Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pouzitychlap píše:
Sice píšeš do špatné skupiny (je tu on hledá ji), ale chápu tě a držím palce.
Myslím, že zde máš dobrou šanci.
Děkuju. Myslel jsem, že jsem založil skupinu, ale asi jsem blbec. Každopádně dikes, chlape! Kéž by se už ozvala nějaká mladá paní, ach jo😢
@pouzitychlap píše:
A propos: Nemyslím si, že z toho něco bude. Ale neznámý příteli, děkuji Ti za důvěru!
@Zumpa píše:
Nebyla to nadávka, ale označení neinteligentního člověka, konkrétně s lehkou mentální retardací. Zajímavé, že označení těžké mentální retardace filtrem projde. Máte tragický sytém. Velice vtipné mi přijde, že v reakcích ta vaše „nadávka“ zůstane, stejně jako když někdo stejným způsobem označí mě.
Navíc mi šlo o jeho reakci, abych si potvrdil, co je zač. Kdybych to napsal jinak, dostanu jinou odpověď.
Retardovanej jsi tady jedině ty.
@pouzitychlap píše:
Tady moc dobrou šanci nemá, chce pohlednou a milou, takové tu nejsou
![]()
@Lexter píše:
Schvaluji.
Jo, a kdybys chtěl, můžeme někam vyrazit, jako kámoši. Kdyby tam byla kámoška, nezadána, samozřejmě, a líbil bych se jí, pak bych Vám ukázal mnohé: Izrael, Polsko atd ![]()
@MichalSingle píše:
Jo, a kdybys chtěl, můžeme někam vyrazit, jako kámoši. Kdyby tam byla kámoška, nezadána, samozřejmě, a líbil bych se jí, pak bych Vám ukázal mnohé: Izrael, Polsko atd
To trochu přeháníš ne? Ti ji ukážu, ty mi ji vyfoukneš a někde na dálném východě přikováš co?
Ti dám, učitelskej. ![]()
@Lexter píše:Jo, a kdybys chtěl, můžeme někam vyrazit, jako kámoši. Kdyby tam byla kámoška, nezadána, samozřejmě, a líbil bych se jí, pak bych Vám ukázal mnohé: Izrael, Polsko atd
Schvaluji.
@Lexter píše:
To trochu přeháníš ne? Ti ji ukážu, ty mi ji vyfoukneš a někde na dálném východě přikováš co?Ti dám, učitelskej.
To neznáš Izrael, tam by Ti ji osvobodily fesný bloncky
A já bych ostrouhal.
@MichalSingle píše:
A já bych ostrouhal.
Vítej v otevřeném trhu randění. ![]()
@Nowuka2 píše:
Konečně nějakej inzerát, kterej má hlavu a patu a nejde jenom o prvoplánovaný hledání zástrčky…Tak ať najdeš.
Jo, a zapomněl jsem napsat, sex hned na první schůzce podmínkou!
![]()
Pánové, promiňte mi, ale myslím, že tato diskuze ztratila dívčí šmrnc. Kdyby to takto pokračovalo, mohli bychom natočit Juniora 2, a to by se Arniemu rozhodně nelíbilo. Nechte mě, prosím, hovořit s dámami. My si třeba pokecáme u pivka. Mockrát Vám děkuji, Váš Michal ![]()
A řekneš ji že máš psychické problémy? viz jiná diskuze? proč to nenapíšeš rovnou, za mě je to dost důležité, mě to kdysi řekl partner až po 3mesicich, a připadala sem si podvedená, a kdyby mi vysvětlil co jeho problémy obnáší hned ho nechám
@punkerka89 píše:
A řekneš ji že máš psychické problémy? viz jiná diskuze? proč to nenapíšeš rovnou, za mě je to dost důležité, mě to kdysi řekl partner až po 3mesicich, a připadala sem si podvedená, a kdyby mi vysvětlil co jeho problémy obnáší hned ho nechám
Jaká diskuze?
Tohle si napsal do depersonalizace a derealizace:
Promiňte, mladé paní, že píše chlap, ale i ti se s tím potýkají. Odeznění pocitů může záležet na jejich spouštěči. Čím horší, tím obtížnější, ale odezní to. Je to obranný mechanismus psychiky, velice nepříjemný.
@punkerka89 píše:
Tohle si napsal do depersonalizace a derealizace:
Promiňte, mladé paní, že píše chlap, ale i ti se s tím potýkají. Odeznění pocitů může záležet na jejich spouštěči. Čím horší, tím obtížnější, ale odezní to. Je to obranný mechanismus psychiky, velice nepříjemný.
Máš pravdu! Potýkal jsem se s tím. Jsi vnímavá, děkuji!