Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj posloucháte nějaké podcasty? A jestli ano které? Já poslouchám opravdové zločiny. Ráda bych začala poslouchat ještě něco dalšího.
@marketa.konval píše: Více
Ahoj,
moc je neposlouchám, mám raději videa. Jinak taky Opravdové zločiny, Krimi příběhy, Nikol Kaštylová, sem tam Just Justýna, sem tam Beauty by Katty, sem tam Hovory ze Země, sem tam Žít lehce, sem tam Síla pro život a sem tam Šťastní lidé (dřív více vydávali videa a dívala jsem se na ně i s dcerama - moje holky moc zajímala jejich potrravinová soběstačnost, zahradničení a slepice
)…
Očividně mám ráda jak krimi, tak ale i hygge ![]()
Opravdové zločiny poslouchám taky, když potrebuju vypnout.
Příběh, který se opravdu stal
Kriminalka
13 hříchů rodičovství
Zveromachri (slovensky)
Urgenťáci (taky slovensky)
Vinohradska 12
5:59
Vlevo Dole
Dobrovský a Šídlo
Pak náhodně spousty dalších, co mi přijde pod ruku. Nemám rada doma nebo v autě ticho
a buď chci true crime, nějaké zajímavosti - a nebo mám rada aktuální dění a politiku.
ČR: Hlasy zločinu, Zloději životů, Kriminálka, Historie českého zločinu, Pindy z gyndy a ze slovenských: Vražedné psyché, Nezhasínaj!, Kriminálné spisy. A myslim, ze ještě něco od tech Slováků, ale teď si nevzpomenu.
Krimi: Opravdové zločiny, Krimi příběhy, Hlasy zločinu, Zloději životů, Kriminálka, Příběhy zla, České podsvětí ![]()
S hosty: Hype cast, A-Cast, U kulatého stolu, Honey talk, Podcast bez názvu, Suterén, Easy cast, Refresher CZ
![]()
Ostatní: Vyhonit ďábla, Nikolásky, Cukrfree
Podcasty miluju snad si nějaky vybereš
![]()
Já to většinou pouštím na YT jako videa, ale mám ráda Hlasy zločinu, Spáleniště, dobrý jsou Světoví.
Neposloucham, špatně se mi vnima slysene slovo a raději čtu
ty zločiny by mě i zajímaly, ale jen kdybych si to mohla přečíst ![]()
@Semtex Lucka Bechynkova z opravdových zločinu napsala už 3 knížky “opravdové zločiny,, a stojí to za to! ![]()
Vždycky na začátku týdne se tesim na Šťastný podcast, případně když se toho děje víc, doplním i Vlevo dole.
Ještě jsem poslouchala Hodinu dějepichu, ale ta teď skončila.
Poslouchám jen při běhání.
@Denjir píše: Více
Dekuji, to jsem nevěděla☺️ supr tip😊
k_hand:
Poslouchám hodně sportovní podcasty - Valstním tempem, Bez frází, Bez dobíjení, Sto tisíc mil, Brain we are a super je ještě Fitness007
Dobrý den,
podpořte prosím naše podcasty Netabuj a Nebuď mimo v soutěži Podcastu roku 2025.
https://www.emimino.cz/…t-roku-2025/
Děkujeme za podporu
Krásný den
Diana ![]()