Hami a nutrilon

12735
12.1.10 17:36

Hami a nutrilon

Holky mám jen dotaz. Malá má nutrilon a na noc mám hami hajaja už dlouho koupené, tak se chci zeptat jestli jí ho můžu dávat na noc slyšela jsem že se to pry nesmí míchat nebo co. Ale hami a nutrilon je jedna firma, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1443
12.1.10 17:41

ahoj.. Náš malej míchá taky hami a nutrilon a nic mu to nedělá… já bych jí to s klidem dávala.. počítám že jí je víc než půl roku. ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.1.10 17:42

Ahoj to víš že jo už týden máme 6 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.1.10 18:04

klidne ji to dej, taky jsme mely nutrilon a hami (HA). ale hami HA se ted prestalo vyrabet tak jdeme zase na nutros.....podle krabicek je to jiny vyrobce, pouze dodavatel je stejny…ale vsechny ty mlika jsou zhruba stejny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.1.10 18:09

KLidne ji to dej,mala taky mela Nutros a do toho Hajaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.1.10 19:41

Ahoj,

taky bych se nebálala Hajaju dát :wink: U nás teda bohužel žádný efekt neměl, ale vám třeba zabere 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.1.10 19:58

Ahojky.
teĎ toto téma tkay řeším. Jde o to, že nebudu moct kojit a pátrám, jaké UM je pro mimi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.1.10 13:55

My jsme už s druhým mimčem na Hami a můžu říct, že Hami hajaja nebo Hami extra, které obě mají být na to větší zasycení třeba na noc, u nás vůbec nefungovalo. Naopak to mělo akorát ten efekt, že je to zasytilo a uspalo dřív než vyžahli lahvičku a pak se i dřív vzbudili… Třeba to u někoho funguje, ale nevím spíš mi to přijde jako opíjení maminek rohlíkem, aby koupili dvakrát dražší mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.13 22:15

Ahoj, co se týče té ceny-hodně nadáváte na to, že Nutrilon je o dost dražší, ale když jsem si srovnala např. s Hami, které je k dostání 500g (Hami 2) a Nutrilon 2 je 800g, tak ta cena je v konečném počítání rozdílná o cca 30Kč, což není tak závratná suma, jak některé píšete. Každopádně taky zrovna zkouším různé varianty… a asi u Nutrilonu stejně skončím. Malá měla od narození Nutrilon 1, spí celou noc a přibírá normálně. Taky mě původně lákala,,nižší cena,, Velký finanční rozdíl je akorát mezi Nutrilonem a Babylove-momentálně není do ČR dodávané a mají problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová