Halucinace, že miluju tchyni

Theodoula
15.5.15 18:03

Halucinace, že miluju tchyni

Možná na odlehčení Vám napíšu o mé halucinaci, že musím říct tchyni, jak ji miluju. S tchyní nemáme špatný vztah, respektujeme se, je fajn babička… V porodnici na JIP po císaři mi, jak jsem zjistila později, pustili do žíly rychleji opiáty proti bolesti a já si prožila odpoledne úplně mimo. Viděla jsem ji v jejich obývacím pokoji a pořád jsem si říkala, že jí musím povědět, jak ji miluju. Dodnes jsem to nikomu neřekla, a po „vystřízlivění“ jsem takové choutky vůbec neměla. Jsou tady i takové maminky, které své tchyně mají opravdu rády? Přeci jen taky budeme tchýněmi…

Příspěvek upraven 21.09.15 v 11:37

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
15.5.15 18:05

To si počkám, kdo se ti přizná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodoula
15.5.15 18:11

@januschka Já se právě tak zamýšlela, kolik témat tady je proti tchyním, tak jestli to je někde i naopak :)

• Citovat
  • Upravit
25123
15.5.15 18:11

Tak to já se ti klidně přiznám, mám svojí tchýni ráda - koneckonců nebejt jí, tak můj milovanej muž není na světě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.5.15 18:12

Já se hlásím, mám fajn tchýni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
15.5.15 18:15

Po operaci jsem byla dva dny na nejvyšší davce opiátů, mela jsem ruzne stavy, ale toto nastesti ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.5.15 18:16

Ja mam taky fajn ( skoro ) tchyni. Je to chytra akcni baba. Jestli ma ona rada me to netusim. My jsme ja i pritel na mrtvici z meho otce a pritel ho porad strasne omlouva a jak uz tu zaznelo vzdy rika " vdecim mu za to, ze jsi ". Rodice a tchanovce si nevyberem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
15.5.15 18:18
@Tatian píše:
@januschka Já se právě tak zamýšlela, kolik témat tady je proti tchyním, tak jestli to je někde i naopak :)

já se bohužel hlásit nemůžu, ale vděčím ji za manžela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.5.15 18:20

Já mám tchýni taky ráda, super spolu vycházíme a je to fajn baba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
15.5.15 18:23

Hlasim se, ze svoje tchanovce mam moc rada..bydlime s nima pod jednou strechou 16 let..bohuzel tchan necekane odesel letos v lednu a nyni se starame o tezce nemocnou tchynku…takze ano..jsou taci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodoula
15.5.15 18:30

Jojo, však já ji mám taky svým způsobem moc ráda, už jen proto, jak píšete, porodila manžela a s ním mám tak skvělé děti! Jestli na těch halucinacích přeci jen něco nebylo :lol: Jak by se asi tvářila, kdybych s tím za ní přišla :D

• Citovat
  • Upravit
13119
15.5.15 18:45

Já se přiznám, mám tchyni ráda. Zpočátku jsme si k sobě musely najít cestu, ale já ji vždy respektovala, jako matku manžela a poté i babičku našich dětí. Občas jsem dostala nevyžádanou radu, ale nejsem z těch, které by se z toho hroutily a musím přiznat, že když jsem se zamyslela, nebo o pár let zestárla, tak mnohé věci vidím teď jinak a jsem ráda, že měla se mnou tolik trpělivosti. Občas udělá něco jinak než bych udělala já, ale proč to řešit, pokud má děti u sebe, tak je rozmazluje a já nepátrám, kolik dostanou jídla, kolik sladkostí, nekecám jí do toho, čím je u sebe krmí, jsem ráda, když k nám přijede a přiveze tuhle třešně, jindy bábovku…takže často tady na serveru zírám, co vše snachám na tchyních vadí, protože kdyby se zamyslely, zjistily by, že to jsou většinou jen prkotiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
15.5.15 18:54

Taky mám ráda tchánovce, vlastně to mám stejně jak @ynax akorát nám nevozí třešně a bábovku, ale zelí a uzený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
15.5.15 19:01

Tak moje tchýně je lepší než moje máma takže se hlásím že mám ráda svou tchýni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.5.15 19:04

Já svou tchýni ráda nemám, ani jsem ji nikdy neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie