Halloweenské dýně

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
21.9.10 13:25

já měla ty malé, pěstují je tu na poli, jsou v nich zrníčka bez pecky a vydrží max.14 dní mám dojem, ale ty veliké určitě dýl…ty bych potřebovala, ty mají ty semínka s tou bílou šlupkou a ty si chci upéct, ale tady jsou jen ty bez a ty mě nechutnají, ach jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.9.10 13:38

semínka bec pecky ne :mrgreen: bez šlupky samozřejmě:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
21.9.10 14:19

Právě jsem se chtěla zeptat, jak dlouho to vydrží. Letos jsme dlabali poprvý, máme ji asi týden a už začíná být škaredá. Neexistuje něco, čím životnost prodloužit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.10.10 20:11

Ahojky,tak jsem to zkusila,snad je poznat co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
19.10.10 20:41

Tak tady jsou naše prozatím dvě letošní. Neměla jsem teda vlastní, koupila jsem na trhu. Děti jsou nadšené, večer si s nimi svítíme. :palec:

• Citovat
  • Upravit
53
21.11.10 10:54

tak asi už je po párty, ale přikládám fotku dýní, co vyráběla s dětmi má ségruška, až bude můj Matýsek větší, taky se do toho pustíme:-) ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.11.10 11:01

a ještě přikládám malé dýničky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.10.11 13:52

Ahoj lidi, nemáte nějaký další typ, jak se vyřádit na dýni?
Budeme mít ve škole soutěž, tak se plánujeme zapojit. :lol: Máme doma jednu megadýni. Myslela jsem, že bych jí i udělala černokněžnickej klobouk a vlasy. Nemáte třeba nějaký fotky? Jinak ty nabarvený zuby od Katky jsou fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.10.11 14:09
Kateři píše:
tak asi už je po párty, ale přikládám fotku dýní, co vyráběla s dětmi má ségruška, až bude můj Matýsek větší, taky se do toho pustíme:-) ahoj

Tak tyhle jsou úžasný! :palec: Taky budeme letos dlabat. Mám ale jen jednu, tak to nesmím sprasit… :mrgreen: Čím jsou vybarvené ty zuby a oči? Co je to za barvu? Vodovky asi ne, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
25.10.11 14:15

Holky já se také přidávám, čím to ve vnitř natíráte, aby vydržela délé? Mě hned schnije :-( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
25.10.11 14:18

Já dostala od kámošky z USA šablonky loni i s těma nožíkama a dlabátkama… tam jsou super krásný věci co jsem nikde nenašla… je tam třeba strašák (jak stojí na poli, nebo čarodějnice na koštěti)… loni se mi to podařilo i vydlabat, ale skoro hned se to začalo „bořit“ jak to je hodně vyřezávané, tak ty tenké „vzpěry“ v tom ornamentu se boří… na trvanlisvost je nejlepší ten klasickej „kscicht“…
A jinak ty dýně osychají tak jako tak za pár dnů… naštěstí to z dálky není vidět a večer je to i tak hezké :mrgreen: :palec: hodně velký zabiják jsou ty mrazíky co proběhly :-(
Je fajn si podzim oživit něčím takovým :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.11 14:54
katyca píše:
Holky já se také přidávám, čím to ve vnitř natíráte, aby vydržela délé? Mě hned schnije :-( :roll:

tak to by me taky zajimalo, nase byla vydlabana v utery a v sobotu uz uplne plesniva a hlavne od stredy viditelne sesychala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
25.10.11 14:58

No moje sousedka jí má krásnou už 14 dní , nevím čím to patlá nechce mi to potvora říct prý výrobní tajemství :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.11 14:59
katyca píše:
No moje sousedka jí má krásnou už 14 dní , nevím čím to patlá nechce mi to potvora říct prý výrobní tajemství :mrgreen: :roll:

potvora jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
25.10.11 15:02

no známá mi říkala, že to zalakuje lakem na vlasy, ale to si opravdu nedovedu představit, kolik toho laku?

Vím, že to potírá pomalu každý den, ale čím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat