Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky mám jen dotaz. Malá má nutrilon a na noc mám hami hajaja už dlouho koupené, tak se chci zeptat jestli jí ho můžu dávat na noc slyšela jsem že se to pry nesmí míchat nebo co. Ale hami a nutrilon je jedna firma, co vy na to?
ahoj.. Náš malej míchá taky hami a nutrilon a nic mu to nedělá… já bych jí to s klidem dávala.. počítám že jí je víc než půl roku. ne?
klidne ji to dej, taky jsme mely nutrilon a hami (HA). ale hami HA se ted prestalo vyrabet tak jdeme zase na nutros.....podle krabicek je to jiny vyrobce, pouze dodavatel je stejny…ale vsechny ty mlika jsou zhruba stejny…
Ahoj,
taky bych se nebálala Hajaju dát
U nás teda bohužel žádný efekt neměl, ale vám třeba zabere ![]()
Ahojky.
teĎ toto téma tkay řeším. Jde o to, že nebudu moct kojit a pátrám, jaké UM je pro mimi nejlepší.
My jsme už s druhým mimčem na Hami a můžu říct, že Hami hajaja nebo Hami extra, které obě mají být na to větší zasycení třeba na noc, u nás vůbec nefungovalo. Naopak to mělo akorát ten efekt, že je to zasytilo a uspalo dřív než vyžahli lahvičku a pak se i dřív vzbudili… Třeba to u někoho funguje, ale nevím spíš mi to přijde jako opíjení maminek rohlíkem, aby koupili dvakrát dražší mlíko.
Ahoj, co se týče té ceny-hodně nadáváte na to, že Nutrilon je o dost dražší, ale když jsem si srovnala např. s Hami, které je k dostání 500g (Hami 2) a Nutrilon 2 je 800g, tak ta cena je v konečném počítání rozdílná o cca 30Kč, což není tak závratná suma, jak některé píšete. Každopádně taky zrovna zkouším různé varianty… a asi u Nutrilonu stejně skončím. Malá měla od narození Nutrilon 1, spí celou noc a přibírá normálně. Taky mě původně lákala,,nižší cena,, Velký finanční rozdíl je akorát mezi Nutrilonem a Babylove-momentálně není do ČR dodávané a mají problémy