Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
mám doma dvouletaka, hit posledních měsíců je prohlížení velkých obrázkových knížek. Myslela jsem, že teda pořídím nějakou o vánocích, nejdřív jsem byla nadšená z Co se děje o Vánocích. Ale je tam Santa (ale to bych ještě přežila, ikdyz ho nemusíma koupila ji i tak), ale co mi vadí víc, že na jednom obrázku je ukázany, že maminka balí dárky pod stromeček. No, to prostě zatím nechci 🙂
Prosím na tipy na obrázkové knížky s tématikou Vánoc, nemusí být nové, klidně seženu bazarovou, pokud se již nevydává. Když nebude velkého formátu, i to ozelim. Ale prostě hezké obrázky z českých Vánoc 🙂
https://www.knihydobrovsky.cz/obrazkove-cteni skuste mrknou i tady
já bych šla spíš do něčeho všeobecnějšího ne jen vánočního tématu ![]()
Co Vánoční koledy s obrázky Josefa Lady a piánkem, na které se dá hrát a naučit se to podle barev?
A taková knížka Zíma. Ze série jaro, léto…
Tam by nebylo něco o vánocích? Jsou to vysloveně ukázovaci knížky.
@Smudlinka01 píše: Více
Za mě je výborná „Zimní knížka pro Lucinku“.
Překrásné obrázky, Lucinka tam bruslí, sánkuje, staví sněhuláka, peče cukroví, zdobí stromeček ![]()
Myslím, Český rok od Josefa Lady a máš tam všechno.
Mám ji doma.
Máme Český rok od Lady. Lada, to je taková klasika a vydrží to hodně, hodně dlouho. My teď jsme u vyprávění „jak to bylo dřív“ a pořád nás to baví. ![]()
@Jeremi
@Evkad
@Buba mara
Jé, Lada mě nenapadl, ale koukám, že toho má víc a moc hezké obrázky, děkuji ![]()
Máme ve školu knihu od Josefa Lady. Jmenuje se to České Vánoce. Hodně obrázků, ale i texty.
Není to knížka, ale demonstrační obrázky českých tradic a zvyků z období Vánoc a adventu.