Halloweenské dýně
- Fotoalbum (42)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Bomer píše:
Dlabala semale mam jen pidi hokaido
no moc to nedopadlo
hokaido je lepší na pekáči, i se slupkou
Jinak my též naše batole ke tvorbě nepustili, to by bylo o život ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
hokaido je lepší na pekáči, i se slupkouJinak my též naše batole ke tvorbě nepustili, to by bylo o život
Ty ji pečeš?
Co to je za recept? Já z ní dělám jen polévku, další recept by se hodil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia děkuji
ještě ti jí pošlu rozsvícenou. a jeden rok jsme dělali čarodějnici. a ještě můj dnešní, ubohý, výtvor
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liszane Bomba!!!Jsou všechny nádherné.
Tu čarodějnici bych taky zkusila, ale aby z toho v mém podání nebyl spíš nějaký rozřezaný Frankenstein.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dovesilke Bezva!
Tři najednou? To sis teda dala! Já vyřežu jednu a už mě chytá křeč do ruky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia Děkuju! je pravda, že ta čarodějnice byla pracná…a teda brzy jí uhnila ta násada od koštěte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia píše:úplně obyčejně. S bramborama nebo nějakou zeleninou - mrkev, řepa, cibule, cuketa, lilek, česnek (ten neloupu, peču stroužky i se slupkou a pak upečené vymačkám). Vše nakrájím osolím, promíchám a poliju bud olejem, nebo šlehačkou. Je to velká dobrota. Jinak někdo peče spolu s masem, fantazii se meze nekladou. A neloupu tu kůru, jen vyndám semínka uvnitř.
Ty ji pečeš?Co to je za recept? Já z ní dělám jen polévku, další recept by se hodil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka Díky, to zní dobře, určitě vyzkouším.
Co se tady v tom tématu člověk nedozví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liszane To mě taky vždycky mrzí, člověk se s tím dělá a strašně brzy to zplesniví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia píše:
@pe-terka Díky, to zní dobře, určitě vyzkouším.Co se tady v tom tématu člověk nedozví…
jj, Češi a žvanec, věčné a vděčné téma
Já to jídlo dělám ráda, je levné, nenáročné, celkem rychlé - a rychle snězené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dlabu každý rok a snažím se pokaždé jinou. Minulý rok jsem měla takovou vysmatou, tento rok byl můj cíl mít pořádnou strašidelnou. Mno myslím, že cíl i splněn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrasteia Mám 3 děti ![]()
Jednu si ale holka dělala sama, už je velká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit