Hami - umělé mléko

9
15.9.15 10:15

Hami UM

Ahojda holky, chci se zeptat, zda některá z Vás má zkušenosti s UM se značkou Hami pro citlivá bříška koliky a zácpy?? Malému tuto značku a přímo tento výrobek dávám už 14 dní, kadí každý den, ale je to hodně zelený. Nikdy jsem zatím jinou značku nezkoušela, ale bohužel tento druh přestávají vyrábět, takže budeme muset přejít na něco jiného. Nevíte nějakou dobrou značku, která by to nahradila?? JInak malému ještě nedávám žádné jiné tekutiny, ale už jsme plně na UM. Je teda něco už potřeba, jako čaje, převařená kojenecká voda, atd.??
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
15.9.15 10:32

Ahoj, malý byl také plně na UM. Dávala jsem také kojeneckou řadu Hami. Po tomto spešl mlíčku také kadil zeleně ;).. dávala jsem i během dne čaj. Začínali jsme s feniklovým, ten je dobrý na prdíky a může se od ukončeného 1.týdne. S jinou značkou UM nemám zkušenosti, tak v tomto bohužel neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.9.15 11:09

Tak alespoň, to kadí je stejné, jen mě štve, že mu to mléko sedlo hned napoprvé a oni zrovna tohle přestanou vyrábět jak na potvoru, hodně lidí se také chválí hipp
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
15.9.15 11:28
@AndreaR1 píše:
Tak alespoň, to kadí je stejné, jen mě štve, že mu to mléko sedlo hned napoprvé a oni zrovna tohle přestanou vyrábět jak na potvoru, hodně lidí se také chválí hipp :palec:

To by mě taky naštvalo, tak nakup hodně do zásoby, dokud je malinkej a až bude větší, zvykne si lépe na jinou značku. My taky měli problémy a sedlo nám nejvíc klasický Hami (to pro citlivá bříška se začalo dělat až později). Radím tedy nakoupit zásobu a pak zkusit to Hami obyč :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
15.9.15 11:30

Měla jsem hipp oproti hami mě přišel hutnější a malej dýl vydržel. Teď už delší dobu kupuju babylove bio z dm a naprostá spokojenost. :) Jinak po hami měl též zelenou. Přišlo mi hrozně slabé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.9.15 11:46

Do zásoby už Hami mám ( pro jistotu) :lol: ale je fakt, že mě teda přijde taky slabé, malej má časteji hlad, krmím po 3,5 hod, je mu 4 měsíce, tak nevím, jestli je to ok, ale asi snad jo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.9.15 22:37

My jsme kolem 4 měsíce dávali každé 3 hodiny 100ml (což vychází na 90ml vody a 3 odměrky UM) na noc jsme dávali 133ml (120ml vody + 4 odměrky). V 5 měsících jsme navýšili každé 3,5 hodiny 133ml a na noc 166ml (150ml vody + 5 odměrek UM). Příjem tekutin jsme doplňovali čaji a od 6 měsíce jsme začali s příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.15 19:16

Ahoj holky, my dávali Humanu, ale mají nějaký výpadek a asi nebude na trhu. Přešli jsme na Hami-ten základní. Malá je mnohem spokojenější, přestalo ji bolet bříško, pěkně si brdí, ale stoličku má úplně zelenou.Tak jsem zvědavá, jestli se to upraví, každopádně je spokojená, až na tu zelenou stolici. Oni mají v úmyslu Hami stáhnout z trhu??Jinak Hipp mi nechtěla, chutná a voní jakoby po nějaké kytce, tipuji ibišek, no chutově pěkně hnusné! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.11.15 19:35

@AndreaR1 ahoj,prosím tě, ta stolička bude pořád zelená, nebo se to upraví? Malá je jinak úplně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.11.15 20:37

Ta stolice byla u nás zelená furt, teď používám to Hami pro citlivá bříška proti nadýmání a nemáme nějaké výrazné problémy. Hami nestahují z trhu pouze stáhli Hami pro citlivá bříška - zácpy a koliky, jinak vše ostatní zůstává. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.11.15 14:20

@AndreaR1 ahoj,děkuji za reakci. Malá měla tu stoličku úplně tmavě zelenou, kaká mi co 2-3dny. Včera už byla taková světle zelená, tak uvidím, co dál. Nerada bych měnila značku, protože jinak je spokojená, prdí si, nemá bolesti bříška. Srovnávala jsem složení Nutrilonu a Hami a je to úplně stejné! Akorát těch probiotic má hami 6,4mg a N 11mg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.11.15 10:13

My jsme ji měli také takovou furt zelenou a ptala jsem se na to doktorky a ta nic neříkala, hlavně, že prospívá a nebolí ho bříško, což pro mě bylo fakt důležitý. Sedlo mu to a je to. teď máme Hami pro citlivá bříška proti nadýmání a ta stolice už byla taková normální. Takže se určitě neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.11.15 10:48

@AndreaR1 no, naše doktorka říká, že by být zelená neměla. Včera byla zase úplně tmavě zelená a tak už fakt nevím. Ona doporučuje Nutrilon a podle složení je to vlastně stejné. Ze Sunaru blinkala, Hipp nechtěla, ta smrdí a chutná po kytkách. A hami dnes a včera taky začala pět málo. No nevím, co dělat. HAMI pije měsíc a nějak ji přestává chutnat. Ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová