Pohádky na míru

2
19.10.24 20:24

Pohádky na míru

Zdravím všechny,

Vytvářím jedinečné pohádky na míru – originální příběhy pro vaše děti!

Chcete svým dětem nebo blízkým darovat kouzelný příběh, ve kterém budou hlavními hrdiny? Nabízím tvorbu osobních pohádek, ve kterých vystupují vaše děti nebo blízcí přesně podle jejich charakteristiky a zájmů!

Co nabízím:

• Příběh šitý na míru – na základě informací, které mi poskytnete, vytvořím pohádku přesně pro vaše dítě. Jeho jméno, oblíbené aktivity, zvířátka či sny – vše se promítne do jedinečného děje! • Originální zpracování – každá pohádka je unikátní a zohledňuje osobnost dítěte, což z ní činí nezapomenutelný zážitek. • Pro různé příležitosti – pohádka k narozeninám, na Vánoce, jako dárek k svátku nebo jen tak pro radost!

Jak to funguje:

1. Vy mi sdělíte klíčové informace o dítěti (věk, zájmy, oblíbené postavy, zvířata apod.).
2. Já vytvořím příběh, ve kterém se vaše dítě stane hlavním hrdinou.
3. Vy dostanete krásný, přizpůsobený příběh, který potěší celou rodinu.

Nechte své děti snít ve vlastním příběhu! Stačí mě kontaktovat a já se postarám o zbytek.

Cena: od xxx Kč (záleží na délce a rozsahu pohádky)

Napište a můžeme se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76499
19.10.24 20:45

@Misan294 tohle už dělá víc než 30 let nakladatelství Modrý slon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65143
19.10.24 20:46
@stinga píše: Více

zrovna jsem objednala pro vnučku. Vnouček už svoji má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.24 21:02

@stinga vím vím, já píšu pohádky pro dceru od malička a protože mají velký úspěch tak chci zkusit nabídnout zde, knihy jako Modrý Slon nenabídnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
19.10.24 23:09

Toto zvladne i AI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76499
19.10.24 23:44
@Pidulka1991 píše: Více

jako v podstatě pohádku pro své dítě zvládne vymyslet snad každá matka, pokud má IQ vyšší než 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
20.10.24 08:20

To jistě taky, ale od ai to máš za minutu i s obrázkem. Teď podle nemj děláme dětem na přaní knižku. Vymýšlejí si pohadky a ja si je pak ukladám a zpracovávám z nich pohádkovou knižku, kterou jim nechám vytisknout a svázat a dostanou ji pod stromeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
20.10.24 09:29

No dovol, mně třeba vymýšlení pohádek pro děti vůbec nejde. Umím O perníkový chaloupce (má nejoblíbenější), Červenou karkulku, O koblížkovi. Ale dokázal jsem vymyslet dospěláckou verzi Perníkový chaloupky, kdy bába vařila pervitin, Mařence a Jeníčkovi bylo 17+ a žili v incestním vztahu. Tatínek je zavedl do lesa, protože nemohl s macechou po nocích divoce souložit, neboť vona byla hrozně hlasitá, a lehce slaboduchý otec už nedokázal vysvětlovat dětem, proč jejich nevlastní maminka v noci tak hlasitě křičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8721
20.10.24 10:33

Modrý slon podle mě jen do nějaké jednotné (pro všechny stejne) pohádky dává jména dětí. Neprizpusobi celou pohádku zájmům, věku atp.., ne? Ale to je fuk, já bych si takovou službu objednala možná jen tehdy, kdyby knížka dorazila s pevnými deskami, obrázky…prostě fakt knížka, ne pdf soubor nebo svázané papíry v deskách. To umím i doma. Zrovna včera jsem psala synům versovanou pohádku o tématu, které si sami vybrali. A taky mě napadlo, že jak jich bude víc, udělám jim z toho „knihu“. Tak jsem na sebe zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
20.10.24 10:35
@Ploskutáček píše: Více

Mně vymýšlení pohádek jde dobře, ale sklouzává to trochu do hororu, ale nakonec to všechno dobře dopadne, samozřejmě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65143
20.10.24 10:36
@free333 píše: Více

tak většina klasických pohádek je vlastně tak trochu horor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
20.10.24 10:38
@vokishka píše: Více

Tak to každopádně :)

Hlavně u těch starších klasických, jak píšeš.
A spousta pohádek začíná tím, že umřela maminka, nebo tatínek, nebo oba, to jsem trochu při čtení hodně malému děcku i redukovala, abych se přiznala… :)

Protože pak se to točilo na doplnujících dotazech, proč maminka umřela atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
20.10.24 10:39
@Pidulka1991 píše: Více

Můžeš mě, prosím, navést, jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
20.10.24 10:42
@Misan294 píše: Více

Mne to přijde jako super nápad. Cena není uvedena, ale myslím si, že bude dost vysoká? Ještě jsi nenapsala, jak to predas? Jako knížku s ilustracemi nebo to podle v PDF, jak tu někdo psal? Kolik na to potřebuješ času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
20.10.24 10:47
@free333 píše: Více

No jo, drsná doba, drsný pohádky… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...