Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem rozvedený čtyřicátník a moc rád bych se seznámil s milou a pohlednou svobodnou maminkou z Plzně a okolí. Chybí mi blízkost opačného pohlaví i možnost být více užitečný pro druhé v rámci vzájemně respektujícího vztahu. Své dvě dcery vídám ob víkend. Po profesní stránce jsem učitelem. Budu rád, když se některá z Vás ozve, ať už se zájmem poznat mě, anebo s radou, kde lze v Plzni vytouženou potkat. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal ![]()
Konečně nějakej inzerát, kterej má hlavu a patu a nejde jenom o prvoplánovaný hledání zástrčky…
Tak ať najdeš. ![]()
@MichalSingle píše:
Jsem rozvedený čtyřicátník a moc rád bych se seznámil s milou a pohlednou svobodnou maminkou z Plzně a okolí. Chybí mi blízkost opačného pohlaví i možnost být více užitečný pro druhé v rámci vzájemně respektujícího vztahu. Své dvě dcery vídám ob víkend. Po profesní stránce jsem učitelem. Budu rád, když se některá z Vás ozve, ať už se zájmem poznat mě, anebo s radou, kde lze v Plzni vytouženou potkat. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal
Smutný příběh,****
Edit admin: vulgarity
@Zumpa píše:
Smutný příběh, když deb. l dělá učitele.
Smutnej pohled na takový komentář jak z žumpy.
bravo
@Zumpa píše:
Nebo když cinickej deb. l píše komentář
@Zumpa píše:
a tohle je co?
@MichalSingle píše:
Jsem rozvedený čtyřicátník a moc rád bych se seznámil s milou a pohlednou svobodnou maminkou z Plzně a okolí. Chybí mi blízkost opačného pohlaví i možnost být více užitečný pro druhé v rámci vzájemně respektujícího vztahu. Své dvě dcery vídám ob víkend. Po profesní stránce jsem učitelem. Budu rád, když se některá z Vás ozve, ať už se zájmem poznat mě, anebo s radou, kde lze v Plzni vytouženou potkat. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal
Za mě dobrý a držím palce. Není to jednoduché, vím o tom své
Napiš jak jsi vysoký. Třeba pro mě je to bohužel kritérium, jelikož mám 180 cm.
a jak moc jsi vázán zrovna na Plzeň. Pro mě třeba Plzeň ok, protože jsem z jižních Čech, ale pro jinou je to třeba problém.
A možná bych napsala aprobaci. ![]()
Jinak hezky napsané.
@alisekR píše:
Napiš jak jsi vysoký. Třeba pro mě je to bohužel kritérium, jelikož mám 180 cm.a jak moc jsi vázán zrovna na Plzeň. Pro mě třeba Plzeň ok, protože jsem z jižních Čech, ale pro jinou je to třeba problém.
A možná bych napsala aprobaci.
Jinak hezky napsané.
To je pravda, ta výška je důležitá. ![]()
@alisekR píše:
Napiš jak jsi vysoký. Třeba pro mě je to bohužel kritérium, jelikož mám 180 cm.a jak moc jsi vázán zrovna na Plzeň. Pro mě třeba Plzeň ok, protože jsem z jižních Čech, ale pro jinou je to třeba problém.
A možná bych napsala aprobaci.
Jinak hezky napsané.
173 cm, na Plzeň jsem vázán pracovně, na Plzeň-sever bydlištěm. Aprobace: dějepis-ZSV ![]()
Dobrý den, @Zumpa
prosím mírněte slova - tečkou mezi písmenky nic nevyřešíte, resp. pravidla porušujete stejně
Vyjádřete svůj názor, ale slušně, tj. bez urážek, nadávek, vulgarit.
Pokud se budou podobné příspěvky opakovat, bude Vám udělen ban.
Hezký den,
Viki ![]()
@admin píše:
Dobrý den, @Zumpaprosím mírněte slova - tečkou mezi písmenky nic nevyřešíte, resp. pravidla porušujete stejně
Hezký den,Vyjádřete svůj názor, ale slušně, tj. bez urážek, nadávek, vulgarit.
Pokud se budou podobné příspěvky opakovat, bude Vám udělen ban.
Viki
Nebyla to nadávka, ale označení neinteligentního člověka, konkrétně s lehkou mentální retardací. Zajímavé, že označení těžké mentální retardace filtrem projde. Máte tragický sytém. Velice vtipné mi přijde, že v reakcích ta vaše „nadávka“ zůstane, stejně jako když někdo stejným způsobem označí mě.
Navíc mi šlo o jeho reakci, abych si potvrdil, co je zač. Kdybych to napsal jinak, dostanu jinou odpověď.
Sice píšeš do špatné skupiny (je tu on hledá ji), ale chápu tě a držím palce.
Myslím, že zde máš dobrou šanci.