Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu tě trochu, ale tahle reakce normální není.. každopádně se mu v klidu můžeš svěřit, že je teď v tobě nedůvěra kvůli ní, ale podle toho jak reaguje tady, moc nevěřím, že to zvládneš říct v klidu bez výstupu.. na druhou stranu pokud tě bude chtít podvest nebo opustit, tak to udělá a k čemu ti bude, že ho necháš sledovat nebo budeš za hysterku.. jsi těhotná, snad se poučil a váží si tebe i budoucí rodiny
jde na večírek, ne se scházet s ex..
@Martinka654 píše:
Chápu tě trochu, ale tahle reakce normální není.. každopádně se mu v klidu můžeš svěřit, že je teď v tobě nedůvěra kvůli ní, ale podle toho jak reaguje tady, moc nevěřím, že to zvládneš říct v klidu bez výstupu.. na druhou stranu pokud tě bude chtít podvest nebo opustit, tak to udělá a k čemu ti bude, že ho necháš sledovat nebo budeš za hysterku.. jsi těhotná, snad se poučil a váží si tebe i budoucí rodinyjde na večírek, ne se scházet s ex..
No ja vim ze me neopusti, ja verim, ze me miluje ale ten blbej chlast v kombinaci kde nejaka koketa zacne svadet, tak i od kamaradu vim, ze proste pod vlivem podvedli a pak toho litovali. A uz jsem mu to prave rekla vickrat, ze se bojim a pak si rejpla, po case jsem videla ze ho tyhle reci i vytacej. Na mimi se tesi, jenze… To si v tu chvíli asi nevzpomene. Jako sledovat ho nenecham to je jasny ale ty myšlenky tam jsou, zdalo se mi ze me na tom vecirku podvedl. I kdyby, a ja na to prisla, neumim si predstavit ze by mimi bylo bez něj, ja bych to zvladla, ale chci rodinu kompletní. A to uz by znamenalo podruhy odpustit, no mele se to ve me hrozně.
@Martinka654 píše:
Proč tě vlastně nevezme s sebou? Nemusíš přeci pít
No je to jeho smena, kde makaj jen chlapi. Minulej rok jsem tam prisla o neco pozdeji jako jedina jeho partnerka a ostatni přítelkyně byly take doma. Tak resim co mam delat ja, vyrazit taky nebo na to myslet doma ![]()
Jsi stíhačka, nemůže pít, má rádius kam nesmi aby se tam nevyskytla, tak snad má mozek a neudělá to a pokud mu jen alkohol stačí aby ojel hned jinou, asi ten vztah asi nemá budoucnost
ještě ho sledovat nebo se na něj nalepit na pánský večírek. Buď mu budeš věřit nebo ti prostě nemá cenu. Do smrti ho asi u topení mít přivázaného mít nemůžeš.
@Anonymní píše: …Mam taky nekam jit a neco vyvadet(bez alka samozrejme)…
Jo, to bude nejlepší. Taky někam vyraž a přefikni půlku města (bez alka samozřejmě)… ![]()
@pikola píše:
Jsi stíhačka, nemůže pít, má rádius kam nesmi aby se tam nevyskytla, tak snad má mozek a neudělá to a pokud mu jen alkohol stačí aby ojel hned jinou, asi ten vztah asi nemá budoucnostještě ho sledovat nebo se na něj nalepit na pánský večírek. Buď mu budeš věřit nebo ti prostě nemá cenu. Do smrti ho asi u topení mít přivázaného mít nemůžeš.
Nemyslim si ze by to nemelo budoucnost. Akci ma 1× za rok. Jindy je vse ok. A za stihacku se nepokladam, kdyz jde na pivo nekam at jde. Nehlidam ho. Ale proste mam s tou chlastackou uz neco spjato a proto mam strach konkretne u tohohle. A nemuzu mu rict nechlastej, to asi tezko tam bude o vode.
Vidíš, jednou za rok, tak jestli si jednou za rok vrzne jinde, tak se přece nic neděje. Kašli na to, bože. Máš akorát zbytečný stresy.
Hele sledovat ho fakt nechceš. Takovou porci trapnosti vůči sobě samé fakt nepotřebuješ.
Jestli máš s kým se domluvit na nějaký večerní program, tak vypadni a zabav se.
A v mezičase trénuj sebedůvěru - pomůže ti to mírnit nejistotu projevovanou žárlivostí.
Navíc teda
Těhotná, nevdaná a podvedená. Chce si tě aspon vzít?? Ja bych se s ním domluvila, že ho vyzvednu ve dvě rano autem, nebo že dojede taxikem domů, pokud to není extrémně daleko. Pokud ano, budeš to muset zvladnout. Nemá to řešení. A jsi dobrá, že se mu aspoň snažís věřit. Já bych mu už nevěřila. Udělal jednou…
@sediza píše:
Těhotná, nevdaná a podvedená. Chce si tě aspon vzít?? Ja bych se s ním domluvila, že ho vyzvednu ve dvě rano autem, nebo že dojede taxikem domů, pokud to není extrémně daleko. Pokud ano, budeš to muset zvladnout. Nemá to řešení. A jsi dobrá, že se mu aspoň snažís věřit. Já bych mu už nevěřila. Udělal jednou…
Jo svatba v planu je. No, my mluvili o tom, ze az bude chtit, tak zavola a ja pro nej zajedu. Spis mam obavu aby treba nezapomel zavolat a nesel k ni, ja nevim me uz fakt napadaj ruzny myslenky. Jako snazim se ale obcas to ve me hloda. Nikam potaji nechodi. Jde rovnou do prace kde jsou jen chlapi, z prace taky na cas. Nema auto takze je zavislej na spojich, tudiz to odpovida jeho prichodum i odchodum. Kdyz rekne, ze jde na pivo, tak mu verim. Ta jeho bejvala nádhera akorát bydli tam kde maj tu akci, a vymeta tam kde co. A ja se bojim, ze ona toho zas vyuzije uz jen i kvuli tomu, ze vi ze tim ublizi me a z toho bude mit radost. Kdyby to meli aspon v normalni dobu, treba od 18 hod, ale oni to maj pozdeji, a navic vzdy v bande je nejakej mamlas kterej zacne lejt panaky tvrdyho a je mi jasny ze jak ten muj bhde v nalade a neodmitne. Ne jednou jsem slysela, ze kdyz chlasta sam chova se jinak. Ted teda nikam nechodi.. To vim z davnych dob.
@Anonymní píše:
Jo svatba v planu je. No, my mluvili o tom, ze az bude chtit, tak zavola a ja pro nej zajedu. Spis mam obavu aby treba nezapomel zavolat a nesel k ni, ja nevim me uz fakt napadaj ruzny myslenky. Jako snazim se ale obcas to ve me hloda. Nikam potaji nechodi. Jde rovnou do prace kde jsou jen chlapi, z prace taky na cas. Nema auto takze je zavislej na spojich, tudiz to odpovida jeho prichodum i odchodum. Kdyz rekne, ze jde na pivo, tak mu verim. Ta jeho bejvala nádhera akorát bydli tam kde maj tu akci, a vymeta tam kde co. A ja se bojim, ze ona toho zas vyuzije uz jen i kvuli tomu, ze vi ze tim ublizi me a z toho bude mit radost. Kdyby to meli aspon v normalni dobu, treba od 18 hod, ale oni to maj pozdeji, a navic vzdy v bande je nejakej mamlas kterej zacne lejt panaky tvrdyho a je mi jasny ze jak ten muj bhde v nalade a neodmitne. Ne jednou jsem slysela, ze kdyz chlasta sam chova se jinak. Ted teda nikam nechodi.. To vim z davnych dob.
Tak se s nim domluv, že ho vyzvednes v urcity cas na urcitem miste a kdyz tam nebude, tak ho zabiješ
Musi na nej byt spoleh, i kdyz je opilý. At si nařídí budik na mobil 5 minut pred tvym prijezdem. Zvedne se a jde..
@sediza píše:
Tak se s nim domluv, že ho vyzvednes v urcity cas na urcitem miste a kdyz tam nebude, tak ho zabiješMusi na nej byt spoleh, i kdyz je opilý. At si nařídí budik na mobil 5 minut pred tvym prijezdem. Zvedne se a jde..
Jako to je fajn. Jenze ono se toho da stihnout dost i vevnitr toho podniku ze jo. Ale takhle to bude dobry, diky za tip
pac jinak se nemůže vymlouvat, ze me nechtel treba budit.
no jeste je na to cas ale snad to klapne ![]()
Zdravicko. Denně si nad tim lamu hlavu a budu lamat ještě vic. Partner mi byl neverny. Uz je to skoro rok. Ale nejak jsem to prekousla pac tam slo jen o sex a ne tajny vztah s ni. (blba bejvalka ktera toho i vyuzila a mela radost ze jsem na to prisla) Neomlouva ho ze byl opilej. Duvera z me strany sice trosku uz je spravena ale nikdy nebude na 100%. Od te doby je klid. Ale co resim momentalne. Za mesic ma partner firemni vecirek, kde teda jsou jen chlapi. Ale. Jeho bejvalka bydli ve stejnem meste a vymeta tam vse. Coz o to, muze jit i o jiny zensky.. Jenze ja mam averzi na ni. Pritel neni zvyklej pit a kdyz uz ma nejakou akci, tak bohuzel se zduni jako kazdej chlap tam. Jenze ja se bojim toho, ze ji zas nekde potka a ona ho svede. On to piti moc neovládá kdyz pije sam. Me tvrdi, ze uz by to nikdy neudelal. A ja uz si 2× i nechtene rejpla, stylem, ze tam zase bude ta k**** a on to nezvladne. Nemuzu mu zakazat nekam jit, jsem rada ze je porad se mnou a travime cas vsudemozne vsemoznejma aktivitama. Ja se proste strasne bojim zase nevery, zdaj se mi o tom sny, myslím na to. Strasne me to tenkrat ranilo a proto mam silenej strach. Prozivam to vic kor kdyz jsem v 5.mesici tehu. Co byste delali vy? Mam taky nekam jit a neco vyvadet(bez alka samozrejme) nebo bejt doma a uzirat se? Me i napadlo, ze ho necham sledovat nebo ze budu pobliz a koukat kam jde ale to bych na druhou stranu neudělala, jsou to jen bkby myslenky. Utvrzuje me, ze by to uz nikdy neudelal, at uz o tom nemluvim ze to je neprijemny ale ha si nemuzu pomoct. Stíhačka nejsem, nejak nezarlim, ale jak jde o tohle, tak hystercim proste.