Halloween - kostým

Anonymní
30.10.24 09:28

Halloween- kostým

Ahoj, chtěla bych se zeptat tady, i když se to tu moc nehodí, je mi čerstvě 16 a ve škole budem mít Halloween a ja jsem do 70s, 80s a 90s. Chtěla bych si udělat na obličej takové ty blesky jak měl David Bowie v album Aladdin Sane, ale bojím se že to buď nikdo nepozná a nebo si budou myslet že jsem nějaký s prominutím kripl. Myslíte že to poznají aspoň učitelky? (všem učitelkám je okolo 40 let). Děkuji za odpovědi na hloupou otázku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14686
30.10.24 09:31

Popravde, mne je presne 40 a toto album neznam, i kdyz Davida Bowieho znam. Tento obrazek ted vidim prvne v zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
30.10.24 09:46

Mně je 41 a Bowieho znám, ale že by měl něco ikonickeho si už nevybavuju. Každopádně ve škole jsme zvyklí na ledacos. Klidně si to vytvoř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
30.10.24 09:48

Já tu fotku znám, ale kdybych viděla někoho s takhle namalovaným obličejem, nevím, jestli bych si to hned spojila s Bowiem. Spíš bych pátrala v paměti, co mi to připomíná. :) Učitelky to poznají, jestli jsou jeho fanynky nebo se zajímají o hudbu toho období, není to nutně záležitost věku.

V každém případě jestli chceš jít na Halloween za Bowieho, nevidím na tom nic trapného. Je nedílnou součástí hudební historie a pokud ho tvoji vrstevníci neznají, je to jejich problém. Já fandím těm, kteří nejdou s davem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.10.24 09:49

Nikto to nebude poznat, vyber si iný kostým :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4475
30.10.24 09:55

Je mi 26 a řekla bych si, že mi to něco hooodně připomíná, ale asi bych si to hned nespojila s Bowiem. Kdybys měla každé oko jiné, tak by mi to asi po nějaké době docvaklo. :lol:
Za mě náhodou super výběr a jdi do toho. Hlavně, že ty z toho budeš mít dobrý pocit. :palec:
Ještě mě napadlo, co KISS? Ty většinou lidi znají… i když za mě Bowie lepší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3529
30.10.24 10:14

Myslím, že to budeš muset hodně vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
30.10.24 10:14

Fotku jsem viděla, znám, ale jestli to pochopí spolužáci :think: učitelky možná ano, záleží na zbytku outfitu a vlasech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
30.10.24 10:22

Taky myslím, že to nikdo nepozná..spíš si budou myslet, že jdeš za nějakého superhrdinu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
30.10.24 10:50

Já bych si myslela, že jdeš za nějakého superhrdinu :lol: Ale to není nic proti ničemu, o haloweenu děti chodí za vše možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8943
30.10.24 11:37

Vypadá to děsivě. Na halloween se bere snad vše, co je děsivé.
My na to jdeme spíš přes oblečení. Mladší dcera si vyrobila triko (potrhané, jako krvavé), syn bude mít triko, kde jsou nažehlené papírové kosti. A starší dcera si bere prý můj červený korzet od šatů. Ale její výsledný kostým uvidím až v pátek na fotce. Jestli si i obličej budou nějak čmárat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
30.10.24 15:58

Ty jo, já ti nevím. Pro mě Bowie = Labyrint. Tohle si myslím nikdo nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
1.11.24 07:10
@Serpentini píše: Více

Presne. Labyrint.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...