Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@januschka Já se právě tak zamýšlela, kolik témat tady je proti tchyním, tak jestli to je někde i naopak ![]()
Tak to já se ti klidně přiznám, mám svojí tchýni ráda - koneckonců nebejt jí, tak můj milovanej muž není na světě ![]()
Po operaci jsem byla dva dny na nejvyšší davce opiátů, mela jsem ruzne stavy, ale toto nastesti ne
![]()
Ja mam taky fajn ( skoro ) tchyni. Je to chytra akcni baba. Jestli ma ona rada me to netusim. My jsme ja i pritel na mrtvici z meho otce a pritel ho porad strasne omlouva a jak uz tu zaznelo vzdy rika " vdecim mu za to, ze jsi ". Rodice a tchanovce si nevyberem ![]()
@Tatian píše:
@januschka Já se právě tak zamýšlela, kolik témat tady je proti tchyním, tak jestli to je někde i naopak
já se bohužel hlásit nemůžu, ale vděčím ji za manžela ![]()
Já mám tchýni taky ráda, super spolu vycházíme a je to fajn baba ![]()
Hlasim se, ze svoje tchanovce mam moc rada..bydlime s nima pod jednou strechou 16 let..bohuzel tchan necekane odesel letos v lednu a nyni se starame o tezce nemocnou tchynku…takze ano..jsou taci…
Jojo, však já ji mám taky svým způsobem moc ráda, už jen proto, jak píšete, porodila manžela a s ním mám tak skvělé děti! Jestli na těch halucinacích přeci jen něco nebylo
Jak by se asi tvářila, kdybych s tím za ní přišla ![]()
Já se přiznám, mám tchyni ráda. Zpočátku jsme si k sobě musely najít cestu, ale já ji vždy respektovala, jako matku manžela a poté i babičku našich dětí. Občas jsem dostala nevyžádanou radu, ale nejsem z těch, které by se z toho hroutily a musím přiznat, že když jsem se zamyslela, nebo o pár let zestárla, tak mnohé věci vidím teď jinak a jsem ráda, že měla se mnou tolik trpělivosti. Občas udělá něco jinak než bych udělala já, ale proč to řešit, pokud má děti u sebe, tak je rozmazluje a já nepátrám, kolik dostanou jídla, kolik sladkostí, nekecám jí do toho, čím je u sebe krmí, jsem ráda, když k nám přijede a přiveze tuhle třešně, jindy bábovku…takže často tady na serveru zírám, co vše snachám na tchyních vadí, protože kdyby se zamyslely, zjistily by, že to jsou většinou jen prkotiny
Taky mám ráda tchánovce, vlastně to mám stejně jak @ynax akorát nám nevozí třešně a bábovku, ale zelí a uzený ![]()
Tak moje tchýně je lepší než moje máma takže se hlásím že mám ráda svou tchýni ![]()
Možná na odlehčení Vám napíšu o mé halucinaci, že musím říct tchyni, jak ji miluju. S tchyní nemáme špatný vztah, respektujeme se, je fajn babička… V porodnici na JIP po císaři mi, jak jsem zjistila později, pustili do žíly rychleji opiáty proti bolesti a já si prožila odpoledne úplně mimo. Viděla jsem ji v jejich obývacím pokoji a pořád jsem si říkala, že jí musím povědět, jak ji miluju. Dodnes jsem to nikomu neřekla, a po „vystřízlivění“ jsem takové choutky vůbec neměla. Jsou tady i takové maminky, které své tchyně mají opravdu rády? Přeci jen taky budeme tchýněmi…
Příspěvek upraven 21.09.15 v 11:37