Hádka s chlapem

14.8.22 01:26

Hádka s chlapem

Dobrý večer prosím chtěla bych se zeptat, mám přítele se kterým jsme 6let, že začátku paradni zalaskovaní, postupem času hádky, máme spolu dvě děti, začínali jsme na sexu hodně spolu, jenže jak jsme se začali hádat začal mi víc a víc nadávat, řekl mi třeba i špíno, ať držím držku, začala jsem se uzavírat do sebe sama sobě věřit, q sním přestala skoro spát, když spolu spíme, milujeme mě atd, když nic není můžu iit do zadku, nevim co mam dělat, zda čekám vůbec že se něco změní nebo radši odejit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
14.8.22 06:14
@romanecka 1 píše:
Dobrý večer prosím chtěla bych se zeptat, mám přítele se kterým jsme 6let, že začátku paradni zalaskovaní, postupem času hádky, máme spolu dvě děti, začínali jsme na sexu hodně spolu, jenže jak jsme se začali hádat začal mi víc a víc nadávat, řekl mi třeba i špíno, ať držím držku, začala jsem se uzavírat do sebe sama sobě věřit, q sním přestala skoro spát, když spolu spíme, milujeme mě atd, když nic není můžu iit do zadku, nevim co mam dělat, zda čekám vůbec že se něco změní nebo radši odejit?

A máš kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20895
14.8.22 06:21

Samo od sebe se nezmění vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
14.8.22 06:58

Tak nedavno jsi resila, zete vyhazuje. Tak proc si nenajdes jine bydlení
 https://www.emimino.cz/…deti-471203/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.22 07:05

Zas další prolhaná nebo jste úplně pošahaný pár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
14.8.22 07:18

Nevěřím, ze nevis, ze je to s tvým chlapem neudržitelné. Spis se bojis, co ted s tebou bude. No nedivím se. Mít s nim dvě děti za 6 let a k tomu další dvě. Už si prosím te nikdy žádné další nedělej, ikdyz chápu, ze rodičovský příspěvek zase vykryje x měsíců bez příjmu… Ve výsledku to mas ale těžší a těžší. Teď se musíš o ty 4 postarat, najdi azylak, pumpni ty dva “otce” o alimenty a začni si zvykat na život bez chlapa. Teď už se musíš spolehnout jen na sebe a být tu pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
14.8.22 07:55

Změní se to leda k horšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
14.8.22 08:10
@romanecka 1 píše:

A to proč? Nechala si ho, aby se k tobě takhle choval, tak se nediv :nevim: Každý si dovolí tolik, co mu dovolíš ty. A ne, nezmění se nic, a když už, tak rozhodně ne k lepšímu. Není na co čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.8.22 15:08

Tady pomůže jen další nemanželský mimisek!!! To ho určitě změní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
14.8.22 15:55
@romanecka 1 píše:
Řekl ti špíno a abys držela hubu, tak jsis s ním udělala dvě děti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejla105
14.8.22 16:00
@romanecka 1 píše:

co chces jako slyset? nejsi tak snad tupa, aby jsi sama neznala odpoved… tusim, ze jsi romka, a takoveto chovani (xy deti, davky, rev po sobe,… ) mas prece kolem sebe vsude, a zmenil se nekdo z tech lidi? urcite se nezmenil mavnutim proutku, to te nenapadlo, ze kdyz neuzivis 2 deti, ze te ceka takovato budoucnost? me je vzdy lito tech vasich deti, jaky jste jim, jen pro to, aby jste nemuseli makat, doprejete detstvi :nevim: a bohuzel z nich vyroste vetsinou, to co z vas… pro tve deti opet bude nasili v rodine normalni veci, a budou to praktikovat na svych partnerech atd. atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky