Dovolená červen 2025 - Řecko

1019
12.10.24 20:05

Dovolená červen 2025 - Řecko

Ráda bych poprosila o zkušenosti s dovolenou v Řecku. Poslední roky jsme létali jen Turecko, ale ráda bych změnu. Termín dovolené vychází na první nebo druhý týden v červnu a řeším dilema kam vlastně. Rhodos? Kréta? Jde mi o to, aby už bylo ok počasí, nebylo úplně ledové moře a nebyly brutální vlny. To jsem zažila na Krétě a 3 dny se v podstatě nedalo koupat. Uvítám i rady, který řecký ostrov by případně ještě připadal v úvahu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
12.10.24 20:11

Na Rhodosu brutální vlny určitě nehrozí…respektive nikdy jsme je tam nezažily. S teplotou moře takhle v červnu neporadim, my létáme až v srpnu, ale právě Rhodos patří mezi naše favority. Jinak z řeckých ostrovů jsme byli ještě na Korfu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
12.10.24 20:24
@Fíbí 106 píše: Více

Díky. Kterou oblast na Rhodosu bys doporučila? Vím, že všichni doporučuji spíše východní stranu ostrova. Já byla na Krétě taky v srpnu, ale moře hrozný. Moc se mi líbil Zakynthos, ale tam v červnu nebylo počasí nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
12.10.24 20:40

My byli letos první týden v červnu na ostrově Kos a naprostá paráda. Krásné počasí, moře akorát a jako bonus málo lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
12.10.24 20:47

Ahojky, byla jsem na Rhodosu 2× a pokaždé pecka.

Za mě krásné ubytování v blízkosti Kiotari nebo Lindos. V červnu je moře akorát příjemné, není ledové ale ani horké - proste na osvěžení.
Strašně moc zajímavých míst co stojí za to navštívit 😍

Každopádně záleží pro koho dovolená bude, zda jen dospěláci a nebo deti, podle toho bych vybrala lokalitu pro pobyt.

• Citovat
  • Upravit
299
12.10.24 20:54
@MiaBea píše: Více

Určitě bych jednoznačně doporučila oblast Lindosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.10.24 13:17
@Blue2 píše: Více

Díky za info, Kos zvažuji také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.10.24 13:19
@zuzanka320 píše: Více

Přesně na tyto dvě oblasti koukám + ještě na Kolymbii. Dovolená je pro dospělé a větší děti (10,15 a 18)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
13.10.24 15:12
@MiaBea píše: Více

To je taky krásná oblast, hlavně blízko Tsambiky (krásná pláž aj i klášter, odkud je nádherný výhled).

Myslím, že nešlápnete vedle ať už pojedete kamkoliv. Navíc se dá cely ostrov projet autem během 2 dní (i se zastávkami na koupání a výlety,…)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!