Najdu Tě?

13.8.22 21:05

Najdu Tě?

Jsem rozvedený čtyřicátník a moc rád bych se seznámil s milou a pohlednou svobodnou maminkou z Plzně a okolí. Chybí mi blízkost opačného pohlaví i možnost být více užitečný pro druhé v rámci vzájemně respektujícího vztahu. Své dvě dcery vídám ob víkend. Po profesní stránce jsem učitelem. Budu rád, když se některá z Vás ozve, ať už se zájmem poznat mě, anebo s radou, kde lze v Plzni vytouženou potkat. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
13.8.22 22:07

Konečně nějakej inzerát, kterej má hlavu a patu a nejde jenom o prvoplánovaný hledání zástrčky… :pankac: Tak ať najdeš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
13.8.22 23:04
@MichalSingle píše:
Jsem rozvedený čtyřicátník a moc rád bych se seznámil s milou a pohlednou svobodnou maminkou z Plzně a okolí. Chybí mi blízkost opačného pohlaví i možnost být více užitečný pro druhé v rámci vzájemně respektujícího vztahu. Své dvě dcery vídám ob víkend. Po profesní stránce jsem učitelem. Budu rád, když se některá z Vás ozve, ať už se zájmem poznat mě, anebo s radou, kde lze v Plzni vytouženou potkat. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal :*

Smutný příběh,****

Edit admin: vulgarity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.8.22 23:07
@Zumpa píše:
Smutný příběh, když deb. l dělá učitele.

Smutnej pohled na takový komentář jak z žumpy. :potlesk: bravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
13.8.22 23:21
@Zumpa píše:

Nebo když cinickej deb. l píše komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.8.22 23:21
@Zumpa píše:

8o a tohle je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.8.22 23:23
@MichalSingle píše:
Jsem rozvedený čtyřicátník a moc rád bych se seznámil s milou a pohlednou svobodnou maminkou z Plzně a okolí. Chybí mi blízkost opačného pohlaví i možnost být více užitečný pro druhé v rámci vzájemně respektujícího vztahu. Své dvě dcery vídám ob víkend. Po profesní stránce jsem učitelem. Budu rád, když se některá z Vás ozve, ať už se zájmem poznat mě, anebo s radou, kde lze v Plzni vytouženou potkat. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal :*

Za mě dobrý a držím palce. Není to jednoduché, vím o tom své

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.8.22 07:42

Napiš jak jsi vysoký. Třeba pro mě je to bohužel kritérium, jelikož mám 180 cm. :lol: a jak moc jsi vázán zrovna na Plzeň. Pro mě třeba Plzeň ok, protože jsem z jižních Čech, ale pro jinou je to třeba problém.
A možná bych napsala aprobaci. :mrgreen:
Jinak hezky napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.8.22 08:30
@alisekR píše:
Napiš jak jsi vysoký. Třeba pro mě je to bohužel kritérium, jelikož mám 180 cm. :lol: a jak moc jsi vázán zrovna na Plzeň. Pro mě třeba Plzeň ok, protože jsem z jižních Čech, ale pro jinou je to třeba problém.
Jinak hezky napsané.

To je pravda, ta výška je důležitá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.22 11:43
@alisekR píše:
Jinak hezky napsané.

173 cm, na Plzeň jsem vázán pracovně, na Plzeň-sever bydlištěm. Aprobace: dějepis-ZSV :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.8.22 18:52

Dobrý den, @Zumpa

prosím mírněte slova - tečkou mezi písmenky nic nevyřešíte, resp. pravidla porušujete stejně :) Vyjádřete svůj názor, ale slušně, tj. bez urážek, nadávek, vulgarit.
Pokud se budou podobné příspěvky opakovat, bude Vám udělen ban.

Hezký den,
Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.22 21:20

Mám Vás rád!

Pomůže, když napíšu, že jsem spisovatel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
14.8.22 22:26
@admin píše:
Dobrý den, @Zumpa

prosím mírněte slova - tečkou mezi písmenky nic nevyřešíte, resp. pravidla porušujete stejně :) Vyjádřete svůj názor, ale slušně, tj. bez urážek, nadávek, vulgarit.
Pokud se budou podobné příspěvky opakovat, bude Vám udělen ban.

Hezký den,
Viki :kytka:

Nebyla to nadávka, ale označení neinteligentního člověka, konkrétně s lehkou mentální retardací. Zajímavé, že označení těžké mentální retardace filtrem projde. Máte tragický sytém. Velice vtipné mi přijde, že v reakcích ta vaše „nadávka“ zůstane, stejně jako když někdo stejným způsobem označí mě.
Navíc mi šlo o jeho reakci, abych si potvrdil, co je zač. Kdybych to napsal jinak, dostanu jinou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 19:41

Plzeňak :mavam: :*

• Citovat
  • Upravit
2469
22.8.22 19:44

Sice píšeš do špatné skupiny (je tu on hledá ji), ale chápu tě a držím palce.
Myslím, že zde máš dobrou šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria