Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak ženy na Emiminu sledují kulturu, kolik procent z nich má doma kulturistu, kolik z vás poslouchá Linkiny, možná jste to po smrti Chestera vzdali/y. Ale Linki mají nového frontmana, konkrétně svlečnu, Emily Armstrong. Většina reakcí je nadšených, někde jsem slyšel, že nic moc, ty písničky z koncertu museli trochu upravit, aby to víc sedělo k jejímu hlasu. Mně se její výkon líbí a je i moc hezká v obličeji, na malou chvíli jsem myslel, že pod tou průsvitnou halenkou nemá nic, níže písnička Numb. Chester prý do toho dával víc citů, emocí…Ale když se prokoušete k refrénu, je to údajně Chester v sukních.
Jo, a já se minulý týden dozvěděl (omylem), že letos v lednu zemřel James Kottak, bylo mu 61, dvacet let bubnoval u Scorpions (1996-2016) a vy, co mě znáte, víte, že Škorpíci jsou moje srdcovka. Bojoval prý se závislostí na alkoholu, proto ho taky ze Škorpíků vykopli, a na jeho místo nastoupil Mikkey Dee, který bubnoval u Mötorhead, jenže po smrti jejich zpěváka neměl kam jít. Manželkou Kottaka byla Athena Lee, což byla sestra Tommyho Lee (bubeníka Mötley Crüe a manžela Pamely Anderson)
Příspěvek upraven 22.09.24 v 11:01
Něco k jejímu scientologickému pozadí:
Nenadchne, neurazi, nektere pisnicky by nemeli vubec hrat zive protoze je proste nedava (Given up, place for my head, crawling…), nektere se mi naopak libi dost (lost, faint), uvidime co vypadne z toho noveho alba
@stín katedrál píše: Více
Dík, před chvílí jsem o ní četl na Wikině.
Chápu je, že prostě nechtěli vzít kopii Chestera a pokračovat dál, jako by se nic nedělo. Prostě otevřeli další (trochu jinou) kapitolu. Za mě dobrý.
Nevím, až doposlouchám Zunge od Lindermanna, tak zkusím poslechnout Linkiny s ženským hlasem. Ale letos to asi nestihnu.
Vubec s tim nemam problem. Naopak. Jasne ze to neni Chester2, ale to nebude nikdo a ona se mi libi.
@rmot píše: Více
Podepisuju - a přijde mi jako geniální tah vzít nástupkyni ženskou. U chlapa by se nevyhli srovnávání, u ženský to srovnat prostě nejde. Za mě palec nahoru a těším se, co ukážou. ![]()
@Ploskutáček i tak, i tak ![]()
Ne, nejsem na ženský, ale na ni se dá koukat ![]()