Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
prosím, napište mi, s čím si rády hrají (Vaše) sedmileté princezny… Hledám tipy na vhodný dárek k 7. narozeninám. Mnohokrát děkuji.
Vodítko: Tanec/balet/móda/stavebnice Číst ještě neumí, ale učí se ![]()
Ala
@Alistair píše: Více
Tak nějaké oblečení (vem ji do obchodu ať si vybere) nebo nějaké doplňky, když se ráda parádí. Nebo nějaké oblečení na balet. Pak mě napadá nějaká vstupenka na představení nebo výlet…..těch možností je hodně
My toho už hodně máme po starších dcerách, ale dcera právě oslavila sedmé narozeniny. Číst umí, je ve druhé třídě.
Udělala jí radost pořádná velká česací hlava a nová knížka k Albi tužce z edice Školák.
Něco na sebe, lego, sadu na vyrábění náramků, knížku pro první čtení..
V tomhle věku moje dcery i neteř potěšil nějaký kostým nový na maškarní. Nevadí, že neumí číst. Ale klidně nějakou hezkou knížku pro začínající čtenáře. Dlouho je bavila Albi.
U nás byla a stále je obliba (přestože jsou dávno slečny veliké) diamantové kreslení/tvoření. Cokoli kreativního.
Klidně lístek na koncert nebo nějaké vystoupení.
Já mám stejně starou dceru s podobným zájmem.
Kupovala jsem lego friends, které si vybrala, vstupenky na Lolipops a různé věci na vyrábění ![]()
No moje dcera teď měla 6. narozeniny.
Jako velký dárek od muže dostala dalekohled na hvězdy. Ale to je spíše pro muže a jejich společné aktivity.
Dostala spoustu šatiček a hlavně kostým Wensday, cinkrlátka, sponečn¨ky, dětský make up, m dětský parfém…
protože ráda tvoří má toho strašně moc a už to pomalu není kam dávat na tvoření… takže se může jít tímto směrem…