Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno tu byla o tom diskuze, pohledej.
Já se na to už nějaký ten rok nedivam a to právě z toho důvodu, že je tam hodně cizinců, kteří to i vyhrají. Ztrácí to ten efekt, že to má být Československá soutěž…..
Ti cizinci jsou tam proto že něco umí a produkce pořadu si je sama pozvala a zaplatila. Aby se měl čím naplnit program. Protože z ČR a SK dost lidí neseženou. Spousta lidí (cizinců) má účinkování v talentových show jako práci, nechají se poznav a zaplatit v x zemích. O talentu to není, je to show.
@Aletheia píše: Více
Taky bych to tak viděla a přesně proto pro mě byly další rady horší a horší. Ano, něco je fakt super, ale teď jsme viděli 2 díly a už nekoukáme. Plno lidí známe z videí z netu, takže na to odmítám koukat. Cizince pošlou do finále a některý naše skvělý výkony kritizují a blbosti hrozně chválí.
Takze už fakt ne ![]()
@Dahlia0409 protože je to celé show. Není to soutěž. O vítězi je předem rozhod útok a porotci často dostávají pokyny z režie že toto číslo nesmí pustit dál i když bylo dobré tak si nějakou blbost proč to nepustit vymýšlejí…naopak zase čísla která nejsou nic moc pochváli protože dostanou pokyn že tohle ano, to přiláká diváky…viděla jsem i nějaký rozhovor s tou jednou slovenskou porotkyní (nepamatuju si jak se jmenuje, ta bloncka co tam byla hned od začátku) jak to i říkala…
@Dahlia0409 no pro ty opravdické amatéry co se tam přihlásí s tím že třeba prorazí jako zpěváci, komici, umělci moc ne…pro tv samozřejmě ano..přitahují tím diváky a čím více diváků tím více peněz dostanou za reklamy kterymi to budou prokládat…
Jo říkala to ta Slovenka. Že mají naslouchátko a tam dostanou pokyn jestli to poslat dál nebo ne. Není to jejich rozhodnutí.
Plus mají papíry kde je naspané co je to za člověka, co bude dělat, na co se ho mají ptát (zemřel mu bratr - zeptat se na to, žije v chatrči v ghettu - zeptat se apod.)
Žádná spontánnost v tom není. Je to vše dopředu jasné a promyšlené, včetně reakcí poroty i publika (dávají jim pokyny kdy mají tleskat, kdy ne apod. - mluvil o tom někdo na netu kdo tam jako divák byl). Umí ovlivnit výherce i u hlasování veřejnosti. Osoba která je „předurčena“ je víc na kameře, má víc záběrů, víc emocí - a diváci pro ni hlasují.
Spousta lidí která se toho přímo účastnila o tom mluví. Už to vlastně není ani tajné. Jenom se to většina lidí u televize nedozví a tak to pořád funguje.
@Vladusxx píše: Více
Tak myslím, že to právě akorát upadá, hlavně skrz ty cizince to leze plno lidem krkem ![]()
Ahoj,
milé dámy, zakládám diskuzi.😁
Zajímalo by mě, zda se díváte na Československo má talent 2024.😁
Já teda jo…docela mě zaráží, kolik tam chodí cizinců, osobně si nemyslím, že je to dobré. Jmenuje se to Československo má talent, takže podle názvu by ta soutěž měla být pro lidi z Česka a Slovenska.😁
Jak to vnímáte vy?

Jste s tím v pohodě, že tam chodí plno cizinců, nebo by podle vás bylo lepší, aby tam chodilo víc Čechů a Slováků?😁