebo později stejně rozešli.
@Banane18 píše:
Podle mě se jí líbí že o ní mají zájem dva chlápci.
Očividně jí ale nijak extra nechybíš když nemá potřebu tě 2 týdny vidět nebo ti napsat. Udělala si z tebe poslušného pejska který jí zůstane věrný.
Nelez za ní, kašli na to.Ex je ex a ikdyby jste si něco zase spolu začali tak byste se dřív nebo později stejně rozešli.
2 tydny jsme se nevideli asi 3× mi napsala jak se mi daří ale ja schvalne odpovidal stroze jako jen dobry diky nevim atd no a pak jak jsem za ni prisel do prace tak i ona i ja slo videte a oba jsme citili(aspon to rikala) ze si chybime a videl jsem ze z toho byla v prde*i no jsme svoji první a byli jsme spolu 6 let tak nevim jestli to ma takové doznívání nebo za tim je neco jineho upřímně ani nevim jestli bych chtel ten vztah zpatky kdyz uz skoncil ale na druhou stranu jsme se nehadali nic a ja mel vzdy za to ze kdyz se 2 rozejdpu tak proste spolu nemluvi a konec nevidi se atd ale ona mi sama rekle napr. ze za 2 tydny mi prijde umyt boty zaclony vypraf povleceni prehodit jako veci co 1. bych zvladl sam a 2. si myslim ze proste me chce videt nebo nevim co si mam o tom myslet no
jinak moc dekuji zatim za odpovedi ![]()
@Markéta80 píše:
Tak za ní furt nelez, o to déle se v tom budeš plácatPokud ona si cokoliv uvědomí tak jedině tak že se nebudete stýkat
Co by měla měnit když má tebe i jeho
to je pravda
Měl by jsi se rozhodnout zdali ten vztah chceš zpět nebo ne.Ona má náhradu, příjde mi docela nechutný že spí s jiným ale leze k ex mu vyprat atd..Sorry ale asi bych k ní ztratila respekt.
Konfrontuj jí, z očí do očí, co chce atd ať máte jasno.
Pokud je konec tak si drž odstup jinak se z toho nikdy nedostaneš.6 let je dlouhá doba, jste na sebe zvyklí.
Tak mám „novinu“ dneska jsme spolu byli na nákupech obleceni atd pak jsme ji hodil domu ( k rodičům) a ja jel ke me domu no a netrvalo dlouho a napsala ze me pořád miluje a ze nikoho nebude milovat vic nez mě ze jen semnou si dokaze predstavit svatbu atd ja na to ze ji taky miluju a zeptal jsem se ji co jako bude dál ona ze neví ja ji rikal ze to tak nepůjde kdyz se oba milujem ale nejsme spolu tak nas to nici kdyz si piseme vidime se atd. ze nejlepsi bude se nevidat ale to ani jeden z nas nechce tak uvidim co jak se vyvine za par dni ![]()
jo a taky se mě ptala co bych si přál na Vánoce… no toto me úplně rozhodilo zamotalo… ![]()
@Banane18 píše:
Měl by jsi se rozhodnout zdali ten vztah chceš zpět nebo ne.Ona má náhradu, příjde mi docela nechutný že spí s jiným ale leze k ex mu vyprat atd..Sorry ale asi bych k ní ztratila respekt.
Konfrontuj jí, z očí do očí, co chce atd ať máte jasno.
Pokud je konec tak si drž odstup jinak se z toho nikdy nedostaneš.6 let je dlouhá doba, jste na sebe zvyklí.
konec jako asi je ale proste porad se bavíme ani jeden z nas nechce nulovy kontakt ten jsme měli jednou cca ty 2 tydny no jak jsme ss videli po 2 tydnech tak to bylo pro oby docela šílené…
zvykli na sebe to asi jo ale přece kdyby to byl zvyk a ona opravdu milovala nekoho jineho už tak prece se o me nebude starat pochopol bych kdyby se zeptala na nejake „blbosti“ jak jsem se měl co sem delal atd to bych bral jako zvyk/kamarádství ale to ze se me pta co chci na vanoce ze mi prijde domu pomoct a takove věci to mi jako zvyk nepřijde spis tak jak sama rikala ze me miluje..
jen nevim co delat jestli zrusit kontakt at na to nemyslim aspon trosku a nebo se kamaradit snazit se o ni atd. vim ze ted kdyby jsme spolu meli vztah tak je p 1000% lepsi nez predtim troufnu si rict ze me to hodně posunulo strasnd hodne veci jsem si uvedomil zjistil… veci co jsem nedelal atd. ![]()
Ahoj vim ze se te moc netyka miminek
a taky omluvte diakritiku děkuji.
chtěl bych slyset vas nazor na to jaky mam s ex vztach a co si o tom myslite
Byli jsme spolu 6 let a rozešli se (v dobrem ze bideme kamaradi a kdyz nektery z nas bude potrebovat s necim pomoct neni problem) nedávno cca 4 mesice tomu, ona si do měsíce našla jineho ja taky pokukuju a vztah zatim nechci ale… kdyz se treba 2 tydny nevidíme nepiseme si ja pak za ni zajdu do prace tak kecame snad o vsem smejeme se a co me zarazilo ze jsme se libali byla ze me dost pomatena pripominam ze ma pritele a pry je super a je spokojená ale co se delo pak si nemohu vysvetlit. Zacala mi psát ze ji to chybí… to vsechno co bylo mezi nami rikala ze vi ze nikdy nebude milovat nikoho vic než mě ze to bylo semnou krásné atd sem tam posle fotku jako vzpominku na nás, jeji mamina mi dokonce ted koupila povleceni
pritom to nechapu vzdyt bych jim mel byt ukradený nebo ja nevim no a co se týče těch pus atd tak to dela akoro pokazde co me vidi, jestli muzu byt trochu intimejsi tak kdyz se stavila u me doma (rikal jdem ze potrebuju pomoct vyprat) tak jsme skončili v posteli… ona věděla ze to tak dopadne přesto přišla. jo a ještě mi psala ze ci se ma stat stanese a jestli mame byt spolu tak spolu budeme a ze mě miluje a ja miluju ji
asi určitě jsem to napsal tak nejak chaoticky tak se omlouvám

otazka tedy zní: Co si mám myslet o tomto chování moji ex kdyz ma pritele me rikala ze ji chybim chce me vidat sem tam nejaky ten úlet atd.
Děkuji za vas nazor a jeste jednou omluva za to jak to je napsano