Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MrsNorris píše:
Proč že jste se původně rozešli?
To asi iniciovala ona, že?
jojo ona
bylo to ze jsme bydleli kazdy u rodicu pak se prestehovali do svého konecne a bydleli spolu pul roku ale to ja zacal chodit jezdit na motorce a byt vice v praci a rikala ze si proste zvykla na to ze jsem porad pryc pi aai 5mesicich co jsne spolu bydleli si zacala psat s jednim klukem ale jen same blbostí o zviratech atd no psala si snim asi mesic no pak se se mnou rozesla rekla ze me uz nemiluje ze si zvykla na to te nejsem doma ze se ji nevěnuju. Uplynuli asi 3 tydny a zacala neco s tim druhym. ted je snim ja nevim asi mesic a pul a zacalo se dit to co jsem uz psal no
ze me miluje ze ji chybim atd… me to prislo jako z jeji strany moc urychlene zakoukala se a rozesla se semnou při tom to mezi nami nebylo tak moc špatne ale zas nadruhou stranu se to mělo stat protoze ja si diky tomu uvedomil co vsechno jsem doma zanedbaval s cim jsem treba nepomahal atd a to me mrzi ale pri nejhorsim si z toho vemu zkušenosti ![]()
Nechci nikomu křivdit, ale jak to tak popisuješ, tak bych ti opravdu doporučovala vzít nohy na ramena.
Jinak budeš stále žít v tom, že se objeví někdo zajímavější než ten její současný a ona tě se stejnou lehkostí opustí nanovo.
Teď se mi zdá, že ji k tobě přitahuje jen to, že si spočítala, že tenhle chlap není takový terno.
Taky by tě mělo varovat to, jak nečestně se teď chová k němu.
@MrsNorris píše:
Nechci nikomu křivdit, ale jak to tak popisuješ, tak bych ti opravdu doporučovala vzít nohy na ramena.
Jinak budeš stále žít v tom, že se objeví někdo zajímavější než ten její současný a ona tě se stejnou lehkostí opustí nanovo.
Teď se mi zdá, že ji k tobě přitahuje jen to, že si spočítala, že tenhle chlap není takový terno.
no to chování k nemu nevim ctu právě ruzne nazory atd samozřejmě beru v potaz i to co pisete Vy svim zpusobem mate pravdu ale co kdyz právě (tim zebjsme svoji prvni) si myslela ze vsichni jakou jako ja( nerikam ze jsem nejlepší
) a ze si myslela ze udela dobre kdyz si najde nekoho jineho ale ted zjisti ze jsem pro ni ten pravy a pouci se a iz to neudela nebo tak neco vite jak to myslim proto se ptam tady abych videl vic názorů vic zkusenosti
ale co vim ze nikdy nebudu milovat nikoho vic nez ji nevim jestli to je tim ze je první (predtim jsem mel vztahy ale takove ty dětské na mesic atd) a nebo proste budu mit „strach“ se nekomu uz tak otevrit vite jak to myslim
@MrsNorris píše:
jestli se tak nechova k nemu prave proto ze me miluje prece kdyby nemilovala tak se tak nechová… ![]()
@Anonymní píše:
jestli se tak nechova k nemu prave proto ze me miluje prece kdyby nemilovala tak se tak nechová…
Takhle to nefunguje.
Kdyby tě milovala, tak tě bezdůvodně neopouští a nejde hledat štěstí jinde. Spočítala si, že jsi jistota, ke které se může vrátit, dokud se někdo lepší neobjeví. A on se objeví, jen trochu později.
Ale tahle rozhodování jsou vždycky jen na zúčastněných. Hodně štěstí ![]()
@MrsNorris píše:
Takhle to nefunguje.
Kdyby tě milovala, tak tě bezdůvodně neopouští a nejde hledat štěstí jinde. Spočítala si, že jsi jistota, ke které se může vrátit, dokud se někdo lepší neobjeví. A on se objeví, jen trochu později.Ale tahle rozhodování jsou vždycky jen na zúčastněných. Hodně štěstí
no abych nevypadal jako bezchybny tak byla to i ma vina dost protoze jsem chodil casto s kamarady a ona prisla z prace a ja byl porad pryc a byli jsme spolu málo tak to jen abych nebyl za uzasneho zase… ted uz tp vidim no co jsem delal špatně predtim jsem to nevidel ![]()
Takové věci se řeší konverzací, ne flirtem s někým jiným a rozchodem.
Ještě jednu věc ti řeknu, tentokrát z „ženské perspektivy“ ![]()
Nejdůležitějším faktorem vztahu ženy k muži bývá respekt k němu. Spočítej si, zda tím, že jí budeš takhle k dispozici, její respekt k tobě vzroste nebo klesne. A z toho můžeš udělat odhad, jak to s vámi bude do budoucna.
Fakt už jdu
Drž se.
@MrsNorris píše:
Takové věci se řeší konverzací, ne flirtem s někým jiným a rozchodem.Ještě jednu věc ti řeknu, tentokrát z „ženské perspektivy“
Fakt už jdu
Nejdůležitějším faktorem vztahu ženy k muži bývá respekt k němu. Spočítej si, zda tím, že jí budeš takhle k dispozici, její respekt k tobě vzroste nebo klesne. A z toho můžeš udělat odhad, jak to s vámi bude do budoucna.Drž se.
joo dekuji moc ![]()
Tak ted jsme si rekli ze se tam mesic neuvidime nebuxem si psat at zjistim jestli mi chybi nebo jestli jsem smutny jen proto ze jsem sam ona s tim souhlasila ze taky nevi co ma dělat tak uvidim jak to dopadne ale podle me si na me odvykne nebo jak to napsat
proroze kdyz bude chodit za tim druhym tak vlastne na me myslet nebude a bude ji dobře ![]()